Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Mimo, że kilka lat temu doskonaliłem u Was jazdę to teraz dopiero zobaczyłem, że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki, które przydają się do teraz.
dodano: 2017-02-07 | autor: Robert Nowak
Napiszę po prostu - zajebisty ośrodek szkolenia kierowców ! Normalnie bez spiny i po ludzku. Prawko zdane bezproblemowo choć nie jestem ideałem - prawko zabrano mi za punkty a wiadomo jak się odzyskuje... mimo to po profesjonalnym i uczciwym przygotowaniu z panem Arturem ogarnąłem ten temat bezproblemowo.
dodano: 2017-02-05 | autor: Marek Klawikowski
Wspaniały ośrodek i super instruktorzy - zdałam za 2 razem ale tylko dlatego że zjadł mnie stres. Polecam.
dodano: 2017-01-26 | autor: Monika Brzuchowska
Polecam tą szkółkę - prawko zdane za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla całej ekipy a w szczególności Pana Artura Olszewskiego za ogromny nakład pracy i zaangażowanie.
dodano: 2017-01-25 | autor: Tomasz Markiewicz
Prawko zdane za pierwszym razem ! Nigdy bym w to nie uwierzyła , że tak można w wieku 52 lat. udowodniłam sobie i światu ,że jestem jeszcze w pełni sił a to wszystko dzięki wspaniałym instruktorom z OSK ElITE ! Dziękuję.
dodano: 2017-01-25 | autor: Białkiewicz Ewa
Najlepszy ośrodek pod Słońcem ! Tu kurs robiła moja starsza siostra i brat a teraz ja. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem dzięki ogromowi przekazanej wiedzy i zaangażowaniu całego teamu Elite. Dziękuję :)
dodano: 2017-01-04 | autor: Karolina Cisko
Na kurs w osk elite przyjechałam specjalnie z Anglii gdzie raz kurs jest 3 raz droższy a 2 jakość jest na żenującym poziomie. W osk elite nauczyłam się wszystkiego pod okiem profesjonalistów czego naturalną koleją rzeczy był zdany egzamin państwowy. Zdałam za 2 razem ale tylko dlatego , że za 1 razem zjadł mnie stres. Polecam !!!
dodano: 2016-12-10 | autor: Moniq
Pełen profesjonalizm i rodzinna atmosfera. Tak właśnie wyglądało moje prawo jazdy w elitce. Tu każda osoba napotkana na mojej drodze przejawiała chęć pomocy i emanowała motoryzacyjną pasją. Polecam !
dodano: 2016-12-02 | autor: Sandra
Najlepsza szkoła w trójmieście ! Mega atmosfera na pełnym lighcie i bez zbędnej spinki prawko zdane raczej nie inaczej jak za pierwszym razem :)Polecam !!!
dodano: 2016-11-15 | autor: Alex
Zdałem dziś prawo jazdy za pierwszym razem :) Nigdy w to nie wierzyłem gdyż jestem osobą niepełnosprawną. Nigdy... dopóki nie spotkałem Pana Artura. Tak zaczęła się moja przygoda motoryzacyjna i realizacja marzeń. Polecam i nigdy nie zapomnę pracy i trudu poświęconego dla mnie.Jeśli ja mogłem to Wy tym bardziej !
dodano: 2016-10-14 | autor: Dawid Nowak
Zawsze 10000 % zaangażowania i serca włożonego w szkolenie. Czy można oczekiwać więcej ? Prawko ogarnięte w Elite oczywiście za pierwszym razem podobnie jak reszta moich znajomych ze Stogów, Przeróbki i Sobieszewa!
dodano: 2016-09-17 | autor: Lidka W.
Spóźnione, ale składam gorące podziękowania dla OSK Elite!!! Za idealne przygotowanie do egzaminu państwowego! Za przyjemne wykłady pana Grzegorza oraz za włożony jego trud podczas jazd oraz dziękuję za używanie młotka który doskonale wybijał mi z głowy powtórzenie błędów :D Jestem naprawdę zachwycona. Podziękowania nalezą sie rownież panu Artorowi za wskazówki które przyczyniły sie do zdania egzaminu!!! Byłam rewelacyjnie przygotowana i na spokojnie zdałam za pierwszym! :D Naprawdę polecam i jeszcze raz dziekuje :)))
dodano: 2016-08-20 | autor: Julia Knapik
Trochę spóźnione, ale gorące podziękowania dla zespołu Elite za trud włożony w moje motoryzacyjne wychowanie :DrnOd ponad miesiąca śmigam już męża autem!:DrnW szczególności podzięki dla Pana Grzegorza (teoria zdana za pierwszym razem!), Pana Tadeusza- wymagającego,ale jakże sympatycznego i bardzo cierpliwego na moje roztrzepaństwo i ciężką kubicową nogę instruktora, bez którego nie zdałabym praktyki za drugim razem :D Będę Pana polecała wszystkim znajomym! ^^rnOraz oczywiście wisienka na torcie Pan Artur, którego szkołę poleciła mi Justyna Eichmann i bez którego pomocy w doborze instruktora zapewne nadal bym męczyła sprzęgło eLki gdzieś pod PORDem :DrnBardzo wielkie THX! : * Jesteście debeściaki! ^^
dodano: 2016-08-02 | autor: Aleksandra Turzyńska
Wspaniale!! Zdane za 1 razem, bezstresowo, elastycznie i co najważniejsze dokładnie. Polecam każdemu, nie ma lepszego ośrodka szkolenia kierowców w trójmieście, ba mogę nawet przypuszczać, że w Polsce.
dodano: 2016-08-02 | autor: Bartek Sobieraj
Mega najlepsza szkoła ! Ludzie z pasją i zasadami - polecam ! Dzisiaj zdałem prawko za pierwszym :)
dodano: 2016-07-07 | autor: Tomek Skrzecz
Polecam i dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2016-07-02 | autor: Magda Nowak
Jestem osobą niepełnosprawną i nigdy nie wierzyłam że uzyskam prawo jazdy, że sie nadaję i dam radę a tak strasznie chciałam ! Trafiłam do OSK Elite z polecenia znajomych, którzy mówili jak nie tu to nigdzie indziej nie zrobisz prawka i tak się stało zdałam za pierwszym razem teorię i praktykę - co dało mi niesamowita motywację i wiarę we własne siły ! Pragnę w tym miejscu podziękować Panu Arturowi Olszewskiemu za niebywała troskę i dbanie o każdy szczegół szkolenia, za przyjacielską wręcz rodzinną atmosferę za motywację i mobilizację - słowem ogromne wsparcie. Chcę aby Pan wiedział , że gdyby nie Pan nigdy bym nie spełniła swojego marzenia, zmieniła jakości życia mojego i mojej rodziny siadając za kierownicą własnego autka.Już nie jestem ciężarem dla innych a znowu niezależna i wolna ! Ogromne podziękowania dla całego zespołu Elite ! Nigdy nie zapomnę jak wiele dla mnie zrobiliście .
dodano: 2016-05-22 | autor: Gosia - Kościerzyna
Bez stresu. Sympatycznie. Z mega wsparciem i konstruktywną krytyką w razie potrzeby. Tak najkrócej można opisać OSK ELITE. Pisze to z pełną świadomością osoba, która zbierała się ponad 10 lat do tego, żeby zapisać się na kurs prawa jazdy. Wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej zasłużone. Panie Grzegorzu dziękuję za świetne wykłady z humorem i za te 30 godzin, za młotek też :) Artur, dziękuję Ci za naukę, szczerość, otwartość i wsparcie. Czasem wystarczy jedno banalne zdanie, żeby kursant poczuł się, że może, że da radę :) Polecam Was z czystym sumieniem :)
dodano: 2016-05-17 | autor: Magdalena Dobrzykowska
Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu szkoleniu. Wykłady z Panem Grzesiem to czysta przyjemność w wesołej atmosferze mega dobrze wchodzą do głowy podobnie jak jazdy, które miałam przyjemność mieć z Panem Arturem dzięki czemu byłam idealnie przygotowana do egzaminu państwowego (jak stwierdził egzaminator po jego zaliczeniu).
dodano: 2016-04-16 | autor: Marika Wiśniowiecka
Mega szkoła i mega instruktorzy ! Nauka w przyjacielskiej atmosferze wyjątkowo efektywna. Instruktorzy z ogromem wiedzy. Polecam !
dodano: 2016-04-01 | autor: Tomek Kosmo
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść