Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340

Jestem bardzo zadowolona z nauki jaką pobierałam w Elite u Pana Artura, której zwieńczeniem jest zdany dziś zdany za pierwszym razem egzamin państwowy !rnrnPozdrawiam i polecam.
dodano: 2010-03-16 | autor: Małgorzata Adamowicz
Polecam serdecznie !!! Pan Artur Olszewski to prawdziwy pasjonat i profesjonalista z olbrzymią wiedzą !!!
dodano: 2010-03-14 | autor: Doris Tusk
Polecam wszystkim kursy w OSK Elite, mimo że prowadzę działalność również jako OSK.rnMiałem przyjemność odbyć parę godzin praktyk na kursie instruktorskim w OSK Elite pod opieką Pana Artura z ramienia PORD i tak jak pisałem wyżej gorąco polecam OSK Elite, Pan Artur jak i Pan Michał są prawdziwymi profesjonalistami w tym co robią!!!
dodano: 2010-03-09 | autor: Stanisław Sielski
Zdałam!!!Może nie za pierwszym razem jak wiekszośc kursantów z OSK-ELITE, ale za 4 razem. Bardzo żałuje, że nie robilam kursu w tym ośrodku od samego początku, jedynie dodatkowe godziny i kurs doksztalcający. Po 30 godz. jazdy w ośrodku w którym robilam kurs bylam zupelnie nieprzygotowana aby zdac egzamin...0 % szans. Dopiero dodatkowe godziny jazdy w ELITE z P. Arturem i Michałem nauczyły mnie prawdziwej jazdy samochodem .Jestem przekonana w 100% ze tylko dzieki ELITE zdałam!rnDziękuję P. Arturowi za pomoc, a przede wszystkim za ogromna cierpliwosc, a P. Michalowi za to, że pomógl mi uwierzyc w siebie.Pozdrawiam:)rnrn
dodano: 2010-02-26 | autor: Bożena Przybylska
Zdałam dziś egzamin państwowy (za 2 razem) ! Niestety na pierwszym zjadły mnie nerwy :( Polecam gorąco wszystkim ELITE - kurs przebiegł bardzo szybko i sprawnie - całość troszkę ponad 1,5 miesiąca a mogło być jeszcze szybciej tylko jestem dość zapracowana. Dziękuję serdecznie za wielki wkład włożony w moje przygotowanie i klasę z jaką to zrobiliście :) Pozdrawiam Ewkarn
dodano: 2010-02-25 | autor: Ewa Margulska
Robiłem tu tylko kurs dokszkalający dzieki czemu zdałem bezproblemowo! W poprzedniej (bardzo taniej szkole) straciłem pieniądze i czas... POLECAM !
dodano: 2010-02-23 | autor: Krystian Jończy
Polecam gorąco. Prawdziwi profesjonaliści i wszystko w temacie :) Pozdrowienia dla pana Artura !
dodano: 2010-02-22 | autor: Marek Nikiewicz
Właśnie wróciłem z egzaminu, który zdałem za drugim razem - niestety na pierwszym zjadł mnie stres :(( Uważam,że po szkoleniu w Elite byłem przygotowany na bardzo wysokim poziomie tym bardziej, że odbywało się ono w bardzo miłej wręcz przyjacielskiej atmosferze. Serdecznie dziękuję i do zobaczenia wkrótce na kategorii A :)
dodano: 2010-02-19 | autor: Jarek Siudym
Szanowni Państwo w związku z próbami pomówień osób nie korzystających z naszych usług zapewniamy ,że nikt nie kasuje opinii, które są pisane ręką naszych Kursantów. Działamy tak aby wszyscy nasi Kursanci byli zadowoleni a nawet jeśli są jakieś rozbieżności między naszymi staraniami a oczekiwaniami zawsze sa rozwiązywane z korzyścią dla Klientów. Strona została stworzona dla opinii tych dobrych i tych gorszych - ale nie dopuścimy aby to miejsce stało się miejscem do wypisywania opinii negatywnych przez zazdrosną i zawistną konkurencę lub osób zupełnie przypadkowych, które z nudów chcą dokonać wpisu. Opinie mogą pisać tylko i wyłącznie nasi Kursanci , którzy korzystali z naszych usług ! W trosce o wiarygodność wpisów opinie wymagają weryfikacji dlatego wszystkie bez podania pełnego imienia i nazwiska Kursanta będą usuwane jako niewiarygodne. Każdy nasz Kursant wie, że żadnej wątpliwości lub sugestii nie pozostawimy bez wyjaśnienia.Ciężko pracujemy na sukces naszych Kursantów i naszej firmy i nie dopuścimy do psucia tego przez jakąkolwiek osobę z zewnątrz nie mającą wiedzy na temat naszej pracy i osiągnięć. Przypominamy - opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska Kursanta będą usuwane. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy naszym Kursantom za zaufanie i wybór naszego Ośrodka !
dodano: 2010-02-19 | autor: Admin
Polecam gorąco !
dodano: 2010-02-18 | autor: Tosia Margulska
Najlepsza Szkoła!!! Najlepsi Instruktorzy!!!Egzamin zdany bez problemu!!!! A nie wierzyłam w siebie...Szczególne podziękowania dla instruktora Pana Artura Olszewskiego...wspaniały nauczyciel...przede wszystkim cierpliwy, wyrozumiały (mimo przygód na drodze), posiadajacy ogromną wiedzę i poczucie humoru. Dla mnie jazdy były czystą przyjemnoscią. Dzieki Panu Arturowi polubiłam auto i jazde nim...do zobaczenia na drodze :)
dodano: 2010-02-18 | autor: Marzena Sitko
Polecam serdecznie ! Wielkie superlatywy i wielcy fachowcy moja córka zdała dziś za pierwszym razem ! Wybierając Elite dokonaliśmy najlepszego wyboru. Dziękujemy i pozdrawiamy Małeccy.
dodano: 2010-02-17 | autor: Marta Małecka
Pan Artur jest już chyba ikoną trójmiejskiego świata instruktorów prawa jazdy. Jego tchnące spokojem oblicze, kojący tembr głosu, pełen ojcowskiego zrozumienia spojrzenie czynią każdą jazdę niezapomnianym,nirwanistycznym przeżyciem. Oby więcej takich egzaminatorów, jak Pan Artur !
dodano: 2010-02-13 | autor: Katarzyna Bąk
Dzieki mojej przyjeciółce Marysi (która jak niżej pisze zdała za pierwszym razem) miałam zaszczyt poznać Pana Artura. Dzieki kursowi doszkalającemu - niestety cały kurs robiłam w innym miejscu ;( Instruktor rewelacyjny. Zna wszystkie trasy egzaminacyjne i zwyczaje egzaminatorów (dziwne aby nie znał skoro sam pracował jako egzaminator) a co najważniejsze tłumaczy tak że każdy zrozumie i się nauczy. Powinien mieć swój pomnik koło PORD, który każdemu egzaminowanemu będzie pomagał w tych trudnych chwilach przed egzaminem. Pozdrawiam serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!
dodano: 2010-02-07 | autor: Doris
ZDAŁEM !!!ELITE to profesjonalna szkoła jazdy w której pracują zaje..... instruktorzy. Jazdy z panem Pawłem pozytywnie nastawionym dla kazdego to sama przyjemność. wyłumaczy zasady przebiegu egzaminu, wyłapie wszystkie błędy i przećwiczy to z tobą aż do skutku. Polecam gorąco !
dodano: 2010-02-04 | autor: Daniel
REWELACJA - POLECAM !!! EGZAMIN ZDANY ZA ! PODEJŚCIEM ! PRAWDZIWI PROFESJONALIŚCI !
dodano: 2010-01-26 | autor: Wiktor Dąbrowski
Wczoraj zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Kurs ukończyłem w innym OSK, ale w dzień egzaminu sugerując się dobrą opinią wykupiłem dwie dodatkowe godziny z panem Pawłem Szczepaniakiem.Profesjonalista w każdym calu, w ciągu tych dwóch godzin nauczyłem się tyle, co w ciągu trzydziestu na kursie w innej szkole.Pan Paweł rewelacyjnie podchodzi do kursanta, popracowaliśmy nad problemami, świetnie tłumaczone błędy, i bardzo cenne porady, bez których nie poradziłbym sobie na egzaminie.Jeszcze raz dziękuje panie Pawle! Rewelacyjny instruktor, polecam!
dodano: 2010-01-26 | autor: Dawid
Zdalem dzis za 1 razem na b1.Serdeczne podziekowanie dla calego grona OSK ELITE.100% przygotowania !!
dodano: 2010-01-15 | autor: Przemek
Arturze ! Dziękuję za wzorowe przygotowanie do egzaminu - dziś zdałam za pierwszym razem egzamin państwowy. Nieprawdą jest ,że egzaminatorzy są źli i oblewają bez powodu czego jestem ,żywym przykładem...Fakt są wymagający ale jak sie jest dobrze przygotowanym to egzamin to pikuś :)Polecam gorąco wszystkim Artura - to prawdziwy profesjonalista i fachowiec !!!!!!!!!!
dodano: 2010-01-14 | autor: Anita
Aaaaaaaaaa!!! zapomniałam dodać, ale to chyba oczywiste, że egzamin zdałam :) Paweł DZIĘKUJĘ
dodano: 2010-01-08 | autor: Asia
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka