Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339

Chciałam bardzo podziękować wspaniałym instruktorom ze szkoły Elite,za miła atmosferę,za profesjonalne przygotowanie do egzaminu ,gdzie wykłady z Panem Grzesiem to czysta przyjemność słuchania ,Pan Artur wspaniały i pomocny człowiek,ale w szczególności chciałam podziękować Czesi prze,prze sympatycznej ,cierpliwej bo co do mnie trzeba było cierpliwości instruktorce wielki szacunek.Polecam wszystkim szkołe Elite to prawdziwi profesjonaliści, a przede wszystkim wspaniali i ciepli ludzie.Jeszcze raz dziękuję.
dodano: 2015-02-15 | autor: Jolanta Jankuniec
Pełen profesjonalizm !Chcesz się bezstresowo i rzetelnie przygotować do zdania egzaminu ? chcesz aby każda godzina była prawdziwą przygodą motoryzacyjną ? Nie masz innej opcji jak zapisać się na prawko do Elite !!!! Instruktorzy jako jedyni w trójmieście posiadają również uprawnienia instruktora nauki jazdy, instruktora doskonalenia techniki jazdy jak i egzaminatorów państwowych prawa jazdy co dowodzi faktu, że nie są to przypadkowe osoby tylko prawdziwi fachowcy i pasjonaci. Zapisując się na kurs sugerowałam się recenzjami znajomych i przyjaciół i to oni polecili mi tę szkołę i co ? Będąc totalnym tłumokiem motoryzacyjnym dziś zdałam prawko za 1 razem zarówno teorię jak i praktykę. Polecam serdecznie i dziękuję w szczególności Artur Olszewski za profesjonalizm zaangażowanie i anielską cierpliwość :)
dodano: 2015-02-11 | autor: Nina Trybunalska
Mój stary wrócił wczoraj wniebowzięty po zdanym egzaminie na motocykl, za pierwszym podejściem! teorię i praktykę...mówi,że na szkolenie zapisują się ludzie m-dzy innymi z Tczewa, Nowego Dworu etc. Pozdrowienia dla p.Artura i p.Bartka od Marcina, co pachołki ścina :)
dodano: 2014-12-07 | autor: Violka Grabowska
Teoria przeprowadzona bardzo rzeczowo i zrozumiale, jazdy przebiegły w miłej atmosferze. Pan Grzesiu i Pan Artur świetnie uczą. Polecam z całego serca, zdałam za pierwszym razem ;D Pozdrawiam
dodano: 2014-12-07 | autor: Klaudia W.
Egzamin teoretyczny po profesjonalnym szkoleniu zdany za 1 razem ! Gorące podziękowania dla Pana Artura !
dodano: 2014-10-20 | autor: Ewa Kropidłowska
Egzamin zdany za 1 razem ! Niezapomniane chwile spędzone w mega fajnej atmosferze z mega kadrą profesjonalistów dały taki rezultat !!! Dziękuję !!!
dodano: 2014-10-16 | autor: Mateusz Zajc
Gorąco polecam Osk Elite. Pełen profesional zarówno u nauce teorii jak i praktyki. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem, bez żadnego problemu. Gorące podziękowania za bardzo dobre nauczanie w szczególności dla Pana Artura.
dodano: 2014-09-01 | autor: Marcin
Serdeczne dzięki Arturowi za świetne wykłady i pomoc w formalnościach i Bartkowi za naukę jazdy na motorze. Pełen profesjonalizm i skuteczna nauka, polecam wszystkim niezdecydowanym. Pozdrawiam.
dodano: 2014-08-18 | autor: Marek Kotwicki
Dziękuję bardzo p. Arturowi za profesjonalną pomoc w uzyskaniu prawa jazdy kat.B. Gorąco polecam wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły nauki jazdy.
dodano: 2014-08-01 | autor: Bogusia K
Kurs na prawo jazdy kategorii B, który niedawno ukończyłem w OSK Elite przeprowadzony był profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy uczyli ze zdrowym rozsądkiem, tzn. nie tylko jak zdać egzamin państwowy, ale też jak sprawnie poruszać się w codziennych sytuacjach na drodze. Wygodny był cykliczny system lekcji teorii. Krystian Matlak, który uczył mnie praktyki, przekazywał wiedzę w przystępny sposób, dzięki czemu łatwo było zdobyć pewność siebie jako kierowcy. Godne podziwu jest zaangażowanie właściciela Artura Olszewskiego, który pojawiał się niemal na każdej lekcji teorii i był zawsze do pomocy. Egzamin zdałem za pierwszym razem i polecam OSK Elite dla bezstresowej nauki jazdy.
dodano: 2014-07-08 | autor: Maksymilian Grużewski
W Elite najlepsza atmosfera :) Instruktorzy pełna profeska :) Zero zarzutów do pracy jak i nauki - są bezapelacyjnie najlepsi! Każdemu z moich znajomych, którzy wybierają się na kurs polecam z czystym sumieniem ELITE!! NAJLEPSI ZE WSZYSTKICH :)
dodano: 2014-06-11 | autor: Mina
Początkowo miałam obawy przed zapisem na kurs prawa jazdy - czy podołam itp... Wszystko nabrało tempa gdy wybrałam najlepszy ośrodek - Elite polecony zresztą przez najbliższych przyjaciół. Najpierw mega humorystyczne i sympatyczne wykłady na których nie można się nudzić - z panem Grzegorzem a następnie jazdy z panią Czesią zwieńczone egzaminem wewnętrznym z panem Arturem. Mega ekipa mega fajnych ludzi, którzy widać wykonują swą pracę z zaangażowaniem i pasją podpartą najwyższymi z możliwych na rynku kwalifikacjami i uprawnieniami również instruktora techniki jazdy i egzaminatora państwowego. Wielki szacunek ! P.S. Po profesjonalnym szkoleniu nie mogło być chyba inaczej - egzamin państwowy zarówno teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem :) :) :)
dodano: 2014-06-03 | autor: Agnes
Polecam serdecznie szkołe OSK Elite i instruktora Artura Olszewskiego oraz Krystiana Matlaka, instruktorzy naprawde z wielkim potencjalem, spokojni i wszystko co potrzeba - zawsze dają potrzebne i dobre rady, zawsze podpowiedzą i potrafią naprawde bardzo dobrze nauczyc :)
dodano: 2014-05-31 | autor: Grzegorz Lewkowicz
Polecam instruktora Krystiana Matlaka, wspaniałe podejście, potrafi wszystko jasno wytłumaczyć i zrobi to tak, że jest miło i śmiesznie, doskonale wie co to spokój i cierpliwość, polecam również ogólnie szkołę OSK Elite i zapraszam wszystkich chętnych do skorzystania z usług jakie oferuje ta szkoła jazdy.
dodano: 2014-05-28 | autor: Tomasz Pruszkowski
Mega profesjonalnie uczciwie i sympatycznie ! Wykłady z Panem Grzesiem bardzo wesołe i merytoryczne jednocześnie. Jazdy na automatycznej skrzynie biegów z Panem Arturem równiez na wesoło ale dokładnie i zrozumiale wszystko wytłumaczone - ma człowiek ogromna wiedzę i chętnie sie nia dzieli za co wielki szacunek ! Egzamin zdany dziś za pierwszym podejściem - teoria i praktyka :) Można - można ! Wszyscy moi znajomi, którzy robili kurs w Elite również zdali za pierwszym podejściem - polecam !
dodano: 2014-05-08 | autor: Emil
Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców ELITE, Instruktor Artur Olszewski przygotowywał mnie do egzaminu państwowego perfekcyjnie, przed rozpoczęciem kursu nie potrafiłem odpalić auta, zostałęm profesjonalnie przygotowany do jazdy jak i teorii, co skutkowała zdaniem praktyki za pierwszym podejściem, wszystko zawdzięczam Panu Arturowi który wkłąda w to całe swoje serce. Dla przykłądu moge podać moich kolegów którzy rozpoczeli kursy w innych OSK i jak narazie tylko ja już zdałem prawo jazdy i czekam na odbiór(mimo że zaczeliśmy robić prawo jazdy w tym samym czasie) a oni ciągle siedzą w tych ośrodkach i nie mogą z nich wyjść.. Fakty mówią same za siebie OSK ELITE jest najlepszym w mieście jak nie całem trójmieście !! Zachęcam do wpółpracy z ośrodkiem, wspaniała atmosfera, cudowni ludzie, i zadbane samochody, tak powinno być wszędzie a nie tylko tutaj. Jeszcze raz Dziękuje Artur nie wiem jak bym przez to wszystko przeszedł bez Twojej cierpliwości i czasu który włożyłeś w przygotowanie mnie do egzaminu pozdrawiam serdecznie! :)
dodano: 2014-04-01 | autor: Paweł Nowakowski
Bardzo polecam! Kolejna kategoria zdobyta po szkoleniu w Elite. Szkolenia przeprowadzane bardzo profesjonalnie w miłej atmosferze. Polecam szczególnie Artura, świetny instruktor!rnJeszcze raz dziękuję za świetne przygotowanie : )
dodano: 2014-03-12 | autor: Łukasz K.
Mila atmosfera, super instruktorzy dzieki ktorym zdalem za pierwszym razem!!!
dodano: 2014-03-05 | autor: Piotrek G.
Chciałam serdecznie podziękować Panu Arturowi Olszewskiemu za dodatkowe godziny jazdy, na których bardzo profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu i pozwolił uwierzyćw siebie i dzięki Niemu na drugi dzień zdałam egzamin:) Bożena.
dodano: 2014-02-26 | autor: BOŻENA KAMIŃSKA
DZIĘKI PANI CZESI ZAMOŚCIŃSKIEJ ZDAŁAM EGZAMIN BEZBŁĘDNIE. JEST W STU PROCENTACH PROFESJONALISTKĄ, BARDZO SYMPATYCZNA , JAZDA Z NIĄ TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. POLECAM GORĄCO, NATALIA:)
dodano: 2014-02-26 | autor: NATALIA KAMIŃSKA
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka