Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 371

Szkoła jazdy z wysokiej półki - a wiem co mówię, miałam porównanie do innej .rnWykłady teoretyczne bardzo ciekawe, wyczerpujące każdy temat. Prowadzący Grzegorz stwarza bardzo przyjazną atmosferę, więc każdy czuje się swobodnie i nie wstydzi się zadawać pytań.rnJazdy na automacie z Grzegorzem Lewkowicz to czysta przyjemność i relaks. Nawet dla kogoś, kto tak jak ja bał się jeździć autem. Grzegorz nauczy jeździć każdego. Bez stresu, oceniania czy pouczania. Zawsze służy wsparciem i pomocą, nawet kiedy siedzi się zestresowanym w PORD przed egzaminem i nagle nie pamięta jak włączyć jakieś światło, albo jak ruszyć autem z miejsca. Profesjonalista w każdym calu.rnPolecam tą szkołę. Może nie jest najtańsza, chociaż nie porównywałam cen sugerując się pozytywnymi opiniami i nie zawiodłam się. Szczerze polecam. Dobrze wydane pieniądze. A przede wszystkim wiem i czuję , że potrafię jeździć autem i się nie boję. To chyba mówi samo za siebie.
dodano: 2022-05-12 | autor: Jadwiga B.
Polecam z całego serca OSK Elite. Nauczanie na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim Agnieszkę - jest wyrozumiała, profesjonalna, ma ogromną wiedzę a przy tym jest tak niesamowicie pozytywna, że jazdy to była czysta przyjemność. Prawko zdane za drugim razem. Polecam! :)
dodano: 2022-05-04 | autor: Karolina Naczyk
Jak nauka jazdy automatem w Gdańsku to tylko OSK Elite - nie ma innej opcji. Mistrzostwo świata. Nowa Toyotka w full opcji z kamerą cofania , mega instruktor i cyk ... kurs minął w mgnieniu oka , egzamin zdany . Jest SUPER.
dodano: 2022-03-29 | autor: Bożena Kropidłowska
Korzystałam z kursu prawa jazdy na automacie . Zrobienie prawka na pojeździe z automatyczna skrzynia biegów było najlepszym z możliwych pomysłów. Super nowoczesny i komfortowy pojazd szkoleniowy , przesympratyczny , chcący przekazać wiedzę instruktor Grzegorz oraz zawsze służący pomocą i dobrą radą właściciel Artur. Będę bardzo miło wspominać kurs i ludzi, których tu spotkałam. Jesli prawo jazdy na automat w Gdańsku to tylko OSK ELITE !
dodano: 2022-02-22 | autor: Magdalena Orawiec
Polecam wszystkim OSK Elite oraz Pana Grzegorza Lewkowicza jako instruktora nauki jazdy jak i Pana Artura Olszewskiego Szefa OSK Elite. Kurs realizowałam na automatycznej skrzyni biegów nowiusieńką i cudowną Toyotą Yaris najnowszej generacji. Grzegorz jest bardzo dobrym instruktorem z poczuciem humoru, z dużą wiedzą oraz cierpliwy. Dzieki jego naukom radą zdałem wczoraj egzamin za pierwszym podejściem. Napiszę jak Pani Maja, Grzegorz uczy przede wszystkim tego, jak dobrze jeździć, a zarazem jazdy z nim nie były nudne :) Prawko na automacie w Gdańsku - wybór jest oczywisty OSK Elite :)
dodano: 2022-02-15 | autor: Maciej
Pomysł aby na kurs nauki jazdy na automatycznej skrzyni biegów zapisać się do OSK Elite to strzał w dziesiątkę. Zrobiłam to po przeczytaniu opinii o ośrodku. Teoria super, bez stresu i na wesoło. Jazdy z Panem Grzegorzem Lewkowiczem bez stresu, bez krytyki za błędy. Ogromnie cierpliwy i rzeczowo tłumaczący zasady poruszania się samochodem w różnych sytuacjach na drodze ( a były czasami... ). Polecam Pana Grzegorza- warto. Egzamin Państwowy zdany za drugim razem a jestem osobą starszą. Dla mnie to ogromne osiągnięcie ( Pan Grzegorz wie dlaczego). Dziękuje za pana pracę. Polecam ten ośrodek i życzę abyście trafili na Pana Grzesia.
dodano: 2022-01-20 | autor: Małgorzata Pałucha
Do Gdańska przeniosłam się ze względu na studia i pierwszą nieudaną próbę egzaminu w innym mieście. Żeby poczuć się pewniej wykupiłam 10h jazd dodatkowych. W tym czasie instruktor zjeździł ze mną trasy, które egzaminatorzy wybierają najczęściej. Wszystko dokładnie wyjaśnił, pokazał łatwiejsze sposoby manewrów. W efekcie zdałam egzamin praktyczny już za swoim pierwszym podejściem w Trójmieście! W trakcie jazd panowała świetna atmosfera, instruktor spokojnie wskazywał mi błędy i pracowaliśmy nad ich wyeliminowaniem. Szczerze polecam!
dodano: 2022-01-20 | autor: Weronika Tylus
Pełen profesjonalizm, jazdy z pawłem i zdany egzamin za pierwszym razem szczerze polecam elite
dodano: 2021-12-15 | autor: Michał wierzbicki
Szczerze powiedziawszy chyba najlepszy ośrodek jaki mógłbym komukolwiek polecić.Skorzystałem z wykupu dodatkowych godzin, ponieważ utknąłem na egzaminie praktycznym w Gdyni (3 oblane) i nie podchodziłem do egzaminu około 3 lat.Kontakt do ośrodka dostałem z polecenia i jazdy zaliczałem z instruktorem Pawłem, którego serdecznie pozdrawiam.Wszystkie manewry zarówno z placu jak i na mieście zawsze konkretnie i jasno wytłumaczone, techniki nie uczą na czuja tylko tak by kursan faktycznie wiedział co robi.Jeśli wiesz że nie czujesz się pewnym/pewną na mieście, rękawie, skrzyżowaniach czy parkowaniu zawsze można manewr wytłumaczyć i przerabiać do skutku.Jazdy są w bardzo miłej atmosferze, więc przychodzenie na nie to sama przyjemność.W Gdańsku mimo że przed jazdami nie znałem rejonu, zdałem przy pierwszym podejściu.Jeśli ktoś się zastanawia czy warto i faktycznie się czegoś nauczy, to zapewniam, że jeżdżąc z Pawłem ogarniecie egzamin nawet pod dużym stresem :)
dodano: 2021-12-11 | autor: Zadowolony
Bardzo polecam. Atmosfera na jazdach jest super, zostałam świetnie przygotowana do egzaminu i nie bałam się tak bardzo wsiąść do samochodu po zdaniu prawka. Polecam bardzo :)
dodano: 2021-12-03 | autor: Zofia
Robiłam kurs na automacie - mają tu nowego Yarisa z kamerą cofania i wszystkimi możliwymi gadżetami. To jednak nic w porównaniu do wspaniałego instruktora Grzesia oraz wyjątkowo zaangażowanego właściciela pana Artura, na którego zawsze mogłam liczyć. Dziękuję za całokształt.
dodano: 2021-11-25 | autor: Dorota Nowak
Dla mnie bomba. Zajebista szkoła i zajebista kadra - szczególne podziękowania dla Pana Grzegorza za super wykłady - wchodzą w głowę , Pani Moniki za mega wysoką jakość szkolenia praktycznego i atmosferę, Pana Artura za dopięcie całości i ojcowskie wsparcie na każdym etapie szkolenia. P.S. Panie Arturze gratuluję stworzenia tak fantastycznej szkoły.
dodano: 2021-11-23 | autor: Magda Tusk
Znakomita szkoła. Kurs robiony na nowiuteńkiej Toyotce Yaris w automacie i z kamerką cofania. Prościej się nie dało. Egzamin zdany za 1 , prawko odebrane - czego chcieć więcej ? Pozdrawiam całą ekipę Ośrodka Szkolenia Najlepszych Kierowców !
