Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339

Polecam szkołę przede wszystkim za wspaniałych i cierpliwych nauczycieli. Szczególne dzięki dla Grzesia i Czesi, mieli ze mną sporo pracy. Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam szkołę!!!
dodano: 2017-06-29 | autor: Joanna Kukuła
Szkoła full wypas ! polecam.
dodano: 2017-06-15 | autor: Iwona Chęć
Pan Artur to specjalista od spraw beznadziejnych. Trafiłam pod jego skrzydła po kilku niezdanych egzaminach i 2 kursach w innych szkołach. Miałam bardzo niskie mniemanie o sobie a okazało się , że to poprzedni instruktorzy nie przejawiali chęci nauczenia mnie w sposób jasny i prosty a przy tym w normalnej spokojnej atmosferze. Pan Artur skorygował rzeczowo moje błędy i w końcu poczułam a co najważniejsze uwierzyłam , że potrafię i co ważne ! lubię jeździć :) Zdałam w końcu egzamin i śmigam od 2 miesięcy własnym autkiem ! Polecam serdecznie i przepraszam za opóźnienie w wystawieniu oceny.
dodano: 2017-05-15 | autor: Magda Brzezińska
Cudowna szkoła i cudowni instruktorzy ! Tylko dzięki naukom i pasji pana Artura Olszewskiego udało mi się zdać prawo jazdy chociaż straciłam już wiarę. Zaczynałam kurs w innej szkole gdzie instruktorzy byli niegrzeczni i każda jazda była stresem. Następnie z polecenia znajomych trafiłam do pana Artura i tu wszystko rozkwitło - pokochałam jazdę samochodem, nie boję się prowadzić a i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Pan Artur to cudowny instruktor i będę Go polecać do końca swoich dni :)
dodano: 2017-05-03 | autor: Dominika Muszyńska
Zdałam za pierwszym razem i teorie i jazde.Teoria dzieki super wykładowcy jakim jest Pan Grzegorz a jazdę dzieki Agnieszce która w 10 godzin nauczyła mnie tyle co inny instruktor z innej szkoły w 30 nie dał rady.
dodano: 2017-04-29 | autor: Aneta
Polecam Osk Elite. Jazdy przeprowadzane w przyjaznej atmosferze co nie było widać u konkurencji.
dodano: 2017-04-27 | autor: Piotr W.
Spoko szkoła ! Super wykłady i jazdy.Wiedza przekazywana przejrzyście i na wesoło. Cała kadra bardzo przyjazna i pomocna. Polecam.
dodano: 2017-04-19 | autor: Kasia Markowska
Mega szkoła , mega podejście. Prawko ogarnięte za pierwszym razem.
dodano: 2017-04-01 | autor: Maksymilian Godlecki
OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą liczne nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznegorn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!
dodano: 2017-02-20 | autor: Blondi
Polecam OSK Elite,są najlepsi.Pełen profesjonalizm!Pan Grzegorz tak przekazuje teorię,że wszystko staje się bardzo proste i zrozumiałe!Co do praktyki miałam okazję też jeżdzić z Panem Grzegorzem i dla mnie jest mistrzem świata w tym co robi:)Bardzo się cieszę ,że do Was trafiłam.Ogromne dzięki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tę szkołę!!!Nie ma lepszej!!!
dodano: 2017-02-17 | autor: Ela Marszałek
Mimo, że kilka lat temu doskonaliłem u Was jazdę to teraz dopiero zobaczyłem, że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki, które przydają się do teraz.
dodano: 2017-02-07 | autor: Robert Nowak
Napiszę po prostu - zajebisty ośrodek szkolenia kierowców ! Normalnie bez spiny i po ludzku. Prawko zdane bezproblemowo choć nie jestem ideałem - prawko zabrano mi za punkty a wiadomo jak się odzyskuje... mimo to po profesjonalnym i uczciwym przygotowaniu z panem Arturem ogarnąłem ten temat bezproblemowo.
dodano: 2017-02-05 | autor: Marek Klawikowski
Wspaniały ośrodek i super instruktorzy - zdałam za 2 razem ale tylko dlatego że zjadł mnie stres. Polecam.
dodano: 2017-01-26 | autor: Monika Brzuchowska
Polecam tą szkółkę - prawko zdane za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla całej ekipy a w szczególności Pana Artura Olszewskiego za ogromny nakład pracy i zaangażowanie.
dodano: 2017-01-25 | autor: Tomasz Markiewicz
Prawko zdane za pierwszym razem ! Nigdy bym w to nie uwierzyła , że tak można w wieku 52 lat. udowodniłam sobie i światu ,że jestem jeszcze w pełni sił a to wszystko dzięki wspaniałym instruktorom z OSK ElITE ! Dziękuję.
dodano: 2017-01-25 | autor: Białkiewicz Ewa
Najlepszy ośrodek pod Słońcem ! Tu kurs robiła moja starsza siostra i brat a teraz ja. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem dzięki ogromowi przekazanej wiedzy i zaangażowaniu całego teamu Elite. Dziękuję :)
dodano: 2017-01-04 | autor: Karolina Cisko
Na kurs w osk elite przyjechałam specjalnie z Anglii gdzie raz kurs jest 3 raz droższy a 2 jakość jest na żenującym poziomie. W osk elite nauczyłam się wszystkiego pod okiem profesjonalistów czego naturalną koleją rzeczy był zdany egzamin państwowy. Zdałam za 2 razem ale tylko dlatego , że za 1 razem zjadł mnie stres. Polecam !!!
dodano: 2016-12-10 | autor: Moniq
Pełen profesjonalizm i rodzinna atmosfera. Tak właśnie wyglądało moje prawo jazdy w elitce. Tu każda osoba napotkana na mojej drodze przejawiała chęć pomocy i emanowała motoryzacyjną pasją. Polecam !
dodano: 2016-12-02 | autor: Sandra
Najlepsza szkoła w trójmieście ! Mega atmosfera na pełnym lighcie i bez zbędnej spinki prawko zdane raczej nie inaczej jak za pierwszym razem :)Polecam !!!
dodano: 2016-11-15 | autor: Alex
Zdałem dziś prawo jazdy za pierwszym razem :) Nigdy w to nie wierzyłem gdyż jestem osobą niepełnosprawną. Nigdy... dopóki nie spotkałem Pana Artura. Tak zaczęła się moja przygoda motoryzacyjna i realizacja marzeń. Polecam i nigdy nie zapomnę pracy i trudu poświęconego dla mnie.Jeśli ja mogłem to Wy tym bardziej !
dodano: 2016-10-14 | autor: Dawid Nowak
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka