Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336

Cudowna szkoła i cudowni instruktorzy ! Tylko dzięki naukom i pasji pana Artura Olszewskiego udało mi się zdać prawo jazdy chociaż straciłam już wiarę. Zaczynałam kurs w innej szkole gdzie instruktorzy byli niegrzeczni i każda jazda była stresem. Następnie z polecenia znajomych trafiłam do pana Artura i tu wszystko rozkwitło - pokochałam jazdę samochodem, nie boję się prowadzić a i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Pan Artur to cudowny instruktor i będę Go polecać do końca swoich dni :)
dodano: 2017-05-03 | autor: Dominika Muszyńska
Zdałam za pierwszym razem i teorie i jazde.Teoria dzieki super wykładowcy jakim jest Pan Grzegorz a jazdę dzieki Agnieszce która w 10 godzin nauczyła mnie tyle co inny instruktor z innej szkoły w 30 nie dał rady.
dodano: 2017-04-29 | autor: Aneta
Polecam Osk Elite. Jazdy przeprowadzane w przyjaznej atmosferze co nie było widać u konkurencji.
dodano: 2017-04-27 | autor: Piotr W.
Spoko szkoła ! Super wykłady i jazdy.Wiedza przekazywana przejrzyście i na wesoło. Cała kadra bardzo przyjazna i pomocna. Polecam.
dodano: 2017-04-19 | autor: Kasia Markowska
Mega szkoła , mega podejście. Prawko ogarnięte za pierwszym razem.
dodano: 2017-04-01 | autor: Maksymilian Godlecki
OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą liczne nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznegorn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!
dodano: 2017-02-20 | autor: Blondi
Polecam OSK Elite,są najlepsi.Pełen profesjonalizm!Pan Grzegorz tak przekazuje teorię,że wszystko staje się bardzo proste i zrozumiałe!Co do praktyki miałam okazję też jeżdzić z Panem Grzegorzem i dla mnie jest mistrzem świata w tym co robi:)Bardzo się cieszę ,że do Was trafiłam.Ogromne dzięki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tę szkołę!!!Nie ma lepszej!!!
dodano: 2017-02-17 | autor: Ela Marszałek
Mimo, że kilka lat temu doskonaliłem u Was jazdę to teraz dopiero zobaczyłem, że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki, które przydają się do teraz.
dodano: 2017-02-07 | autor: Robert Nowak
Napiszę po prostu - zajebisty ośrodek szkolenia kierowców ! Normalnie bez spiny i po ludzku. Prawko zdane bezproblemowo choć nie jestem ideałem - prawko zabrano mi za punkty a wiadomo jak się odzyskuje... mimo to po profesjonalnym i uczciwym przygotowaniu z panem Arturem ogarnąłem ten temat bezproblemowo.
dodano: 2017-02-05 | autor: Marek Klawikowski
Wspaniały ośrodek i super instruktorzy - zdałam za 2 razem ale tylko dlatego że zjadł mnie stres. Polecam.
dodano: 2017-01-26 | autor: Monika Brzuchowska
Polecam tą szkółkę - prawko zdane za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla całej ekipy a w szczególności Pana Artura Olszewskiego za ogromny nakład pracy i zaangażowanie.
dodano: 2017-01-25 | autor: Tomasz Markiewicz
Prawko zdane za pierwszym razem ! Nigdy bym w to nie uwierzyła , że tak można w wieku 52 lat. udowodniłam sobie i światu ,że jestem jeszcze w pełni sił a to wszystko dzięki wspaniałym instruktorom z OSK ElITE ! Dziękuję.
dodano: 2017-01-25 | autor: Białkiewicz Ewa
Najlepszy ośrodek pod Słońcem ! Tu kurs robiła moja starsza siostra i brat a teraz ja. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem dzięki ogromowi przekazanej wiedzy i zaangażowaniu całego teamu Elite. Dziękuję :)
dodano: 2017-01-04 | autor: Karolina Cisko
Na kurs w osk elite przyjechałam specjalnie z Anglii gdzie raz kurs jest 3 raz droższy a 2 jakość jest na żenującym poziomie. W osk elite nauczyłam się wszystkiego pod okiem profesjonalistów czego naturalną koleją rzeczy był zdany egzamin państwowy. Zdałam za 2 razem ale tylko dlatego , że za 1 razem zjadł mnie stres. Polecam !!!
dodano: 2016-12-10 | autor: Moniq
Pełen profesjonalizm i rodzinna atmosfera. Tak właśnie wyglądało moje prawo jazdy w elitce. Tu każda osoba napotkana na mojej drodze przejawiała chęć pomocy i emanowała motoryzacyjną pasją. Polecam !
dodano: 2016-12-02 | autor: Sandra
Najlepsza szkoła w trójmieście ! Mega atmosfera na pełnym lighcie i bez zbędnej spinki prawko zdane raczej nie inaczej jak za pierwszym razem :)Polecam !!!
dodano: 2016-11-15 | autor: Alex
Zdałem dziś prawo jazdy za pierwszym razem :) Nigdy w to nie wierzyłem gdyż jestem osobą niepełnosprawną. Nigdy... dopóki nie spotkałem Pana Artura. Tak zaczęła się moja przygoda motoryzacyjna i realizacja marzeń. Polecam i nigdy nie zapomnę pracy i trudu poświęconego dla mnie.Jeśli ja mogłem to Wy tym bardziej !
dodano: 2016-10-14 | autor: Dawid Nowak
Zawsze 10000 % zaangażowania i serca włożonego w szkolenie. Czy można oczekiwać więcej ? Prawko ogarnięte w Elite oczywiście za pierwszym razem podobnie jak reszta moich znajomych ze Stogów, Przeróbki i Sobieszewa!
dodano: 2016-09-17 | autor: Lidka W.
Spóźnione, ale składam gorące podziękowania dla OSK Elite!!! Za idealne przygotowanie do egzaminu państwowego! Za przyjemne wykłady pana Grzegorza oraz za włożony jego trud podczas jazd oraz dziękuję za używanie młotka który doskonale wybijał mi z głowy powtórzenie błędów :D Jestem naprawdę zachwycona. Podziękowania nalezą sie rownież panu Artorowi za wskazówki które przyczyniły sie do zdania egzaminu!!! Byłam rewelacyjnie przygotowana i na spokojnie zdałam za pierwszym! :D Naprawdę polecam i jeszcze raz dziekuje :)))
dodano: 2016-08-20 | autor: Julia Knapik
Trochę spóźnione, ale gorące podziękowania dla zespołu Elite za trud włożony w moje motoryzacyjne wychowanie :DrnOd ponad miesiąca śmigam już męża autem!:DrnW szczególności podzięki dla Pana Grzegorza (teoria zdana za pierwszym razem!), Pana Tadeusza- wymagającego,ale jakże sympatycznego i bardzo cierpliwego na moje roztrzepaństwo i ciężką kubicową nogę instruktora, bez którego nie zdałabym praktyki za drugim razem :D Będę Pana polecała wszystkim znajomym! ^^rnOraz oczywiście wisienka na torcie Pan Artur, którego szkołę poleciła mi Justyna Eichmann i bez którego pomocy w doborze instruktora zapewne nadal bym męczyła sprzęgło eLki gdzieś pod PORDem :DrnBardzo wielkie THX! : * Jesteście debeściaki! ^^
dodano: 2016-08-02 | autor: Aleksandra Turzyńska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka