Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Z dużym opóźnieniem , ale trzeba oddać to co się OSK ELITE należy. 26 lipca zdałam egzamin za pierwszym podejściem .Wykłady teorii na Ujeścisku- w koleżeńskiej atmosferze, nauka jazdy w przyjacielskiej.Dziękuję PAWŁOWI za spokój, humor i cierpliwość. Bardzo gorąco polecam OSK ELITE naprawdę warto. Pozdrawiam serdecznie cały zespół Ola
dodano: 2010-11-17 | autor: Aleksandra Baran
Zdałam ! Zdałam ! Zdałam !rnrnPan Artur to prawdziwy specjalista - zrobił ze mnie kierowcę... a nikt w to nie wierzył...Jednak wiara czyni cuda - czasem wystarczy odnaleść właściwego instruktora o przepraszam INSTRUKTORA (tych z małej litery jest niestety wielu).
dodano: 2010-11-08 | autor: Ewa Mojska
1000000000000 x podziękowania dla Pana Artura - to wybitny fachowiec o najwyższych kwalifikacjach i właśnie dzięki niemu i jego umiejętnościom w przekazywaniu wiedzy zdałam swój wymarzony egzamin na prawo jazdy co wydawało mi się niewykonalne... Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej z pewnością zaoszczędziło by to niepotrzebnych stresów i kilku niezdanych egzaminów do których przygotowywali mnie niedouczeni instruktorzy z innych pseudo szkół nauki jazdy ... POLECAM WSZYSTKIM !!!
dodano: 2010-11-04 | autor: Magdalena Sikorz
Podziękowania dla pana Michała.B za przygotowanie mnie do egzaminu ktory zdałem za pierwszym razem wczoraj!!!!!Lepiej trafić nie mogłem niż do tego osrodka. przygotowanie super!!!!rnPozdrawiam Arnold :)
dodano: 2010-10-28 | autor: Arnold W.
Zdałam dzięki Arturowi 27 lipca, niestety zaczęłam w innej szkole i dopiero jak trafiłam do tej szkoły wszystko poszło gładko i sprawnie. Tylko właśnie najwpanialszemu instruktorowi Atrurowi zdałam. Nauczył mnie wszystkiego od nowa, wytknął mi moje błędy za co jestem mu naprawdę wdzięczna. Zawsze i wszędzie będę poleca tylko tą szkołę. Pracują tam sami profesjonaliści !rnJeszcze raz dziękuję za wszystko :)
dodano: 2010-10-14 | autor: Ania
Witam dziś zdałem swój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Dodam,że jestem osobą niepełnosprawną i nie sądziłem kiedykolwiek, że będę samodzielnie jeździł autem. Nigdy nie zapomnę trudu i motywacji jaką wniósł w moją naukę instruktor - zresztą wyjątkowy i bezinteresowny człowiek jakich dziś już nie ma...rnPanie Arturze nie wiem jak to wyrazić słowami dlatego nie napiszę już nic więcej.
dodano: 2010-09-02 | autor: Zbigniew Hasler
Dziś mija dokładnie rok odkąd zdałam na prawo jazdy kat.B dziękuję !!! POLECAM
dodano: 2010-08-22 | autor: Małgosia
Polecam Elite ze wszystkich sił i wiem co pisze bo mam porównanie !!! Na swoje nieszczęście i niejako własną prośbę z głupoty patrząc tylko na cenę (a każdy wie że co tanie jest do niczego)kurs robiłem u konkurencji z ujeściska - nazwę przemilczę...ale teraz już wiem skąd się bierze różnica w cenie...POLECAM OSK ELITE Z CAŁYCH SIŁ I DZIĘKUJĘ !!!
dodano: 2010-08-21 | autor: Marek Dolny
Zdałam! I to za pierwszym razem! Dzisiaj! Jeszcze w to nie wierzę ! Dziękuje miłemu Panu Egzaminatorowi i PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁEMU INSTRUKTOROWI. Jemu najbardziej DZIĘKUJE za cierpliwość, bo czasami za bardzo marudziłam w czasie jazd :) ale dziękuje, że Pan ze mną wytrzymał :) rnJeszcze wczoraj w czasie dodatkowych jazd nie wierzyłam, że zdam za pierwszym razem a tu niespodzianka, ale to tylko dzięki, świetnej nauce i wspaniałej atmosferze, bo w czasie egzaminu jeszcze na placu noga mi drżała na sprzęgle, ale kiedy już wyjechałam z placu stres minął, a po 20 minutach jazdy na mieście, taka niespodzianka ) Nie wierze :) może za 2 tygodnie uwierzę. WIELKIE DZIĘKI !!!
dodano: 2010-08-19 | autor: Marta
Wczoraj zdałem na prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem. Polecam wszystkim Osk Elite! Wielkie DZIĘKI dla mojego instruktora Pawła Szczepaniaka za cierpliwość i bardzo fachowe przygotowanie. To instruktor którego polecam wszystkim - do skutku tłumaczy wszystko, jest miły i bardzo rzeczowy w tym co robi. Polecam !!!
dodano: 2010-08-19 | autor: Leszek
Polecam naukę jazdy dla osób niepełnosprawnych w Ośrodku Szkolenia Kierowców ELITE !Egzamin zdany za pierwszym razem :)Widać kochają to co robią i co najważniejsze robia to nie dla pieniędzy tylko z myślą o niepełnosprawnych... Tu człowiek jest najważniejszy a nie zasobnośc jego portfela o czym niestety przekonałam się w innym ośrodku zanim trafiłam do Elite.
dodano: 2010-08-03 | autor: Ela z dysfunkcją prawej nogi
Zdałem w piątek za pierwszym razem egzamin ma prawo jazdy !!! Jestem mega szczęśliwy !!! Wszystko zawdzięczam Arturowi i Ośrodkowi Szkolenia Kierowców ELITE ! Przed egzaminem (za namową kolegi ,którego równiez uczył Artur i zdał za 1 razem) wykupilem kilka godzin dodatkowych i to zaważyło na moim egzaminie.Wiedza przekazana w super sposób - rzeczowy,konkretny zaś tempo dopasowane do indywidualnych potrzeb ! Trasy jakimi jezdziłem na egzaminie to te ,które omówił i pokazał mi Artur a których nie znałem z całego kursu w innym ośrodku...Jazdy dodatkowe w ELITE to czysta esencja i szczyt dobrego smaku ! Zdałem i chyba nie jako jedyny w ciągu ostatnich dni :)) Dziękuję za cenne wskazówki i za przemiłą atmosferę, w której każdy musi się nauczyć.Artur jesteś mistrzem i cudotwórcą - specjalistą od trudnych przypadków :))) Dziękuję - będę sławił Cię gdzie się tylko da !!!
dodano: 2010-07-04 | autor: Marek Śledź
Zdany egzamin za pierwszym razem, przed rozpoczęciem kursu ani razu nie siedzialam za kierownicą. Przyjemna nauka i profesjonalne przygotowanie do egzaminu, ale co najważniejsze czuje się przygotowana na samotne poruszanie się po drogach. rnDziękuję bardzo za przekazaną wiedze, wiare w moje możliwości i.... cierpliwość :D
dodano: 2010-06-24 | autor: Natalia W.
Na lepszy ośrodek naprawdę trafić nie można! Pan Artur to przesympatyczny człowiek. I co najważniejsze oczywiście posiada ogromną wiedzę i jest profesjonalistą w tym co robi. W przeciągu dwóch godzin zauważył wszystkie błędy jakie należało poprawić, dzięki czemu bez problemów zdałam egzamin. Dziękuję!:) i zdecydowanie POLECAM!
dodano: 2010-06-18 | autor: kinga
Wielkie podziękowania za wzorowe przygotowanie do egzaminu. Zdałam dzięki ELITE - niestety bardzo żałuję, że nie trafiłam tam od razu (kurs robiłam gdzie indziej)!!!POLECAM WSZYSTKIM !!!!
dodano: 2010-06-16 | autor: Małgorzata Bogdziewicz
Wielki szacun dla instruktorów z ELite. Dzięki nim egzamin zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam.
dodano: 2010-06-16 | autor: Krzysztof Hęś
Ah…... Pan Artur... To wspaniały człowiek o dobrym serduszku!. Zabawny, opanowany, błyskotliwy a przede wszystkim świetny nauczyciel (pedagog z powołania). Dzięki niemu udało mi się zdać w dniu 30.04 egzamin za pierwszym razem! Pan Artur to szczery, wyrozumiały, przesympatyczny człowiek, który wieży w swoich kursantów, co sprawia, że my nabieramy pewności, co do swoich umiejętności. Serdecznie polecał całą szkołę !
dodano: 2010-06-15 | autor: Dorota Kozik
Na lepszy ośrodek trafić nie można, a dzięki niezastąpionym instruktorom zdalam egzamin za pierwszym razem :)
dodano: 2010-06-09 | autor: Ola Michnowska
Polecam !!! Dziś zdałem za 1 razem egzamin na motocykl bez najmniejszego problemu :) Polecam i dziękuję prawdziwym profesjonalistom ! Jest to jedyny ośrodek składający się z instrutorów z uprawnieniami i doświadczeniem egzaminatorów dzięki czemu wiedzą jak najskuteczniej przygotować do egzaminu - czego jestem żywym przykładem.
dodano: 2010-06-02 | autor: Tomasz Miklas
Dziekuje bardzo osk elite i polecam wszystkim !
dodano: 2010-06-01 | autor: marcelina
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść