Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] , wpisów: 396

Mają Państwo świetnego nauczyciela w kadrze:)rnMoim nauczycielem była Monika Noga. Po długiej przerwie w kursie prawa jazdy byłam bardzo przejęta, że wszystko czego zdążyłam się wczesniej nauczyć gdzieś wyparowało przez kilkumiesięczną przerwę i faktycznie powrót do jazd nie był łatwy. Stres połączony z tym, że zwyczajnie zapomniałam jak to jest siedzieć za kółkiem sprawiły, że zdarzało mi się panikować i popełniałam dużo błędów i martwiłam się, że przed pięćdziesiątką nie zdam egzaminu na prawo jazdy 😅rnLos chciał, że trafiłam na Monikę, która mimo tego, że co chwilę popełniałam błędy, cierpliwie mnie poprawiała, uczyła, powtarzała ze mną w kółko trasy które były dla mnie najbardziej kłopotliwe, a raz nawet rozrysowała mi na kartce jak mam poruszać się po skomplikowanych skrzyżowaniach, robiąc mi przy tym tak dobry wykład, że udało mi się w końcu załapać co robić. Dodatkowo za kazdym razem kiedy cos knociłam, w bardzo spokojny sposob i z ogromną cierpliwością zwracala mi uwagę, nawet jesli zdarzalo mi sie w kółko popełniać ten sam błąd. Uczyła mnie wszystkiego do skutku.rnDwa dni temu zdałam egzamin na prawo jazdy (czyli duzo szybciej niż przypuszczałam) 😁rnrnJestem bardzo zadowolona z kursu w Państwa Szkole Jazdy a przede wszystkim z pracy z Panią Monikąrni na pewno będę Was polecać :)
dodano: 2024-05-09 | autor: Patrycja P
Miałem okazję jeździć z Panem Wojciechem Wójcickim. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki super podejściu Pana Wojtka. Idealnie przekazał mi swoją wiedzę, która była mi niezbędna podczas egzaminu.Dodatkowo Pan Wojtek jest bardzo chętny do rozmów, więc jest wiele tematów przy których stres na pewno zniknie.Szczerze polecam.
dodano: 2024-03-22 | autor: Igor Moczyński
Z całego serca mogę polecić OSK ELITE.rnrnWykłady bardzo ciekawe, wzbogacone o przykłady problematycznych gdańskich skrzyżowań. Część praktyczna na równie elitarnym poziomie. Instruktorzy bardzo przyjaźni, z poczuciem humoru - i co kluczowe - skutecznie przekazujący wiedzę potrzebną do sprawnego poruszania się autem.rnrnPozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za poświęcony mi czas.
dodano: 2024-02-23 | autor: Paweł Ożóg
Właśnie dziś zdalem prawo jazdy za 2 razem pierwszy oblalem na placu po moim głupim błedzie.rnZ czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Fachowi instruktorzy zawsze pompcni.rnJeszcze raz dziękuję za wyrozumialość i cierpliwość.
dodano: 2024-02-01 | autor: Zombie Bombie
Serdecznie polecam osk elitę ! Instruktorka Monika cudowna kobieta nauczyła mnie od podstaw prowadzenia pojazdu dzięki czemu zdałam prawo jazdy za PIERWSZYM razem !!! Jazdy z Moniką odbywały się w przemiłej atmosferze , bez stresu , z dużą wyrozumiałością. Nigdy się z nią nie nudziłam ! Instruktorka na medal .rnDziękuję również instruktorom Pawłowi i Wojtkowi którzy dali mi dzisiaj otuchy przed egzaminem państwowym 🫶🏻rnWykłady z panem Grzegorzem były również super jak i ciekawe 😁 Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkółki .Dziekuje całemu zespołowi ❤️
dodano: 2024-01-13 | autor: Aleksandra S.
Instruktorzy zaangażowani, sumienni, mega kontaktowi, stawiają dobro kursanta ponad wszystko, potrafią znaleść wyjście z najtrudniejszej sytuacji. Dla Pana Artura indywidualny klient i jego potrzeby są najważniejsze a w razie trudności profesjonalnie rozwiązywanie. Osobiście polecam Panią Monikę i Pana Wojtka, którzy cierpliwie prowadzą od teorii do praktyki. Pani Monice dziękuję za wytłumaczenie skrzyżowania „ze ścianą”, zawsze z anielską cierpliwością. Wjeżdzając na drogę ekspresowa zawsze będę wspominała przejazd z Panem Wojtkiem. Serdecznie polecam !
dodano: 2024-01-13 | autor: Weronika
Gorąco polecam. Egzaminy państwowe pyknięte za pierwszym razem :)
dodano: 2024-01-10 | autor: Roksana Trzebiatowska
Serdecznie polecam OSK Elite. Mimo, że byłam negatywnie nastawiona do kursu i nie wierzyłam w swoje umiejętności, to instruktorka Monika sprawiła, że jazdy stały się dla mnie przyjemnością. Stworzyła atmosferę, która pomaga zrelaksować się nawet najbardziej zestresowanym uczniom, co jest kluczowe podczas nauki jazdy. Dzięki Monice nie tylko zdałam egzamin na prawo jazdy, ale również odkryłam, że jazda samochodem może być świetną przygodą. Będę tęsknić za tymi chwilami spędzonymi za kierownicą z Moniką i za cudowną atmosferą, którą stworzyła. Dziękuję i polecam z całego serca.
