Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364

Nie ma i nie będzie lepszej szkoły jazdy !!!!! Dziękuję Czesi i Arturowi za wszystko !!! Świetna atmosfera na wykładach, które prowadzi ukochany Pan Grzegorz.Wybór jest jeden, szkoła Elite !!! Polecam z całego serca.
dodano: 2015-11-18 | autor: Dorota Kossakowka
Fajny ośrodek, świetne przygotowanie do teorii i praktyki z panem Grzegorzem plus dodatkowo kilka godzin wyjeżdżonych z panem Arturem i okazało się, że nie taki diabeł straszny :)Panowie pomagają nie tylko w nauce, ale również podtrzymują na duchu. Miałam niestety mały przykry incydent ze strony egzaminatora w PORDzie, który panowie również pomogli mi wyjaśnić. Staranie się nie tylko o to, aby egzamin był zaliczony, ale również o to, aby kursanci byli dobrze i sprawiedliwie traktowani podczas egzaminów to chyba najlepszy argument za tym, aby wybrać właśnie ten ośrodek!
dodano: 2015-11-18 | autor: Marta Peszek
Szczerze powiedziawszy nigdy nie myślałem, że będę jeździł, a jak spróbuję to skończy się to totalną katastrofą. Mimo wszystko spróbowałem z OSK Elite. Wykłady prowadzone przez Pana Grzegorza były o tyle pełne treści co ciekawe. Dostarczone materiały oraz wykłady pozwoliły mi zaliczyć teorię za pierwzszym razem. Jeździć miałem przyjemność z Panem Tadeuszem, Panem Arturem oraz Panem Grzegorzem. Wszyscy okazali się pełni wyrozumiałości, cierpliwości oraz prawdziwej chęci nauki. Widać że są to osoby w pełni zaangażowane w nauczanie innych i świetnie się na tym znają. Egzamin praktyczny zdałem za 2 razem. Polecam wszystkim, ktorzy szukają szkoły jazdy.
dodano: 2015-11-17 | autor: Wojciech Bilicki
Mega szkoła z prawdziwymi pasjonatami ! Po kilku godzinach dodatkowych z Panem Arturem Olszewskim zdałam bezproblemowo egzamin na prawo jazdy ! Polecam z całego serca.
dodano: 2015-11-01 | autor: Dorota Balcer
Nie myślałam, że zdam za pierwszym razem teorię i praktykę !!! Szczerze polecam :) Teoria miło i przystępnie wyjaśniona, jazdy z P. Grzegorzem w luźnej atmosferze i ze świetnym podejściem. :) POLECAM !!
dodano: 2015-10-06 | autor: Joanna Wosek
Nigdy nie sadzilam ze w ciagu 30 godzin jazd mozna sie wszystkiego nauczyc a tu jednak ;) Dzięki nauce z P.Grzegorzem państwowy egzamin zdany za pierwszym razem ;) Nic tylko dziękować ;D Polecam OSK ELITE !
dodano: 2015-09-28 | autor: Paulina Niemczyk
Gorąco polecam! Wspaniali instruktorzy. Zostalam przygotowana do Egzaminu przez super instruktorkę p.Czesie. Niesamowita atmosfera pełen profesionalizm. Było cieżko bo na prawde myślałam, że kierowcą nigdy nie bede ;) No i niemożliwe stalo się możliwe :) Czóję sieświetnie za kółkiem... Wszystko dzięki super wykładom prowadzonym przez p.Grzegorza, rewelacyjnym lekcjom z p. Czesią i całemu sercu oddanemu żeby wszystko było dopięte na "ostatni guzik" przez p. Artura. Na prawde cieżko oddać słowami jaka jestem zadowolona. Serdecznie dziekuje :)
dodano: 2015-09-11 | autor: Agnieszka Szczuka
Szkołę polecili mi moi kochani bracia, którzy pozdrawiają Pana Artura.:)rnŚwietna atmosfera na wykładach, które prowadzi ukochany Pan Grzegorz. :)rnChciałabym PODZIĘKOWAĆ ZA CAŁEGO SERDUCHA PANI CZESI, która wytrzymała ze mną. :D rnSolida, szczegółowa (duży plus) i wesoła.:)rnPanie Arturze dziękuję za wszystko. Za motywację i wiarę we mnie do samego końca.:)rnNie zastanawiajcie się, wybór jest prosty, Elite!!!!!!!!! POLECAM!!! :) rnPełen profesjonalizm, róbcie tak dalej!
dodano: 2015-09-09 | autor: Angelika Wiżyn
Mija juz rok, gdy zaczęłam naukę jazdy z Osk Elite, Artur Olszewski i Czesława Zamościńska. Egzamin zdany za pierwszym razem:) A teraz śmigam po trójmiejskich i nie tylko drogach:) Jesteście najlepszą szkołą jazdy,nie ma równych Wam:)Dziekuję i do zobaczenia gdzieś w Gdańsku:)
dodano: 2015-09-06 | autor: Kasia Brzozowska
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Mało tego: Dzięki wskazówkom nauczyciela- Pana Artura zdałem egzamin na instruktora nauki jazdy i otworzyłem szkołę nauki jazdy pod Bytowem, która po 3 latach działalności uzyskała najwyższą zdawalność egzaminów państwowych w całym regionie słupskim! Polecam, bo na lepszych fachowców trafić nie można.
dodano: 2015-09-01 | autor: Tomasz Lewandowski
Zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuje za profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Szczególne podziękowania dla Pani Czesi i Pana Artura. :)
dodano: 2015-08-01 | autor: Ania S.
POLECAM SERDECZNIE SZKOLE OSK ELITE !!!!!rnrnZdałam za pierwszym razem !!rnrnMiła atmosfera oraz najlepsi instruktorzy.rnNajlepsza szkola jazdy !!
dodano: 2015-07-11 | autor: Sonia
Polecam gorąco Pana Artura Olszewskiego ! Jestem osobą niepełnosprawną i mimo swojej ułomności zdałem egzamin za pierwszym razem :) Pan Artur to człowiek - anioł ! Dziękuję !
dodano: 2015-07-10 | autor: Bogdan Grzegorczyk
Mega atmosfera i mega podejście do kursanta ! Profesjonalizm na każdym kroku - egzamin zdany oczywiście za 1 razem :) Polecam !
dodano: 2015-07-09 | autor: Marek Tomalski
OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców!rnrnOśrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą Arturem Olszewskim przygotowuje do egzaminów tak, że na 100% zdajesz wszystko za pierwszym razem. Sam się o tym przekonałem! Naprawdę polecam OSK ELITE!!!
dodano: 2015-05-03 | autor: Rafał
Mógłbym napisać wiele: Świetni instruktorzy, przyjaźni, o najwyższych umiejętnościach i kwalifikacjach, rewelacyjne metody nauczania, konkretne przygotowanie pod egzamin z uwzględnieniem elementów, na które trzeba najbardziej zwracać uwagę, mógłbym pisać dalej - że etyka, wpajane zasady ruchu drogowego (również te niepisane) i praktyczna edukacja, która pozwala swobodnie jeździć sprawiają, że kursant staje się kierowcą. Jednak to wszystko za mało by oddać wartość jaką niesie ze sobą nauka jazdy w OSK Elite (niezależnie z kim jeździsz - bo wszyscy instruktorzy są na najwyższym poziomie i są również mega świetnymi ludźmi). Jedno się tylko liczy i to jest naprawdę godne napisania, wszystkiego innego po prostu trzeba doświadczyć, jeżeli masz zamiar szkolić się na kierowcę. Tą jedną rzeczą, którą chce przekazać o OSK Elite to: JEŻELI PLANUJESZ KURS NA PRAWO JAZDY - POWINIENEŚ WYBRAĆ OSK ELITE - TO JEDYNY SŁUSZNY WYBÓR MOIM ZDANIEM ;)
dodano: 2015-04-27 | autor: Michał Węgrzyn
Oceny tej szkoły jazdy w internecie absolutnie nie mijają się z prawdą, czym sama jestem mile zaskoczona. Uprzejmi i otwarci do kursantów instruktorzy, przyjemne i zrozumiałe wykłady. Jestem studentką i nie było najmniejszego problemu z dostosowaniem godzin jazd do moich zajęć, wszystko z wyrozumiałością i chęcią pomocy kursantowi. No i egzamin zdany za PIERWSZYM razem więc to najlepszy dowód na to, że szkoła jest warta polecenia :)
dodano: 2015-04-22 | autor: Joanna Sikorska
DLA MNIE NAJLEPSZY OSRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW WSPANIALE PRACUJE MI SIE Z PANEM Arturem Olszewskim Wyrazy uznania pana Artura za podejście do osób niepełnosprawnych gorąco POLECAM OSK ELITE KAZDEMU PRZYSZŁEMU KIEROWCY I PRZEKONAŁEM SIE ZE CAŁA EKIPA Z OSK NAPRAWDE WKŁADA DUZO SERCA W TEN OSRODEK POZDRAWIAM PANA ARTURA I CAŁA EKIPE ELITE:)
dodano: 2015-04-19 | autor: Mariusz Brzeziński
Bardzo gorąco polecam wszystkim OSK Elite! Byłem kursantem Pana Artura Olszewskiego, który spełnił w pełni moje oczekiwania. Okazał się człowiekiem godnym zaufania, uczciwym i w pełni oddanym temu co robi. Jego postawa wobec kursanta i zaangażowanie są godne podziwu. Bardzo polecam OSK Elite wszystkim tym którzy chcą odbyć profesjonalny kurs nauki jazdy.
dodano: 2015-04-01 | autor: Adam Zbroszczyk
Wybrałam OSK Elite sugerując się świetnymi opiniami w Internecie. Teraz, po pozytywnie zdanym egzaminie państwowym, mogę napisać to, co inni kursanci - to był znakomity wybór.rnWykłady z Panem Grzegorzem - profesjonalnie prowadzone, ciekawe, z praktycznymi wskazówkami i odniesieniem do tras egzaminacyjnych. Egzamin z teorii zdałam za 1-szym razem na maxa, naprawdę nie ma się czego bać :)rnJeździłam z Panią Czesią i Panem Arturem - oboje godni polecenia. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, profesjonalnie, oczywiście po trasach egzaminacyjnych. Wszystkie wątpliwości i błędy zawsze były wyjaśniane na bieżąco. Szef - Pan Artur to człowiek o wielkim zaangażowaniu, widać, że bardzo lubi swoją pracę, a to przekłada się na jakość nauczania. Co też ważne, potrafi zmotywować i uwierzyć we własne siły w chwilach zwątpienia. I udało się :) Dziś już czekam na odbiór prawka. Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! Do zobaczenia na drodze :)rnA wszystkim wahającym się nad wyborem OSK w Gdańsku gorąco polecam OSK Elite.
dodano: 2015-04-01 | autor: Monika Mierzejewska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364


podaj: imię
e-mail
strona
treść