dodano: 2021-11-18 | autor: Katarzyna Dorobek
Najlepsza szkoła w Trójmieście ! Prawko zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam.
dodano: 2021-11-17 | autor: Sandra Madera
Bardzo dobra szkoła. Pełen profesjonalizm i serdeczność, którą odczuwałem na każdym etapie szkolenia. Egzamin zaliczony oczywiście za pierwszym razem.
dodano: 2021-09-14 | autor: Markus Zachar
Elite jest świetną szkołą jazdy na najwyższym poziomie. Kurs kompletnie bez stresu, głównie dzięki profesjonalnym instruktorom, przyjaznej atmosferze i ich podejściu byś zdał na 100%. Polecam tę szkołę wszystkim którzy mają problem z wiarą w swoje umiejętności jazdy.
dodano: 2021-08-30 | autor: Michał
Mega szkoła i najlepsi instruktorzy oraz co ważne instruktorki z wielkimi umiejętnościami i wielkim sercem. Bo kto zrozumie kobietę lepiej jak kobieta ? Prawko zdane za pierwszym razem . Polecam gdzie i jak tylko mogę !
dodano: 2021-07-02 | autor: Karolina Medyk
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku i okolicach. Próbowałam kilkukrotnie, ale to właśnie w OSK ELITE znalazłam to czego szukałam - swoje sacrum . Zacznę od super kontaktu z właścicielem Arturem Olszewskim, poprzez wspaniałego wykładowcę Grzegorza Paulewicza (rewelacyjne wykłady), a kończąc na mojej najwspanialszej i najcudowniejszej instruktorce pod słońcem - Czesławie Zamościńskiej. Pani Czesława posiada również uprawnienia egzaminatora prawa jazdy i swego czasu sprawowała zaszczytne stanowisko w-ce dyrektora WORD. Kobieta z pasją i ogromem wiedzy. Nigdy nie zapomnę każdej chwili spędzonej za kółkiem jako adept. Polecam z całego kaszubskiego serducha.
dodano: 2021-05-17 | autor: Ewelina Narloch
Kurs + dodatkowe godziny w innej szkole jazdy = egzamin niezdany. 2 lata przerwy. 5 godzin jazd z instruktorem z OSK Elite = Zdane za 1. Polecam!
dodano: 2021-04-28 | autor: Łukasz Lebionko
Szkoła jazdy Elite swiadczy usługi na najwyższym poziomie. Z pełną odpowiedzialnoscią polecam ją każdemu, a szczególnie naukę na nowej Toyota Yaris 2021 z automatyczna skrzynia biegów...również tym, ktorzy nie wierzą w swoje mozliwosci, mają mnostwo obaw, a moze nawet czują lęk przed podjeciem decyzji , tak, jak było to w moim przypadku...Wszystkie wątpliwosci i stres ustepują natychmiast po spotkaniu z instruktorami ze szkoly Elite...Panie Arturze Olszewski - wielki szacunek za stworzenie tak fantastyczej Szkoły Jazdy. Ogromne podziekowania dla Pana Grzegorza Paulewicza za wyjątkowo profesjonalnie prowadzone zajecia teoretyczne. Dzieki Panu najtrudniejsze skrzyzowania są jak przysłowiowa bułka z masłem. Nauka jazdy zawsze wydawala mi sie umiejętnoscią nie do zdobycia.... Instruktor zajęć praktycznych - pan Grzegorz Lewkowicz juz na pierwszym spotkaniu przekonał mnie, jak bardzo sie mylę. Nigdy nie krytykował, ani nie oceniał negatywnie...za to cierpliwie tłumaczył i dodawał wiary w siebie. Wizytowką Pana Grzegorza jest profesjonalizm, rzetelnosc , kultura osobista i wspaniałe poczucie humoru, ktore rozładowuje najwiekszy stres ! Jemu naprawde zalezało na tym, zeby nauczyc mnie jeździc!....czasem mialam wrazenie, ze zalezy mu bardziej niz mnie....i udało sie! OSK ELITE dokonał cudu! 😃 Dziekuje!
dodano: 2021-04-16 | autor: Marzena
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 371


podaj: imię
e-mail
treść