dodano: 2023-11-22 | autor: Joanna Modzelewska
Śmiało mogę powiedzieć, że szkoła OSK Elite jest najwspanialsza na Świecie! Zaczynając od niesamowitych wykładów z Grzegorzem, gdzie cała tajemna wiedza staje się całkowicie zrozumiała, przedstawiona w prosty, wesoły sposób, ciekawe wymiany zdań, uruchamianie myślenia u wszystkich uczestników wykładu, każde pytanie dostanie odpowiedź i zostaną rozwiane niezrozumiałe zagwostki. Praktyka - marzenie każdego kursanta, prowadzone w ciepłej, serdecznej atmosferze, ogrom empatii i wsparcia. Instruktorzy Artur i Wojtek słuchają potrzeb i rozterek, tak długo pokazują, ćwiczą i szlifują, że z otoczaka robią diament gotowy w każdym calu do egzaminu! Kończąc naprawdę polecam kurs na automacie. W moim sercu zostanie u mnie na zawsze każda godzina spędzona w tej szkole. Idzie się na zajęcia z uśmiechem na twarzy. Dziękuję za wszystko! Będę tęsknić. ️
dodano: 2023-11-12 | autor: Kinga
Polecam nauka jazdy na automat - pełna profeska bez zbędnej spinki. Nauka jazdy automat znacznie ułatwia prowadzenie bez zbędnego stresu o staczanie i myślenie jaki bieg aktualnie włączyć. Nie ma opcji zgaśnięcia automat . Kamera i systemy bezpieczeństwa i asystent bardzo pomagają.
dodano: 2023-10-31 | autor: Kate Szynszecka
Po słabych doświadczeniach w poprzednim ośrodku trafiłam na jazdy dodatkowe z Pawłem. Jest to bez wątpienia jeden z najlepszych instruktorów w Gdańsku. Nie tylko udało mi się w końcu zdać egzamin, ale przestałam też bać się jeździć i czuję się pewnie za kierownicą, co jest tak naprawdę najważniejsze :)
dodano: 2023-09-20 | autor: Zofia B.
Najlepszy OSK na jakie mogłam trafić❤️ Przygotowanie do egzaminu teoretycznego pierwsza klasa. Wszystko było zrozumiałe a w razie jakichkolwiek problemów pan Grzegorz służył pomocą. Same jazdy były najlepszym doświadczeniem w moim życiu, aż mi smutno, że to już koniec. Monika i Paweł są super instruktorami i wspaniałymi ludźmi z nimi jazdy były jeszcze bardziej przyjemne. Dziękuję bardzo za pomoc w przygotowaniach i bardzo bardzo polecam 😀❤️
dodano: 2023-09-04 | autor: Agata
Bardzo dziękuję przede wszystkim pani Agnieszce , za super podejście i spędzony wspólnie czas za kółkiem :) ❤️ jest to osoba ciepła z WIELKIM poczuciem humoru i przede wszystkim wie co robi ! Dziękuję również Panu Arturowi 🌷Z całego serca polecam Elite!
dodano: 2023-05-11 | autor: Kamila
Чудова автошкола. Інструктори стримано і з розумінням відносяться до всіх. Добре навчають правил і керування автотранспортом. Також інструктори знайшли підхід до людей які не розуміють польської мови. Є можливість здати на права і людям з обмеженими можливостями з України.rnОсоблива подяка Артуру за терпіння і підтримку в навчанні.rnРекомендую всім особливо українцям.
dodano: 2023-04-07 | autor: Dmytro
Bardzo fajna szkoła. Przyjazna , rodzinna atmosfera. Jestem zadowolony. Pan Grzegorz i Artur robi wspaniałą robotę.
dodano: 2023-03-31 | autor: Tomasz Pająk
Polecam szkołę Elite. Robiłam kurs B automat w Gdańsk. Instruktor Artur super człowiek. Dziekuju za każdą jazdę , każdy uśmiech i dobre słowo. Najlepsza szkoła automat w Gdańsku. Dziekuju.
dodano: 2023-02-10 | autor: Volha
Szkoła bardzo przyjazna , bez zbędnego nadęcia i ciśnienia. Od samego początku widać ,że zależy kadrze na kursancie i szkoleniu. W moim przypadku egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2022-12-24 | autor: Kryspin Nowak
Polecam OSK Elite! Dziękuję za nauki jazdy, cierpliwość i empatię. Za każdą pomoc i wskazówki. Cała atmosfera w tym OSK jest miła i rodzinna. Zdane za drugim razem. Powodzenia kursanci!
dodano: 2022-12-06 | autor: Roksana C.
Przyjazna rodzinna atmosfera, świetni instruktorzy, dobra lokalizacja. Zdałem za pierwszym razem i jestem wam ogromnie wdzięczny bo tak naprawdę to dzięki wam, idealnie nauczyliście mnie jeździć.
dodano: 2022-11-16 | autor: Maks Zieliński
Z całego serca polecam! Pan Grzegorz Lewkowicz na automatycznej skrzyni biegów - znakomite podejście, cierpliwość i sposób nauki. Zdane za pierwszym razem :) Pozdrawiam Adrian W.
dodano: 2022-09-02 | autor: Adrian
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] , wpisów: 396


podaj: imię
e-mail
treść