Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 353

Zdecydowanie polecam ! Nawet z diabła potrafią zrobić potulnego baranka �� Jazdy z Agnieszką to czysta przyjemność, fajna atmosfera, pełen profesjonalizm i przede wszystkim dobra osoba na właściwym miejscu. Widać, że lubi to co robi i zaraża jazdą � Jazdy dodatkowe z Arturem jeszcze bardziej dodają motywacji i wiary we wszystko. Mnóstwo cennych rad, które z pewnością przydadzą się na egzaminie. Jeśli wdroży się je w 'życie' gwarantuje, że egzamin będzie pozytywny :) bardzo polecam i za wszystko dziękuję
dodano: 2018-01-10 | autor: Mała Sobieszewo
Bardzo polecam. Po kursie w innej szkole za namową znajomych , którzy polecali pana Artura Olszewskiego jako wyjątkowego instruktora z ogromem doświadczeń trafiłam do Niego na jazdy dodatkowe. W zaledwie 4 godziny pan Artur Olszewski pokazał mi wszystkie trasy egzaminacyjne i rzeczy , na które powinnam zwracać uwagę na egzaminie. w końcu sam jako były egzaminator PORD zna je najlepiej. Nauka zaowocowała wynikiem pozytywnym na egzaminie państwowym i to tuz przed samymi świętami :) :) :) Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, pasję i zaangażowanie. Nie dziwi mnie również fakt , że to właśnie taki człowiek jak pan jest szefem i właścicielem szkoły OSK ELITE. Polecam !
dodano: 2017-12-25 | autor: Magda
Polecam! Teoria z Panem Grzegorzem, przekazana w świetny sposób- chęć bycia na każdych wykładach, starannie, z humorem, szczerym uśmiechem... Pan Grzegorz przekazuje swoją wiedzę w 100%! Jazdy z Moniką � super ! Aż dziwnie jeździ się bez niej... ;) można poplotkować ale jak trzeba to wcisnie hamulec i spojrzy na kursanta groźną miną przekazując ze spokojem jaki popełnił błąd. Świetna instruktorka która wspiera Cię w każdej sekundzie i czeka na Twój wynik egzaminu jakby conajmniej sama go zdawała! Jeździłam też z Panem Grzegorzem - SUPER ! Indywidualne podejście do kursanta, stoicki spokój i super atmosfera gwarantowana ;) W tym ośrodku pracują sami wspaniali ludzie, zawsze polecam i będę polecać OSK ELITE ;)
dodano: 2017-12-14 | autor: Oliwia
Zdecydowanie polecam OSK ELITE,rnZajęcia teoretyczne z P. Grzegorzem były fantastyczne, dużo można z nich wynieść są prowadzone z humorem co czyni je bardzo przyjemnymi. Jazdy również odbywałem z Panem Grzegorzem od razu wiedziałem, że będzie fajnie i dużo wyniosę, nie myliłem się profesjonalizm i wiedza jaką posiada Pan Grzesiek jest ogromna dzięki niej udało mi się zdać egzamin teorytyczny jak i praktyczny. Jazdy dodatkowe przed samym egzaminem odbyłem z Panem Patrykiem, który dodał mi jeszcze większej pewności siebie. rnPolecam wszystkim i pozdrawiam całą ekipę Elite.
dodano: 2017-12-14 | autor: Paweł Ciarka
Chciałam bardzo podziękować szkole OSK Elite!!!!! Najbardziej jednak dziękuję P.Arturowi który został moim instruktorem podczas dodatkowych jazd.Panie Arturze nauka i jazda z. Panem była czystą przyjemnością.!!! Dziękuje za wiele cennych i ciekawych uwag dotyczących jazdy , za cierpliwość i fajną atmosferę, za motywacje i wiarę w siebie!!! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko zasługa P.Artura. Miałam wielkie szczęście, że to właśnie on mnie uczył i przygotował do egzaminu czego nie potrafiła zrobić instruktorka z innej szkoły!!!!!Serdecznie polecam i pozdrawiam.Ola
dodano: 2017-11-30 | autor: Ola
Po nauce jazdy w innej szkole nie czułem się na siłach i wykupiłem w OSK ELITE jazdy i solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego.
dodano: 2017-11-05 | autor: Jacek W.
Wczoraj zdałam egzamin praktykę !! Za 2 razem, myślałam że będzie to niekończąca się opowieść, ale udało się :) Uważałam, że należę do przypadków beznadziejnych,ale pan Artur Olszewski to cudotwórca. Bardzo wyrozumiały, spokojny, nie krytykuje i wspaniale motywuje. Dodatkowo na jazdach człowiek się nie stresuje i może być sobą:) Wykłady z panem Grzegorzem bardzo fajne i dużo zostaje w głowie-teorię zdałam za 1 razem. Bardzo polecam szkołę OSK ELITE ! - nawet mi trochę żal, że ta przygoda się skończyła, do zobaczenia gdzieś na ulicach Gdańska:)
dodano: 2017-10-10 | autor: Marlena Mikielska
Nie będę powielać tego co jest już napisane w różnych postach czy komentarzach :) Dodam tylko tyle iż Kurs na prawo jazdy zaczełam mając nogę w gipsie - tak w gipsie , no wtedy wybierając OSK kierowałam się ofertą jaką mieli. No cóż w trakcie nauki jazdy nauczyłam się jednego. A mianowicie , że można mieć kwalifikacje jako instruktor ale z czasem być wypalonym zawodowo a wtedy podejście do pracy również się zmnienia bo jest wykonywana z tzw przymusu. Efekty wtedy są takie , że większa ilość kursantów uzyskuje wynik negatywny. Tak i ja miałam prędzej takowego instruktora w ośrodku Michał, który moim zdaniem był wypalony zawodowo. W rezultacie czego miałam nie zaliczone kilka egzaminów. Ale dla mnie to była lekcja w trakcie której nauczyłam się , że nie warto kożystać z usług takiej osoby czy OSK. Tak znalazłam Art Olszewski i ELITE - moja decyzja o OSK Elite była pokierowana poprzez analizę rozmowy telefonicznej i nie żałuję jej. Podziękowania również dla Pani Beaty ! Dziękuję za wysokiej klasy profesjonalizm dzięki któremu po godzinach jazdy u Was zdałam egzamin za pierwszym razem. 
dodano: 2017-10-07 | autor: Honorata Szyca
Dzięki panu Arturowi egzamin w PORD to była tylko formalność. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku
dodano: 2017-09-29 | autor: Jacek Dampc
Nieprawdopodobni :)rnMówi się brak słów... paradoksalnie tych słów mam aż nadto. Cudowne podejście i pełen profesjonalizm. Od początku :) przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam około 6 lat temu. Przerwałam.Problemem stał się nie o pokonania strach przed cofaniem. Zdecydowałam się podjąć po tych kilku latach kolejną próbę.Ośrodek wybrałam bo był najbliżej ;) Jakież było pozytywne zaskoczenie po pierwszych wykładach. Pan Grzegorz-wspaniały. Jazdy z Agnieszką.Przełamała mój strach profesjonalnym podejściem i opanowaniem.Egzamin wewnętrzny z Panem Arturem i kontakt z Kia.Byłam zestresowana bo jazdy Toyotą. Zdecydowałam,że egzamin odbędę jednak na Rio.Dodatkowe godziny z Panem Arturem i jego cenne uwagi zaskutkowały pozytywnym wynikiem dzisiejszego egzaminu. Rodzicom tego sukcesu Agnieszce i Arturowi dziękuję z całego serca i będę polecać wszystkim. Do zobaczenia na drodze. Życzę dalszych sukcesów.
dodano: 2017-09-20 | autor: Monika
Po 17 latach zarzuconego prawo jazdy postanowiłam powtórnie spróbować swoich sił. Szkołę znalazłam w internecie i to był strzał w dziesiątkę. Jeździłam na toyocie z Agnieszką Brycką - b.fajna instruktorka oraz na kia z Arturem Olszewski - również b.dobry w celu poznania różnic w autach. POLECAM NA 100% - dobrze tłumaczą, jazdy w spokojnej, miłej atmosferze. Jeśli nie wiecie jaką szkołę wybrać to właśnie tą.
dodano: 2017-09-17 | autor: EWA
Mega zajebista szkoła i instruktorzy ! Prawko ogarnięte za pierwszym razem w mega krótkim czasie. Polecam i dzięki :)))))))
dodano: 2017-09-06 | autor: Marcin Zielas
Polecam OSK ELITE.Dzięki temu ośrodkowi egzamin zdałem bez jakichkolwiek problemów.
dodano: 2017-09-02 | autor: Sławek
Super wykłady, super jazdy. Wszystko naprawdę w fajnej atmosferze. Będę wspominać i polecać ! Egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2017-07-25 | autor: Dorota Nogacka
Polecam szkołę przede wszystkim za wspaniałych i cierpliwych nauczycieli. Szczególne dzięki dla Grzesia i Czesi, mieli ze mną sporo pracy. Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam szkołę!!!
dodano: 2017-06-29 | autor: Joanna Kukuła
Szkoła full wypas ! polecam.
dodano: 2017-06-15 | autor: Iwona Chęć
Pan Artur to specjalista od spraw beznadziejnych. Trafiłam pod jego skrzydła po kilku niezdanych egzaminach i 2 kursach w innych szkołach. Miałam bardzo niskie mniemanie o sobie a okazało się , że to poprzedni instruktorzy nie przejawiali chęci nauczenia mnie w sposób jasny i prosty a przy tym w normalnej spokojnej atmosferze. Pan Artur skorygował rzeczowo moje błędy i w końcu poczułam a co najważniejsze uwierzyłam , że potrafię i co ważne ! lubię jeździć :) Zdałam w końcu egzamin i śmigam od 2 miesięcy własnym autkiem ! Polecam serdecznie i przepraszam za opóźnienie w wystawieniu oceny.
dodano: 2017-05-15 | autor: Magda Brzezińska
Cudowna szkoła i cudowni instruktorzy ! Tylko dzięki naukom i pasji pana Artura Olszewskiego udało mi się zdać prawo jazdy chociaż straciłam już wiarę. Zaczynałam kurs w innej szkole gdzie instruktorzy byli niegrzeczni i każda jazda była stresem. Następnie z polecenia znajomych trafiłam do pana Artura i tu wszystko rozkwitło - pokochałam jazdę samochodem, nie boję się prowadzić a i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Pan Artur to cudowny instruktor i będę Go polecać do końca swoich dni :)
dodano: 2017-05-03 | autor: Dominika Muszyńska
Zdałam za pierwszym razem i teorie i jazde.Teoria dzieki super wykładowcy jakim jest Pan Grzegorz a jazdę dzieki Agnieszce która w 10 godzin nauczyła mnie tyle co inny instruktor z innej szkoły w 30 nie dał rady.
dodano: 2017-04-29 | autor: Aneta
Polecam Osk Elite. Jazdy przeprowadzane w przyjaznej atmosferze co nie było widać u konkurencji.
dodano: 2017-04-27 | autor: Piotr W.
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 353


podaj: imię
e-mail
strona
treść