Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364

Najlepszy ośrodek pod Słońcem ! Tu kurs robiła moja starsza siostra i brat a teraz ja. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem dzięki ogromowi przekazanej wiedzy i zaangażowaniu całego teamu Elite. Dziękuję :)
dodano: 2017-01-04 | autor: Karolina Cisko
Na kurs w osk elite przyjechałam specjalnie z Anglii gdzie raz kurs jest 3 raz droższy a 2 jakość jest na żenującym poziomie. W osk elite nauczyłam się wszystkiego pod okiem profesjonalistów czego naturalną koleją rzeczy był zdany egzamin państwowy. Zdałam za 2 razem ale tylko dlatego , że za 1 razem zjadł mnie stres. Polecam !!!
dodano: 2016-12-10 | autor: Moniq
Pełen profesjonalizm i rodzinna atmosfera. Tak właśnie wyglądało moje prawo jazdy w elitce. Tu każda osoba napotkana na mojej drodze przejawiała chęć pomocy i emanowała motoryzacyjną pasją. Polecam !
dodano: 2016-12-02 | autor: Sandra
Najlepsza szkoła w trójmieście ! Mega atmosfera na pełnym lighcie i bez zbędnej spinki prawko zdane raczej nie inaczej jak za pierwszym razem :)Polecam !!!
dodano: 2016-11-15 | autor: Alex
Zdałem dziś prawo jazdy za pierwszym razem :) Nigdy w to nie wierzyłem gdyż jestem osobą niepełnosprawną. Nigdy... dopóki nie spotkałem Pana Artura. Tak zaczęła się moja przygoda motoryzacyjna i realizacja marzeń. Polecam i nigdy nie zapomnę pracy i trudu poświęconego dla mnie.Jeśli ja mogłem to Wy tym bardziej !
dodano: 2016-10-14 | autor: Dawid Nowak
Zawsze 10000 % zaangażowania i serca włożonego w szkolenie. Czy można oczekiwać więcej ? Prawko ogarnięte w Elite oczywiście za pierwszym razem podobnie jak reszta moich znajomych ze Stogów, Przeróbki i Sobieszewa!
dodano: 2016-09-17 | autor: Lidka W.
Spóźnione, ale składam gorące podziękowania dla OSK Elite!!! Za idealne przygotowanie do egzaminu państwowego! Za przyjemne wykłady pana Grzegorza oraz za włożony jego trud podczas jazd oraz dziękuję za używanie młotka który doskonale wybijał mi z głowy powtórzenie błędów :D Jestem naprawdę zachwycona. Podziękowania nalezą sie rownież panu Artorowi za wskazówki które przyczyniły sie do zdania egzaminu!!! Byłam rewelacyjnie przygotowana i na spokojnie zdałam za pierwszym! :D Naprawdę polecam i jeszcze raz dziekuje :)))
dodano: 2016-08-20 | autor: Julia Knapik
Trochę spóźnione, ale gorące podziękowania dla zespołu Elite za trud włożony w moje motoryzacyjne wychowanie :DrnOd ponad miesiąca śmigam już męża autem!:DrnW szczególności podzięki dla Pana Grzegorza (teoria zdana za pierwszym razem!), Pana Tadeusza- wymagającego,ale jakże sympatycznego i bardzo cierpliwego na moje roztrzepaństwo i ciężką kubicową nogę instruktora, bez którego nie zdałabym praktyki za drugim razem :D Będę Pana polecała wszystkim znajomym! ^^rnOraz oczywiście wisienka na torcie Pan Artur, którego szkołę poleciła mi Justyna Eichmann i bez którego pomocy w doborze instruktora zapewne nadal bym męczyła sprzęgło eLki gdzieś pod PORDem :DrnBardzo wielkie THX! : * Jesteście debeściaki! ^^
dodano: 2016-08-02 | autor: Aleksandra Turzyńska
Wspaniale!! Zdane za 1 razem, bezstresowo, elastycznie i co najważniejsze dokładnie. Polecam każdemu, nie ma lepszego ośrodka szkolenia kierowców w trójmieście, ba mogę nawet przypuszczać, że w Polsce.
dodano: 2016-08-02 | autor: Bartek Sobieraj
Mega najlepsza szkoła ! Ludzie z pasją i zasadami - polecam ! Dzisiaj zdałem prawko za pierwszym :)
dodano: 2016-07-07 | autor: Tomek Skrzecz
Polecam i dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2016-07-02 | autor: Magda Nowak
Jestem osobą niepełnosprawną i nigdy nie wierzyłam że uzyskam prawo jazdy, że sie nadaję i dam radę a tak strasznie chciałam ! Trafiłam do OSK Elite z polecenia znajomych, którzy mówili jak nie tu to nigdzie indziej nie zrobisz prawka i tak się stało zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę - co dało mi niesamowita motywację i wiarę we własne siły ! Pragnę w tym miejscu podziękować Panu Arturowi Olszewskiemu za niebywała troskę i dbanie o każdy szczegół szkolenia, za przyjacielską wręcz rodzinną atmosferę za motywację i mobilizację - słowem ogromne wsparcie. Chcę aby Pan wiedział , że gdyby nie Pan nigdy bym nie spełniła swojego marzenia, zmieniła jakości życia mojego i mojej rodziny siadając za kierownicą własnego autka.Już nie jestem ciężarem dla innych a znowu niezależna i wolna ! Ogromne podziękowania dla całego zespołu Elite ! Nigdy nie zapomnę jak wiele dla mnie zrobiliście .
dodano: 2016-05-22 | autor: Gosia - Kościerzyna
Bez stresu. Sympatycznie. Z mega wsparciem i konstruktywną krytyką w razie potrzeby. Tak najkrócej można opisać OSK ELITE. Pisze to z pełną świadomością osoba, która zbierała się ponad 10 lat do tego, żeby zapisać się na kurs prawa jazdy. Wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej zasłużone. Panie Grzegorzu dziękuję za świetne wykłady z humorem i za te 30 godzin, za młotek też :) Artur, dziękuję Ci za naukę, szczerość, otwartość i wsparcie. Czasem wystarczy jedno banalne zdanie, żeby kursant poczuł się, że może, że da radę :) Polecam Was z czystym sumieniem :)
dodano: 2016-05-17 | autor: Magdalena Dobrzykowska
Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu szkoleniu. Wykłady z Panem Grzesiem to czysta przyjemność w wesołej atmosferze mega dobrze wchodzą do głowy podobnie jak jazdy, które miałam przyjemność mieć z Panem Arturem dzięki czemu byłam idealnie przygotowana do egzaminu państwowego (jak stwierdził egzaminator po jego zaliczeniu).
dodano: 2016-04-16 | autor: Marika Wiśniowiecka
Mega szkoła i mega instruktorzy ! Nauka w przyjacielskiej atmosferze wyjątkowo efektywna. Instruktorzy z ogromem wiedzy. Polecam !
dodano: 2016-04-01 | autor: Tomek Kosmo
Polecam szkołę, instruktorzy bardzo dobrze wyszkoleni i godni polecenia!
dodano: 2016-02-23 | autor: Mariusz Puciaty
Gdyby w dziedzinie motoryzacji i nauki jazdy rozdawali Oskary, na pewno Czesia i Artur mieli by ich wiele. Z takimi ludźmi warto współpracować. W pakiecie razem z kursem dostajesz nie tylko naukę jazdy, ale ogromne wsparcie psychiczne i motywację, a to już jest bezcenne. Pan Grzegorz, wykłady rewelacja, polecam jazdy dodatkowe – cenne wskazówki. Czesia, mistrzyni, najlepsza instruktorka, wymagająca, ale za to jej dziękuję, Ona wie wszystko! Artur, Tytan pracy, człowiek z sercem na dłoni, wspaniały instruktor i motywator. Darek, perfekcja, dokładność, spokój i mega opanowanie.rnZaraz minie 5 miesięcy od zdania egzaminu, oczywiście za pierwszym podejściem - byłam przygotowana pierwszorzędnie. To Oni nauczyli mnie jeździć, oni nauczyli mnie jak się zachować na drodze - taka szkoła życia za kierownicą, której się nie zapomina. Dziś śmigam lewym skrajnym, parkuje na wszystkie możliwe (dozwolone) sposoby, wiem ,,co do mnie mówią,, znaki drogowe i nikt mi nie wierzy, że prawko mam od niedawna. A jak, ktoś mnie się pyta … to z dumą mówię OSK Elite.
dodano: 2016-01-07 | autor: Marta
OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznego,rn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!rnMając porównanie z poprzednim OSK polecam zdecydowanie wszystkim niezdecydowanym oraz wszystkim tym, którzy chwilowo ustali w drodze do celu po perypetiach w PORDzie...
dodano: 2016-01-02 | autor: Magda
Najlepsza Szkoła Jazdy! Nie ma lepszej szkoły jazdy jak OSK Elite. Zarówno ja jak i mój mąż zdaliśmy bezbłędnie zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Doskonałe przygotowanie, rewelacyjne, indywidualne podejście do kursanta, pomoc w każdym zakresie i na każdym etapie przygotowywania się do egzaminu. Szczególnie polecamy Czesię i Artura, nie ma lepszych. Szkolą nawet najbardziej opornych. Pozdrawiamy MK
dodano: 2015-12-21 | autor: MK
Ja również sugerowałam się opiniami przy wyborze ośrodka,i się nie zawiodłam;) Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Atmosfera w osk elite jest jak w domu.Miło,profesjonalnie i indywidualne podejście do każdego.Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego.Dziękuję P.Beatce za trud włożony w moją naukę ;) P.Arturowi za profesjonalizm oraz ciepłe i przyjazne podejście do kursanta:) Wszystkim z ręku na sercu polecam ośrodek OSK ELITE.Z nimi na pewno się uda.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za przygotowanie.Teraz czekam na moje wymarzone prawko :)
dodano: 2015-12-02 | autor: Dorota Sierchart
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364


podaj: imię
e-mail
strona
treść