Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364

Profesjonalne podejście i duże doświadczenie instruktorów ułatwia przyswajanie wiedzy i nabywanie umiejętności. Wszystko w miłej atmosferze. Instruktor p.Michał potrafi naprawdę dobrze przygotować nie tylko do egzaminu ale też do przyszłej przygody z motoryzacją. Dziękuję!
dodano: 2011-04-01 | autor: Dawid Zawadewicz
Polska Reprezentacja ma króla Artura Boruca w bramce zaś My w Trójmieście mamy króla Artura - Profesjonalnego pod każdym względem instruktora nauki jazdy !!!! Wcześniej pracował jako egzaminator w PORD dzięki czemu wie jak SKUTECZNIE przygotować do egzaminu !!! Po jazdach z innymi instruktorami oraz kilku niezdanych egzaminach na prawko wykupiłem 6 godzin jazdy z Arturem i efekt jest oczywiście taki, iż wczoraj po bezbłędnej jeździe ZDAŁEM EGZAMIN !!! Kto chce się nauczyć bardzo dobrze oraz bezpiecznie jeździć a przede wszystkim zdać egzamin zapraszam do tego Pana ponieważ ma człowiek ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać a co najważniejsze niesłychanie skuteczny !!! POLECAM WSZYSTKIM !!!! P.S. Artur Wielkie Dzięki, Serdecznie Pozdrawiam
dodano: 2011-03-28 | autor: Maciej Szulc
Jeszcze to do mnie nie dociera, ale dziś zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Dziękuję, Pawle, za Twoją cierpliwość, wiedzę i zaangażowanie!:)
dodano: 2011-03-28 | autor: Agata Mróz
Jestem bardzo zadowolony z kursu w OSK ELITE. Egzamin na kategorie A i B zdany za pierwszym razem. Polecam Pawła Szczepaniaka jako Nauczyciela, pełne zaangażowanie, kultura, wysokie poczucie humoru, nie wkurza się nawet jak kursant "nieładnie potraktuje" jego autko, ważniejsze jest, żeby się nauczył jeżdzić. Ogólnie całość (teoria + jazdy) będę wspominał bardzo miło. Polecam!!!
dodano: 2011-03-02 | autor: Waldek Gołdyn
Polecam wszystkim ! Jazdy dodatkowe z Panem Arturem Olszewskim zaowocowały zdanym egzaminem. Niestety kurs podstawowy robiłam w innym ośrodku :( Pan Artur nauczył mnie w kilka godzin o wiele więcej niz nauczyłam się na całym kursie w innym ośrodku... Nigdy nie wierzyłam, że zdam prawo jazdy a tu taka niespodzianka :) Jak widać profesjonalny i rzetelny instruktor to podstawa za co serdecznie dziękuję.
dodano: 2011-02-26 | autor: Katarzyna Orechwo
Szczerze polecam OSK Elite. Jazda z panem Pawłem Szczepaniakiem to PRAWDZIWA przyjemność. 30 godzin upłynęło na niekończących się rozmowach na tematy wszelakie, od motoryzacji(oczywiście) po kulinaria. Do tego wyśmienicie przygotował mnie do egzaminu, zwracając uwagę na najdrobniejsze nawet szczegóły. Siła spokoju i niewątpliwy talent dydaktyczny pana Pawła sprawiły, że od kilku dni jestem dumnym posiadaczem "prawka" kat. B ;)
dodano: 2011-02-26 | autor: Karol Skowroński
Prawko na A i na B zdane za PIERWSZYM razem ! Ośrodek REWELACJA !!! Wielkie podziękowania ! GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM OSK ELITE :) Pozdrawiam
dodano: 2011-02-16 | autor: Sylwia G.
Egzamin na B1 zdany za I razem i kupione wyjątkowo wypieszczone auto to podwójne radość od OSK ELITE ! POLECAM PO STOKROĆ !
dodano: 2011-02-06 | autor: Marek Małecki
Polecam !!! Egzamin zdany za I razem a to tylko zasługa pana Artura, który mnie wszystkiego nauczył perfekcyjnie :)
dodano: 2011-02-06 | autor: Ewa Felicjańska
Polecam gorąco Elite a w szczególoności pana Artura. Po kilku godzinach dodatkowych z nim nauczyłem się więcej niż na całym kursie w innym ośrodku. Egzamin w PORD zdany oczywiście ! Polecam
dodano: 2011-02-06 | autor: Paweł Tyszer
Witam!Polecam ten osk. Zajecia teoretyczne prowadzone w bardzo milej atmosferze :) nauki jazdy uczyl mnie pawel szczepaniak ktory jest bardzo fajna osoba ale jest na maxa wymagajacy od pierwszej godziny...co jak co ale 31.01.11 zdalem w PORDzie za pierwszym razem wiec co tu wiecej mowic?? polecam goraco!!!! i pozdrawiam pawla :)
dodano: 2011-02-04 | autor: Michał Kędzior
Egzamin zdany za I razem ! Polecam goraco w szczegolnosci instruktora-egzaminatora Artura. Pełen profesjonalizm i anielska cierpliwość !
dodano: 2011-01-10 | autor: Monika Brzuchowska
Serdecznie polecam OSK-ELITE. Kurs jest prowadzony bardzo rzetelnie zarówno w części teoretycznej, jak i praktycznej. Bardzo dziękuję za przygotowanie do jazdy samochodem na miejscu kierowcy!!! Szczególne uznania za cierpliwość, fachowość oraz profesjonalizm, a także za pogodę ducha, która znacznie ułatwia zmagania z przeciwnościami na drodze.Egzaminator najwidoczniej też znał hasło, że kobiecej natury się nie zmieni, bo, jakby nie było, zostałam kierownicą ;)))
dodano: 2010-11-29 | autor: Ola Przelicka
Zdałam dzięki Panu Arturowi za I razem pomimo ,że jestem osobą niepełnosprawną... Kurs robiłam na automacie i polecam serdecznie !!!
dodano: 2010-11-27 | autor: Kamila Oleska
Przed chwilą zdałam prawko na kategorię A za pierwszym razem, przy czym muszę wspomnieć, że nigdy wcześniej nie jeździłam sama jako kierowca !rnA to wszystko zawdzięczam Panu Pawłowi Szczepaniakowi ! Potrafi dotrzeć do każdego człowieka i umiejętnie przekazać to co najcenniejsze. Jest profesjonalistą w każdym calu !rnPanie Pawle, Jest Pan Wielki !!! Dziękuję Panu Baaaardzo ! Wszystkim gorąco polecam, z czystym sumieniem OSK ELITE !!!Pozdrawiam :)
dodano: 2010-11-24 | autor: Sylwia G.
Z dużym opóźnieniem , ale trzeba oddać to co się OSK ELITE należy. 26 lipca zdałam egzamin za pierwszym podejściem .Wykłady teorii na Ujeścisku- w koleżeńskiej atmosferze, nauka jazdy w przyjacielskiej.Dziękuję PAWŁOWI za spokój, humor i cierpliwość. Bardzo gorąco polecam OSK ELITE naprawdę warto. Pozdrawiam serdecznie cały zespół Ola
dodano: 2010-11-17 | autor: Aleksandra Baran
Zdałam ! Zdałam ! Zdałam !rnrnPan Artur to prawdziwy specjalista - zrobił ze mnie kierowcę... a nikt w to nie wierzył...Jednak wiara czyni cuda - czasem wystarczy odnaleść właściwego instruktora o przepraszam INSTRUKTORA (tych z małej litery jest niestety wielu).
dodano: 2010-11-08 | autor: Ewa Mojska
1000000000000 x podziękowania dla Pana Artura - to wybitny fachowiec o najwyższych kwalifikacjach i właśnie dzięki niemu i jego umiejętnościom w przekazywaniu wiedzy zdałam swój wymarzony egzamin na prawo jazdy co wydawało mi się niewykonalne... Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej z pewnością zaoszczędziło by to niepotrzebnych stresów i kilku niezdanych egzaminów do których przygotowywali mnie niedouczeni instruktorzy z innych pseudo szkół nauki jazdy ... POLECAM WSZYSTKIM !!!
dodano: 2010-11-04 | autor: Magdalena Sikorz
Podziękowania dla pana Michała.B za przygotowanie mnie do egzaminu ktory zdałem za pierwszym razem wczoraj!!!!!Lepiej trafić nie mogłem niż do tego osrodka. przygotowanie super!!!!rnPozdrawiam Arnold :)
dodano: 2010-10-28 | autor: Arnold W.
Zdałam dzięki Arturowi 27 lipca, niestety zaczęłam w innej szkole i dopiero jak trafiłam do tej szkoły wszystko poszło gładko i sprawnie. Tylko właśnie najwpanialszemu instruktorowi Atrurowi zdałam. Nauczył mnie wszystkiego od nowa, wytknął mi moje błędy za co jestem mu naprawdę wdzięczna. Zawsze i wszędzie będę poleca tylko tą szkołę. Pracują tam sami profesjonaliści !rnJeszcze raz dziękuję za wszystko :)
dodano: 2010-10-14 | autor: Ania
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364


podaj: imię
e-mail
strona
treść