Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Polecam szkołę, instruktorzy bardzo dobrze wyszkoleni i godni polecenia!
dodano: 2016-02-23 | autor: Mariusz Puciaty
Gdyby w dziedzinie motoryzacji i nauki jazdy rozdawali Oskary, na pewno Czesia i Artur mieli by ich wiele. Z takimi ludźmi warto współpracować. W pakiecie razem z kursem dostajesz nie tylko naukę jazdy, ale ogromne wsparcie psychiczne i motywację, a to już jest bezcenne. Pan Grzegorz, wykłady rewelacja, polecam jazdy dodatkowe – cenne wskazówki. Czesia, mistrzyni, najlepsza instruktorka, wymagająca, ale za to jej dziękuję, Ona wie wszystko! Artur, Tytan pracy, człowiek z sercem na dłoni, wspaniały instruktor i motywator. Darek, perfekcja, dokładność, spokój i mega opanowanie.rnZaraz minie 5 miesięcy od zdania egzaminu, oczywiście za pierwszym podejściem - byłam przygotowana pierwszorzędnie. To Oni nauczyli mnie jeździć, oni nauczyli mnie jak się zachować na drodze - taka szkoła życia za kierownicą, której się nie zapomina. Dziś śmigam lewym skrajnym, parkuje na wszystkie możliwe (dozwolone) sposoby, wiem ,,co do mnie mówią,, znaki drogowe i nikt mi nie wierzy, że prawko mam od niedawna. A jak, ktoś mnie się pyta … to z dumą mówię OSK Elite.
dodano: 2016-01-07 | autor: Marta
OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznego,rn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!rnMając porównanie z poprzednim OSK polecam zdecydowanie wszystkim niezdecydowanym oraz wszystkim tym, którzy chwilowo ustali w drodze do celu po perypetiach w PORDzie...
dodano: 2016-01-02 | autor: Magda
Najlepsza Szkoła Jazdy! Nie ma lepszej szkoły jazdy jak OSK Elite. Zarówno ja jak i mój mąż zdaliśmy bezbłędnie zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Doskonałe przygotowanie, rewelacyjne, indywidualne podejście do kursanta, pomoc w każdym zakresie i na każdym etapie przygotowywania się do egzaminu. Szczególnie polecamy Czesię i Artura, nie ma lepszych. Szkolą nawet najbardziej opornych. Pozdrawiamy MK
dodano: 2015-12-21 | autor: MK
Ja również sugerowałam się opiniami przy wyborze ośrodka,i się nie zawiodłam;) Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Atmosfera w osk elite jest jak w domu.Miło,profesjonalnie i indywidualne podejście do każdego.Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego.Dziękuję P.Beatce za trud włożony w moją naukę ;) P.Arturowi za profesjonalizm oraz ciepłe i przyjazne podejście do kursanta:) Wszystkim z ręku na sercu polecam ośrodek OSK ELITE.Z nimi na pewno się uda.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za przygotowanie.Teraz czekam na moje wymarzone prawko :)
dodano: 2015-12-02 | autor: Dorota Sierchart
Nie ma i nie będzie lepszej szkoły jazdy !!!!! Dziękuję Czesi i Arturowi za wszystko !!! Świetna atmosfera na wykładach, które prowadzi ukochany Pan Grzegorz.Wybór jest jeden, szkoła Elite !!! Polecam z całego serca.
dodano: 2015-11-18 | autor: Dorota Kossakowka
Fajny ośrodek, świetne przygotowanie do teorii i praktyki z panem Grzegorzem plus dodatkowo kilka godzin wyjeżdżonych z panem Arturem i okazało się, że nie taki diabeł straszny :)Panowie pomagają nie tylko w nauce, ale również podtrzymują na duchu. Miałam niestety mały przykry incydent ze strony egzaminatora w PORDzie, który panowie również pomogli mi wyjaśnić. Staranie się nie tylko o to, aby egzamin był zaliczony, ale również o to, aby kursanci byli dobrze i sprawiedliwie traktowani podczas egzaminów to chyba najlepszy argument za tym, aby wybrać właśnie ten ośrodek!
dodano: 2015-11-18 | autor: Marta Peszek
Szczerze powiedziawszy nigdy nie myślałem, że będę jeździł, a jak spróbuję to skończy się to totalną katastrofą. Mimo wszystko spróbowałem z OSK Elite. Wykłady prowadzone przez Pana Grzegorza były o tyle pełne treści co ciekawe. Dostarczone materiały oraz wykłady pozwoliły mi zaliczyć teorię za pierwzszym razem. Jeździć miałem przyjemność z Panem Tadeuszem, Panem Arturem oraz Panem Grzegorzem. Wszyscy okazali się pełni wyrozumiałości, cierpliwości oraz prawdziwej chęci nauki. Widać że są to osoby w pełni zaangażowane w nauczanie innych i świetnie się na tym znają. Egzamin praktyczny zdałem za 2 razem. Polecam wszystkim, ktorzy szukają szkoły jazdy.
dodano: 2015-11-17 | autor: Wojciech Bilicki
Mega szkoła z prawdziwymi pasjonatami ! Po kilku godzinach dodatkowych z Panem Arturem Olszewskim zdałam bezproblemowo egzamin na prawo jazdy ! Polecam z całego serca.
dodano: 2015-11-01 | autor: Dorota Balcer
Nie myślałam, że zdam za pierwszym razem teorię i praktykę !!! Szczerze polecam :) Teoria miło i przystępnie wyjaśniona, jazdy z P. Grzegorzem w luźnej atmosferze i ze świetnym podejściem. :) POLECAM !!
dodano: 2015-10-06 | autor: Joanna Wosek
Nigdy nie sadzilam ze w ciagu 30 godzin jazd mozna sie wszystkiego nauczyc a tu jednak ;) Dzięki nauce z P.Grzegorzem państwowy egzamin zdany za pierwszym razem ;) Nic tylko dziękować ;D Polecam OSK ELITE !
dodano: 2015-09-28 | autor: Paulina Niemczyk
Gorąco polecam! Wspaniali instruktorzy. Zostalam przygotowana do Egzaminu przez super instruktorkę p.Czesie. Niesamowita atmosfera pełen profesionalizm. Było cieżko bo na prawde myślałam, że kierowcą nigdy nie bede ;) No i niemożliwe stalo się możliwe :) Czóję sieświetnie za kółkiem... Wszystko dzięki super wykładom prowadzonym przez p.Grzegorza, rewelacyjnym lekcjom z p. Czesią i całemu sercu oddanemu żeby wszystko było dopięte na "ostatni guzik" przez p. Artura. Na prawde cieżko oddać słowami jaka jestem zadowolona. Serdecznie dziekuje :)
dodano: 2015-09-11 | autor: Agnieszka Szczuka
Szkołę polecili mi moi kochani bracia, którzy pozdrawiają Pana Artura.:)rnŚwietna atmosfera na wykładach, które prowadzi ukochany Pan Grzegorz. :)rnChciałabym PODZIĘKOWAĆ ZA CAŁEGO SERDUCHA PANI CZESI, która wytrzymała ze mną. :D rnSolida, szczegółowa (duży plus) i wesoła.:)rnPanie Arturze dziękuję za wszystko. Za motywację i wiarę we mnie do samego końca.:)rnNie zastanawiajcie się, wybór jest prosty, Elite!!!!!!!!! POLECAM!!! :) rnPełen profesjonalizm, róbcie tak dalej!
dodano: 2015-09-09 | autor: Angelika Wiżyn
Mija juz rok, gdy zaczęłam naukę jazdy z Osk Elite, Artur Olszewski i Czesława Zamościńska. Egzamin zdany za pierwszym razem:) A teraz śmigam po trójmiejskich i nie tylko drogach:) Jesteście najlepszą szkołą jazdy,nie ma równych Wam:)Dziekuję i do zobaczenia gdzieś w Gdańsku:)
dodano: 2015-09-06 | autor: Kasia Brzozowska
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Mało tego: Dzięki wskazówkom nauczyciela- Pana Artura zdałem egzamin na instruktora nauki jazdy i otworzyłem szkołę nauki jazdy pod Bytowem, która po 3 latach działalności uzyskała najwyższą zdawalność egzaminów państwowych w całym regionie słupskim! Polecam, bo na lepszych fachowców trafić nie można.
dodano: 2015-09-01 | autor: Tomasz Lewandowski
Zdałam egzamin za pierwszym razem. Dziękuje za profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Szczególne podziękowania dla Pani Czesi i Pana Artura. :)
dodano: 2015-08-01 | autor: Ania S.
POLECAM SERDECZNIE SZKOLE OSK ELITE !!!!!rnrnZdałam za pierwszym razem !!rnrnMiła atmosfera oraz najlepsi instruktorzy.rnNajlepsza szkola jazdy !!
dodano: 2015-07-11 | autor: Sonia
Polecam gorąco Pana Artura Olszewskiego ! Jestem osobą niepełnosprawną i mimo swojej ułomności zdałem egzamin za pierwszym razem :) Pan Artur to człowiek - anioł ! Dziękuję !
dodano: 2015-07-10 | autor: Bogdan Grzegorczyk
Mega atmosfera i mega podejście do kursanta ! Profesjonalizm na każdym kroku - egzamin zdany oczywiście za 1 razem :) Polecam !
dodano: 2015-07-09 | autor: Marek Tomalski
OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców!rnrnOśrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą Arturem Olszewskim przygotowuje do egzaminów tak, że na 100% zdajesz wszystko za pierwszym razem. Sam się o tym przekonałem! Naprawdę polecam OSK ELITE!!!
dodano: 2015-05-03 | autor: Rafał
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść