Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Chciałam bardzo podziękować szkole OSK Elite!!!!! Najbardziej jednak dziękuję P.Arturowi który został moim instruktorem podczas dodatkowych jazd.Panie Arturze nauka i jazda z. Panem była czystą przyjemnością.!!! Dziękuje za wiele cennych i ciekawych uwag dotyczących jazdy , za cierpliwość i fajną atmosferę, za motywacje i wiarę w siebie!!! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko zasługa P.Artura. Miałam wielkie szczęście, że to właśnie on mnie uczył i przygotował do egzaminu czego nie potrafiła zrobić instruktorka z innej szkoły!!!!!Serdecznie polecam i pozdrawiam.Ola
dodano: 2017-11-30 | autor: Ola
Po nauce jazdy w innej szkole nie czułem się na siłach i wykupiłem w OSK ELITE jazdy i solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego.
dodano: 2017-11-05 | autor: Jacek W.
Wczoraj zdałam egzamin praktykę !! Za 2 razem, myślałam że będzie to niekończąca się opowieść, ale udało się :) Uważałam, że należę do przypadków beznadziejnych,ale pan Artur Olszewski to cudotwórca. Bardzo wyrozumiały, spokojny, nie krytykuje i wspaniale motywuje. Dodatkowo na jazdach człowiek się nie stresuje i może być sobą:) Wykłady z panem Grzegorzem bardzo fajne i dużo zostaje w głowie-teorię zdałam za 1 razem. Bardzo polecam szkołę OSK ELITE ! - nawet mi trochę żal, że ta przygoda się skończyła, do zobaczenia gdzieś na ulicach Gdańska:)
dodano: 2017-10-10 | autor: Marlena Mikielska
Nie będę powielać tego co jest już napisane w różnych postach czy komentarzach :) Dodam tylko tyle iż Kurs na prawo jazdy zaczełam mając nogę w gipsie - tak w gipsie , no wtedy wybierając OSK kierowałam się ofertą jaką mieli. No cóż w trakcie nauki jazdy nauczyłam się jednego. A mianowicie , że można mieć kwalifikacje jako instruktor ale z czasem być wypalonym zawodowo a wtedy podejście do pracy również się zmnienia bo jest wykonywana z tzw przymusu. Efekty wtedy są takie , że większa ilość kursantów uzyskuje wynik negatywny. Tak i ja miałam prędzej takowego instruktora w ośrodku Michał, który moim zdaniem był wypalony zawodowo. W rezultacie czego miałam nie zaliczone kilka egzaminów. Ale dla mnie to była lekcja w trakcie której nauczyłam się , że nie warto kożystać z usług takiej osoby czy OSK. Tak znalazłam Art Olszewski i ELITE - moja decyzja o OSK Elite była pokierowana poprzez analizę rozmowy telefonicznej i nie żałuję jej. Podziękowania również dla Pani Beaty ! Dziękuję za wysokiej klasy profesjonalizm dzięki któremu po godzinach jazdy u Was zdałam egzamin za pierwszym razem. 
dodano: 2017-10-07 | autor: Honorata Szyca
Dzięki panu Arturowi egzamin w PORD to była tylko formalność. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku
dodano: 2017-09-29 | autor: Jacek Dampc
Nieprawdopodobni :)rnMówi się brak słów... paradoksalnie tych słów mam aż nadto. Cudowne podejście i pełen profesjonalizm. Od początku :) przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam około 6 lat temu. Przerwałam.Problemem stał się nie o pokonania strach przed cofaniem. Zdecydowałam się podjąć po tych kilku latach kolejną próbę.Ośrodek wybrałam bo był najbliżej ;) Jakież było pozytywne zaskoczenie po pierwszych wykładach. Pan Grzegorz-wspaniały. Jazdy z Agnieszką.Przełamała mój strach profesjonalnym podejściem i opanowaniem.Egzamin wewnętrzny z Panem Arturem i kontakt z Kia.Byłam zestresowana bo jazdy Toyotą. Zdecydowałam,że egzamin odbędę jednak na Rio.Dodatkowe godziny z Panem Arturem i jego cenne uwagi zaskutkowały pozytywnym wynikiem dzisiejszego egzaminu. Rodzicom tego sukcesu Agnieszce i Arturowi dziękuję z całego serca i będę polecać wszystkim. Do zobaczenia na drodze. Życzę dalszych sukcesów.
dodano: 2017-09-20 | autor: Monika
Po 17 latach zarzuconego prawo jazdy postanowiłam powtórnie spróbować swoich sił. Szkołę znalazłam w internecie i to był strzał w dziesiątkę. Jeździłam na toyocie z Agnieszką Brycką - b.fajna instruktorka oraz na kia z Arturem Olszewski - również b.dobry w celu poznania różnic w autach. POLECAM NA 100% - dobrze tłumaczą, jazdy w spokojnej, miłej atmosferze. Jeśli nie wiecie jaką szkołę wybrać to właśnie tą.
dodano: 2017-09-17 | autor: EWA
Mega zajebista szkoła i instruktorzy ! Prawko ogarnięte za pierwszym razem w mega krótkim czasie. Polecam i dzięki :)))))))
dodano: 2017-09-06 | autor: Marcin Zielas
Polecam OSK ELITE.Dzięki temu ośrodkowi egzamin zdałem bez jakichkolwiek problemów.
dodano: 2017-09-02 | autor: Sławek
Super wykłady, super jazdy. Wszystko naprawdę w fajnej atmosferze. Będę wspominać i polecać ! Egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2017-07-25 | autor: Dorota Nogacka
Polecam szkołę przede wszystkim za wspaniałych i cierpliwych nauczycieli. Szczególne dzięki dla Grzesia i Czesi, mieli ze mną sporo pracy. Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam szkołę!!!
dodano: 2017-06-29 | autor: Joanna Kukuła
Szkoła full wypas ! polecam.
dodano: 2017-06-15 | autor: Iwona Chęć
Pan Artur to specjalista od spraw beznadziejnych. Trafiłam pod jego skrzydła po kilku niezdanych egzaminach i 2 kursach w innych szkołach. Miałam bardzo niskie mniemanie o sobie a okazało się , że to poprzedni instruktorzy nie przejawiali chęci nauczenia mnie w sposób jasny i prosty a przy tym w normalnej spokojnej atmosferze. Pan Artur skorygował rzeczowo moje błędy i w końcu poczułam a co najważniejsze uwierzyłam , że potrafię i co ważne ! lubię jeździć :) Zdałam w końcu egzamin i śmigam od 2 miesięcy własnym autkiem ! Polecam serdecznie i przepraszam za opóźnienie w wystawieniu oceny.
dodano: 2017-05-15 | autor: Magda Brzezińska
Cudowna szkoła i cudowni instruktorzy ! Tylko dzięki naukom i pasji pana Artura Olszewskiego udało mi się zdać prawo jazdy chociaż straciłam już wiarę. Zaczynałam kurs w innej szkole gdzie instruktorzy byli niegrzeczni i każda jazda była stresem. Następnie z polecenia znajomych trafiłam do pana Artura i tu wszystko rozkwitło - pokochałam jazdę samochodem, nie boję się prowadzić a i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Pan Artur to cudowny instruktor i będę Go polecać do końca swoich dni :)
dodano: 2017-05-03 | autor: Dominika Muszyńska
Zdałam za pierwszym razem i teorie i jazde.Teoria dzieki super wykładowcy jakim jest Pan Grzegorz a jazdę dzieki Agnieszce która w 10 godzin nauczyła mnie tyle co inny instruktor z innej szkoły w 30 nie dał rady.
dodano: 2017-04-29 | autor: Aneta
Polecam Osk Elite. Jazdy przeprowadzane w przyjaznej atmosferze co nie było widać u konkurencji.
dodano: 2017-04-27 | autor: Piotr W.
Spoko szkoła ! Super wykłady i jazdy.Wiedza przekazywana przejrzyście i na wesoło. Cała kadra bardzo przyjazna i pomocna. Polecam.
dodano: 2017-04-19 | autor: Kasia Markowska
Mega szkoła , mega podejście. Prawko ogarnięte za pierwszym razem.
dodano: 2017-04-01 | autor: Maksymilian Godlecki
OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą liczne nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznegorn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!
dodano: 2017-02-20 | autor: Blondi
Polecam OSK Elite,są najlepsi.Pełen profesjonalizm!Pan Grzegorz tak przekazuje teorię,że wszystko staje się bardzo proste i zrozumiałe!Co do praktyki miałam okazję też jeżdzić z Panem Grzegorzem i dla mnie jest mistrzem świata w tym co robi:)Bardzo się cieszę ,że do Was trafiłam.Ogromne dzięki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tę szkołę!!!Nie ma lepszej!!!
dodano: 2017-02-17 | autor: Ela Marszałek
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść