Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336

Mija juz rok, gdy zaczęłam naukę jazdy z Osk Elite, Artur Olszewski i Czesława Zamościńska. Egzamin zdany za pierwszym razem:) A teraz śmigam po trójmiejskich i nie tylko drogach:) Jesteście najlepszą szkołą jazdy,nie ma równych Wam:)Dziekuję i do zobaczenia gdzieś w Gdańsku:)
dodano: 2015-09-06 | autor: Kasia Brzozowska
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Mało tego: Dzięki wskazówkom nauczyciela- Pana Artura zdałem egzamin na instruktora nauki jazdy i otworzyłem szkołę nauki jazdy pod Bytowem, która po 3 latach działalności uzyskała najwyższą zdawalność egzaminów państwowych w całym regionie słupskim! Polecam, bo na lepszych fachowców trafić nie można.
dodano: 2015-09-01 | autor: Tomasz Lewandowski
Zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuje za profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Szczególne podziękowania dla Pani Czesi i Pana Artura. :)
dodano: 2015-08-01 | autor: Ania S.
POLECAM SERDECZNIE SZKOLE OSK ELITE !!!!!rnrnZdałam za pierwszym razem !!rnrnMiła atmosfera oraz najlepsi instruktorzy.rnNajlepsza szkola jazdy !!
dodano: 2015-07-11 | autor: Sonia
Polecam gorąco Pana Artura Olszewskiego ! Jestem osobą niepełnosprawną i mimo swojej ułomności zdałem egzamin za pierwszym razem :) Pan Artur to człowiek - anioł ! Dziękuję !
dodano: 2015-07-10 | autor: Bogdan Grzegorczyk
Mega atmosfera i mega podejście do kursanta ! Profesjonalizm na każdym kroku - egzamin zdany oczywiście za 1 razem :) Polecam !
dodano: 2015-07-09 | autor: Marek Tomalski
OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców!rnrnOśrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą Arturem Olszewskim przygotowuje do egzaminów tak, że na 100% zdajesz wszystko za pierwszym razem. Sam się o tym przekonałem! Naprawdę polecam OSK ELITE!!!
dodano: 2015-05-03 | autor: Rafał
Mógłbym napisać wiele: Świetni instruktorzy, przyjaźni, o najwyższych umiejętnościach i kwalifikacjach, rewelacyjne metody nauczania, konkretne przygotowanie pod egzamin z uwzględnieniem elementów, na które trzeba najbardziej zwracać uwagę, mógłbym pisać dalej - że etyka, wpajane zasady ruchu drogowego (również te niepisane) i praktyczna edukacja, która pozwala swobodnie jeździć sprawiają, że kursant staje się kierowcą. Jednak to wszystko za mało by oddać wartość jaką niesie ze sobą nauka jazdy w OSK Elite (niezależnie z kim jeździsz - bo wszyscy instruktorzy są na najwyższym poziomie i są również mega świetnymi ludźmi). Jedno się tylko liczy i to jest naprawdę godne napisania, wszystkiego innego po prostu trzeba doświadczyć, jeżeli masz zamiar szkolić się na kierowcę. Tą jedną rzeczą, którą chce przekazać o OSK Elite to: JEŻELI PLANUJESZ KURS NA PRAWO JAZDY - POWINIENEŚ WYBRAĆ OSK ELITE - TO JEDYNY SŁUSZNY WYBÓR MOIM ZDANIEM ;)
dodano: 2015-04-27 | autor: Michał Węgrzyn
Oceny tej szkoły jazdy w internecie absolutnie nie mijają się z prawdą, czym sama jestem mile zaskoczona. Uprzejmi i otwarci do kursantów instruktorzy, przyjemne i zrozumiałe wykłady. Jestem studentką i nie było najmniejszego problemu z dostosowaniem godzin jazd do moich zajęć, wszystko z wyrozumiałością i chęcią pomocy kursantowi. No i egzamin zdany za PIERWSZYM razem więc to najlepszy dowód na to, że szkoła jest warta polecenia :)
dodano: 2015-04-22 | autor: Joanna Sikorska
DLA MNIE NAJLEPSZY OSRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW WSPANIALE PRACUJE MI SIE Z PANEM Arturem Olszewskim Wyrazy uznania pana Artura za podejście do osób niepełnosprawnych gorąco POLECAM OSK ELITE KAZDEMU PRZYSZŁEMU KIEROWCY I PRZEKONAŁEM SIE ZE CAŁA EKIPA Z OSK NAPRAWDE WKŁADA DUZO SERCA W TEN OSRODEK POZDRAWIAM PANA ARTURA I CAŁA EKIPE ELITE:)
dodano: 2015-04-19 | autor: Mariusz Brzeziński
Bardzo gorąco polecam wszystkim OSK Elite! Byłem kursantem Pana Artura Olszewskiego, który spełnił w pełni moje oczekiwania. Okazał się człowiekiem godnym zaufania, uczciwym i w pełni oddanym temu co robi. Jego postawa wobec kursanta i zaangażowanie są godne podziwu. Bardzo polecam OSK Elite wszystkim tym którzy chcą odbyć profesjonalny kurs nauki jazdy.
dodano: 2015-04-01 | autor: Adam Zbroszczyk
Wybrałam OSK Elite sugerując się świetnymi opiniami w Internecie. Teraz, po pozytywnie zdanym egzaminie państwowym, mogę napisać to, co inni kursanci - to był znakomity wybór.rnWykłady z Panem Grzegorzem - profesjonalnie prowadzone, ciekawe, z praktycznymi wskazówkami i odniesieniem do tras egzaminacyjnych. Egzamin z teorii zdałam za 1-szym razem na maxa, naprawdę nie ma się czego bać :)rnJeździłam z Panią Czesią i Panem Arturem - oboje godni polecenia. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, profesjonalnie, oczywiście po trasach egzaminacyjnych. Wszystkie wątpliwości i błędy zawsze były wyjaśniane na bieżąco. Szef - Pan Artur to człowiek o wielkim zaangażowaniu, widać, że bardzo lubi swoją pracę, a to przekłada się na jakość nauczania. Co też ważne, potrafi zmotywować i uwierzyć we własne siły w chwilach zwątpienia. I udało się :) Dziś już czekam na odbiór prawka. Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! Do zobaczenia na drodze :)rnA wszystkim wahającym się nad wyborem OSK w Gdańsku gorąco polecam OSK Elite.
dodano: 2015-04-01 | autor: Monika Mierzejewska
Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto stoi przed wyborem ośrodka szkoleniowego. Jeżdżąc z Panem Arturem, którego zaangażowanie i profesjonalizm przerosły moje oczekiwania, przerobiłam wszystkie trasy egzaminacyjne dzięki czemu na egzaminie państwowym nic mnie nie zaskoczyło i obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem Prawa jazdy. Bardzo się cieszę, że trafiłam na osobę, która swoim nastawieniem do kursanta oraz zaangażowaniem w soją pracę umiała mnie zmotywować i dodawała pewności siebie. Dodatkowo, co dla mnie było bardzo istotne, mimo ograniczonej mojej dyspozycyjności czasowej oraz niewątpliwego zapracowania P Artura, zawsze mogłam liczyć na to że znajdzie dla mnie czas bym mogła doszkolić swoje umiejętności przed egzaminem. Jak najbardziej polecam!
dodano: 2015-03-31 | autor: Agata
Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. osobiście jeździłam z Panem Tomkiem i bardzo polecam-świetnie uczy, a przy okazji można z nim pożartować, przez co jazdy stają się dużo przyjemniejsze i mniej stresujące :) jak najbardziej polecam OSK Elite :)
dodano: 2015-03-31 | autor: Joanna S.
PANIE ARTURZE DZIĘKUJĘ ZA PEŁEN PROFESJONALIZM I OPANOWANIE A WIEM ŻE BYŁO NIEŁATWO ;) MEGA DOBRA I PROFESJONALNA SZKOŁA ! DZIĘKUJĘ ZNAJOMYM ZA POLECENIE I PRZEKAZUJĘ DALEJ :)EGZAMIN OCZYWIŚCIE ZDANY ZA 1 RAZEM WIĘC SZACUNECZEK !
dodano: 2015-03-25 | autor: Jagoda W.
Super szkoła, profesjonalny wykładowca, świetne przygotowanie do egzaminu, szef firmy spoko gość, zdałem bez problemu, myślę że bez kitu najlepsza szkoła w gda, POLECAM I KAŻDEMU JĄ POLECĘ :P Dzięki wam jeszcze raz :D
dodano: 2015-03-16 | autor: Krystian
Po odbytym kursie w pewnym Osk w Kartuzach miałem paru miesięczną przerwę w nauce jazdy. Znajomy polecił mi Osk Elite zadzwoniłem umówiłem się i wystarczyło 8 godzin jazdy dokształcającej i zdałem egzamin w PORD-dzie za pierwszym razem. Wiem że się powtarzam ale naprawdę polecam Osk Elite już na pierwszej jeździe instruktor Artur powiedział co robię źle i pokazał w klarowny sposób co robić aby nie popełniać takich błędów. Dobra atmosfera i wyszkoleni instruktorzy POLECAM!!!!
dodano: 2015-03-16 | autor: Pinio Olszanowski
Chciałam bardzo podziękować wspaniałym instruktorom ze szkoły Elite,za miła atmosferę,za profesjonalne przygotowanie do egzaminu ,gdzie wykłady z Panem Grzesiem to czysta przyjemność słuchania ,Pan Artur wspaniały i pomocny człowiek,ale w szczególności chciałam podziękować Czesi prze,prze sympatycznej ,cierpliwej bo co do mnie trzeba było cierpliwości instruktorce wielki szacunek.Polecam wszystkim szkołe Elite to prawdziwi profesjonaliści, a przede wszystkim wspaniali i ciepli ludzie.Jeszcze raz dziękuję.
dodano: 2015-02-15 | autor: Jolanta Jankuniec
Pełen profesjonalizm !Chcesz się bezstresowo i rzetelnie przygotować do zdania egzaminu ? chcesz aby każda godzina była prawdziwą przygodą motoryzacyjną ? Nie masz innej opcji jak zapisać się na prawko do Elite !!!! Instruktorzy jako jedyni w trójmieście posiadają również uprawnienia instruktora nauki jazdy, instruktora doskonalenia techniki jazdy jak i egzaminatorów państwowych prawa jazdy co dowodzi faktu, że nie są to przypadkowe osoby tylko prawdziwi fachowcy i pasjonaci. Zapisując się na kurs sugerowałam się recenzjami znajomych i przyjaciół i to oni polecili mi tę szkołę i co ? Będąc totalnym tłumokiem motoryzacyjnym dziś zdałam prawko za 1 razem zarówno teorię jak i praktykę. Polecam serdecznie i dziękuję w szczególności Artur Olszewski za profesjonalizm zaangażowanie i anielską cierpliwość :)
dodano: 2015-02-11 | autor: Nina Trybunalska
Mój stary wrócił wczoraj wniebowzięty po zdanym egzaminie na motocykl, za pierwszym podejściem! teorię i praktykę...mówi,że na szkolenie zapisują się ludzie m-dzy innymi z Tczewa, Nowego Dworu etc. Pozdrowienia dla p.Artura i p.Bartka od Marcina, co pachołki ścina :)
dodano: 2014-12-07 | autor: Violka Grabowska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka