Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 378

Przyjazna rodzinna atmosfera, świetni instruktorzy, dobra lokalizacja. Zdałem za pierwszym razem i jestem wam ogromnie wdzięczny bo tak naprawdę to dzięki wam, idealnie nauczyliście mnie jeździć.
dodano: 2022-11-16 | autor: Maks Zieliński
Z całego serca polecam! Pan Grzegorz Lewkowicz na automatycznej skrzyni biegów - znakomite podejście, cierpliwość i sposób nauki. Zdane za pierwszym razem :) Pozdrawiam Adrian W.
dodano: 2022-09-02 | autor: Adrian
I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. rnThanks for great information I was looking for this information.
dodano: 2022-08-12 | autor: Richard M
Witam, miałam przyjemność nauki pod okiem Pani AGNIESZKI BRYCKIEJ. Jestem bardzo zadowolona. Rzetelne i profesjonalne podejście. Udziela dużo istotnych wiadomości tak potrzebnych przed egzaminem. Po naukach Pani AGNIESZKI egzamin oczywiście zdany. POLECAM i serdecznie pozdrawiam
dodano: 2022-07-06 | autor: Sylwia
Od czego zacząć...:) do OSK Elite zapisała mnie moja córka, bez mojej wiedzy, w wieku 44 lat, po tym jak kilkanaście lat temu poddałam się w tym temacie. Doskwierało mi to, a ona to widziała. Teraz postawiła mnie przed faktem dokonanym, i musialam skonfrontować się z Moniką !! Cudowną instruktorką, która prowadziła i moją córkę, i teraz mnie. Pełna zaangażowania, cierpliwości, spokojnego edukowania. Dzięki niej na nowo uwierzyłam że mogę zdać egzaminy, i tak było. Takich ludzi potrzeba w szkołach jazdy.Każdemu zaczynającemu życzę takiego instruktora.
dodano: 2022-07-03 | autor: Sylwia Tokarska
Są niesamowici. W wiedzy, kontakcie i podejściu. Egzamin zdany za pierwszym razem . W szczególności dziękuję instruktorowi Grzegorzowi Paulewiczowi za przekazaną wiedzę , właścicielowi Arturowi za kontakt i wsparcie duchowe oraz paniom z biura za obsługę. Cieszę się , że wybrałam osk elite.
dodano: 2022-06-18 | autor: Magda Miętka
Najlepiej wydane pieniądze w życiu. Wybrałam najlepszy osk sugerując się opiniami znajomych. Było super - dziękuję i już tęsknię
dodano: 2022-06-06 | autor: Magdalena Rózyk
Szkoła jazdy z wysokiej półki - a wiem co mówię, miałam porównanie do innej .rnWykłady teoretyczne bardzo ciekawe, wyczerpujące każdy temat. Prowadzący Grzegorz stwarza bardzo przyjazną atmosferę, więc każdy czuje się swobodnie i nie wstydzi się zadawać pytań.rnJazdy na automacie z Grzegorzem Lewkowicz to czysta przyjemność i relaks. Nawet dla kogoś, kto tak jak ja bał się jeździć autem. Grzegorz nauczy jeździć każdego. Bez stresu, oceniania czy pouczania. Zawsze służy wsparciem i pomocą, nawet kiedy siedzi się zestresowanym w PORD przed egzaminem i nagle nie pamięta jak włączyć jakieś światło, albo jak ruszyć autem z miejsca. Profesjonalista w każdym calu.rnPolecam tą szkołę. Może nie jest najtańsza, chociaż nie porównywałam cen sugerując się pozytywnymi opiniami i nie zawiodłam się. Szczerze polecam. Dobrze wydane pieniądze. A przede wszystkim wiem i czuję , że potrafię jeździć autem i się nie boję. To chyba mówi samo za siebie.
dodano: 2022-05-12 | autor: Jadwiga B.
Polecam z całego serca OSK Elite. Nauczanie na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim Agnieszkę - jest wyrozumiała, profesjonalna, ma ogromną wiedzę a przy tym jest tak niesamowicie pozytywna, że jazdy to była czysta przyjemność. Prawko zdane za drugim razem. Polecam! :)
dodano: 2022-05-04 | autor: Karolina Naczyk
Jak nauka jazdy automatem w Gdańsku to tylko OSK Elite - nie ma innej opcji. Mistrzostwo świata. Nowa Toyotka w full opcji z kamerą cofania , mega instruktor i cyk ... kurs minął w mgnieniu oka , egzamin zdany . Jest SUPER.
dodano: 2022-03-29 | autor: Bożena Kropidłowska
Korzystałam z kursu prawa jazdy na automacie . Zrobienie prawka na pojeździe z automatyczna skrzynia biegów było najlepszym z możliwych pomysłów. Super nowoczesny i komfortowy pojazd szkoleniowy , przesympratyczny , chcący przekazać wiedzę instruktor Grzegorz oraz zawsze służący pomocą i dobrą radą właściciel Artur. Będę bardzo miło wspominać kurs i ludzi, których tu spotkałam. Jesli prawo jazdy na automat w Gdańsku to tylko OSK ELITE !
dodano: 2022-02-22 | autor: Magdalena Orawiec
Polecam wszystkim OSK Elite oraz Pana Grzegorza Lewkowicza jako instruktora nauki jazdy jak i Pana Artura Olszewskiego Szefa OSK Elite. Kurs realizowałam na automatycznej skrzyni biegów nowiusieńką i cudowną Toyotą Yaris najnowszej generacji. Grzegorz jest bardzo dobrym instruktorem z poczuciem humoru, z dużą wiedzą oraz cierpliwy. Dzieki jego naukom radą zdałem wczoraj egzamin za pierwszym podejściem. Napiszę jak Pani Maja, Grzegorz uczy przede wszystkim tego, jak dobrze jeździć, a zarazem jazdy z nim nie były nudne :) Prawko na automacie w Gdańsku - wybór jest oczywisty OSK Elite :)
dodano: 2022-02-15 | autor: Maciej
Pomysł aby na kurs nauki jazdy na automatycznej skrzyni biegów zapisać się do OSK Elite to strzał w dziesiątkę. Zrobiłam to po przeczytaniu opinii o ośrodku. Teoria super, bez stresu i na wesoło. Jazdy z Panem Grzegorzem Lewkowiczem bez stresu, bez krytyki za błędy. Ogromnie cierpliwy i rzeczowo tłumaczący zasady poruszania się samochodem w różnych sytuacjach na drodze ( a były czasami... ). Polecam Pana Grzegorza- warto. Egzamin Państwowy zdany za drugim razem a jestem osobą starszą. Dla mnie to ogromne osiągnięcie ( Pan Grzegorz wie dlaczego). Dziękuje za pana pracę. Polecam ten ośrodek i życzę abyście trafili na Pana Grzesia.
dodano: 2022-01-20 | autor: Małgorzata Pałucha
Do Gdańska przeniosłam się ze względu na studia i pierwszą nieudaną próbę egzaminu w innym mieście. Żeby poczuć się pewniej wykupiłam 10h jazd dodatkowych. W tym czasie instruktor zjeździł ze mną trasy, które egzaminatorzy wybierają najczęściej. Wszystko dokładnie wyjaśnił, pokazał łatwiejsze sposoby manewrów. W efekcie zdałam egzamin praktyczny już za swoim pierwszym podejściem w Trójmieście! W trakcie jazd panowała świetna atmosfera, instruktor spokojnie wskazywał mi błędy i pracowaliśmy nad ich wyeliminowaniem. Szczerze polecam!
dodano: 2022-01-20 | autor: Weronika Tylus
Pełen profesjonalizm, jazdy z pawłem i zdany egzamin za pierwszym razem szczerze polecam elite
dodano: 2021-12-15 | autor: Michał wierzbicki
Szczerze powiedziawszy chyba najlepszy ośrodek jaki mógłbym komukolwiek polecić.Skorzystałem z wykupu dodatkowych godzin, ponieważ utknąłem na egzaminie praktycznym w Gdyni (3 oblane) i nie podchodziłem do egzaminu około 3 lat. Kontakt do ośrodka dostałem z polecenia. Wszystkie manewry zarówno z placu jak i na mieście zawsze konkretnie i jasno wytłumaczone, techniki nie uczą na czuja tylko tak by kursant faktycznie wiedział co robi. Jeśli wiesz że nie czujesz się pewnym/pewną na mieście, rękawie, skrzyżowaniach czy parkowaniu zawsze można manewr wytłumaczyć i przerabiać do skutku. Jazdy są w bardzo miłej atmosferze, więc przychodzenie na nie to sama przyjemność.W Gdańsku mimo że przed jazdami nie znałem rejonu, zdałem przy pierwszym podejściu. Jeśli ktoś się zastanawia czy warto i faktycznie się czegoś nauczy, to zapewniam, że jeżdżąc w OSK ELITE ogarniecie egzamin nawet pod dużym stresem :)
dodano: 2021-12-11 | autor: Zadowolony
Bardzo polecam. Atmosfera na jazdach jest super, zostałam świetnie przygotowana do egzaminu i nie bałam się tak bardzo wsiąść do samochodu po zdaniu prawka. Polecam bardzo :)
dodano: 2021-12-03 | autor: Zofia
Robiłam kurs na automacie - mają tu nowego Yarisa z kamerą cofania i wszystkimi możliwymi gadżetami. To jednak nic w porównaniu do wspaniałego instruktora Grzesia oraz wyjątkowo zaangażowanego właściciela pana Artura, na którego zawsze mogłam liczyć. Dziękuję za całokształt.
dodano: 2021-11-25 | autor: Dorota Nowak
Dla mnie bomba. Zajebista szkoła i zajebista kadra - szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza za super wykłady - wchodzą w głowę , Pani Moniki za mega wysoką jakość szkolenia praktycznego i atmosferę, Pana Artura za dopięcie całości i ojcowskie wsparcie na każdym etapie szkolenia. P.S. Panie Arturze gratuluję stworzenia tak fantastycznej szkoły.
dodano: 2021-11-23 | autor: Magda Tusk
Znakomita szkoła. Kurs robiony na nowiuteńkiej Toyotce Yaris w automacie i z kamerką cofania. Prościej się nie dało. Egzamin zdany za 1 , prawko odebrane - czego chcieć więcej ? Pozdrawiam całą ekipę Ośrodka Szkolenia Najlepszych Kierowców !
dodano: 2021-11-18 | autor: Katarzyna Dorobek
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 378


podaj: imię
e-mail
treść