Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Pan Artur to wyjątkowy instruktor z uprawnieniami egzaminatora dzięki czemu posiada wielką wiedzę merytoryczną którą potrafi przystępnie przekazać. Mogę stwierdzić że w ciągu tych 2 godzin nauczyłem się więcej niż przez 20h kursu w innym ośrodku... Gorąco polecam Superinstruktora Pana Artura !!!
dodano: 2009-10-11 | autor: Irek
Polecam i potwierdzam ! B1 również za pierwszym razem !Pozdrawiam instruktorów i instruktorki z OSK ELITE :)
dodano: 2009-10-09 | autor: Kasia
B1 za pierwszym razem !!! Polecam i pozdrawiam !!!rnrn
dodano: 2009-10-02 | autor: Eryk
Niemożliwe stało się rzeczywistością :) Zdałem dziś za pierwszym razem na B1 !!!! Polecam serdecznie wszystkim Elite - to prawdziwi profesjonaliści !!!! Jeśli B1 to tylko ELITE !!!!
dodano: 2009-10-02 | autor: Staś
Zdałam wczoraj za pierwszym razem - miałam dodać opinię od razu ale świętowałam :))))) A było co świętować bo jak się słyszy wśród znajomych, którzy niestety robili w innym ośrodku niż Elite i zdawali po 6-8 razy to mój zdany egzamin za 1 podejściem to mega sukces, który zawdzięczam prawdziwym instruktorom - profesjonalistom z OSK ELITE.rnrnDziękuję serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2009-09-26 | autor: Julia
Zdałam dziś za pierwszym razem na automacie :) Tak więc serdeczne podziękowania dla p. Artura za dwie godzinki ciężkiej ale konkretnej jazdy, która bardzo przydała się na egzaminie. Jak również dziękuję p. Krzysztofowi za dwie godzinki spokojnej jazdy i przede wszystkim za podbudowanie mnie psychicznie przed egzaminem (dużo pochwał) co tez jest bardzo ważne. Bardzo polecam osk ELITE. Serdecznie pozdrawiam :)
dodano: 2009-09-14 | autor: Aleksandra
R E W E L A C J A !!!!!!! P O L E C A M !!!!
dodano: 2009-09-11 | autor: Dorota
POPIERAM WSZYSTKIE WCZEŚNIEJSZE OPINIE !rnrnDZIŚ ZDAŁEM NA B1 ZA PIERWSZYM RAZEM :)))rnrnPOLECAM !
dodano: 2009-09-08 | autor: Wojtek
Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!!!!rnrnDziś zdałem za 1 razem na B1 - POLECAM GORĄCO !!!!!!!rnrnPOZDRAWIAM SERDECZNIE :)
dodano: 2009-09-02 | autor: Kamil
Panie Pawle,serdecznie dziękuję za wszelkie rady.Zdałam egzamin i z całą pewnością mogę powiedzieć że ludziom pracującym w tej szkole zależy na tym abyśmy dowiedzieli się jak najwięcej o jeździe samochodem ale również o tym jacy sami jesteśmy.Polecam gorąco !!!
dodano: 2009-08-31 | autor: Małgosia
POLECAM !!!!!!!!! DZIŚ ZDAŁEM NA B1 ZA PIERWSZYM RAZEM A CO NAJWAŻNIEJSZE PAN EGZAMINATOR POGRATULOWAŁ MOICH UMIEJĘTNOŚCI :) POLECAM SERDECZNIE ELITE !
dodano: 2009-08-30 | autor: Emil
Bardzo polecam ten ośrodek, bardzo miła atmosfera, profesjonalne i spokojne podejście do kursanta, dużo się tu nauczyłem serdecznie polecam!
dodano: 2009-08-13 | autor: Paweł
Artur to super instruktor z uprawnieniami i doświadczeniem egzaminatora PORD ! Więc jeśli chcesz się naprawdę nauczyć jeździć, poznać techniki jazdy to Artur Cię nauczy bez problemu , wymaga ale to daje świetne umiejętności a w dalszym efekcie pewność jazdy a tym samym egzamin zdany bezbłędnie:) Ja zdałam za 1 razem podobnie jak moi znajomi, których uczył... P0LECAM !!!!!
dodano: 2009-08-09 | autor: Dominika
Najwyższe uznanie dla P.Michała.Profesjonalista z prawdziwym talentem pedagogicznym.Jego uwagi są merytoryczne,zwięzłe,spokojne.Zawsze też podkreśli dobre strony.Kursant wie dokładnie o co chodzi,co wbrew pozorom wcale nie jest częste.P.Michał to prawdziwa rzadkość.Bardzo polecam.
dodano: 2009-08-01 | autor: Grażyna
Witam:) 30 lipca zdałam egzamin praktyczny bez błędu przy pierwszym podejściu dzięki świetnemu wyszkoleniu:)Polecam wszystkim ten ośrodek!!!!!!Dziekuję za wszystko :)
dodano: 2009-07-30 | autor: emilia
ARTUR! JESTEŚ WIELKI !!! ZDAŁAM !!! ZDAŁAM !!! ARTUR JESTEŚ WIELKI!!! rnrnWielkie dzięki za Twój spokój, opanowanie, taktowność w trakcie naszej nauki. PEŁNA KULTURA!!! Podstawowy kurs prawa jazdy robiłam w Krosnie-wczasy z prawem jazdy, nie dajcie się na to nabrać, przeżyłam horrror... Dopiero jazda z ARTUREM! utwierdziła mnie w przekonaniu, że jednak może to byc przyjemność. WYBIERAJCIE DOBRE SZKOŁY JAZDY-JAK ELITE!!! ARTUR TO PROFESJONALISTA!!!, jest MISTRZEM w tym co robi. Razem z kursantem przezywa jego niepowodzenia a także sukcesy. SPOSÓB W JAKI PROWADZI ZAJECIA SPRAWIA, ZE JAZDA STAJE SIE CZYSTĄ PRZYJEMNOŚCIĄ. W sposób taktowny, ale bardzo skuteczny dzieli się z kursantem swoja wiedza, WSZYSTKIE JAZDY TYLKO PO TRASACH EGZAMINACYJNYCH. OBRAZOWO TŁUMACZY NA CO W SZCZEGÓLNOŚCI MUSIMY ZWRACAĆ UWAGE NA EGZAMINIE!. Moje tylko dodatkowe jazdy z ARTUREM sprawiły, że ZDAŁAM! JESZCZE RAZ WIEEELKIE DZIEKI ARTURZE JESTE MISTRZEM!!! KAZDEMU DORADZAM JAZDY Z ARTUREM!!! TYLKO NAUKA JAZDY Z PROFESJONALISTAMI, JAK ARTUR!, SZKOLA ELITE GORA !!!
dodano: 2009-07-26 | autor: Anna
Ogromne podziekowania dla p. Pawła Szczepaniaka za wspaniała nauke i wspolnie wyjezdzone godziny,naprawde swietny fachowiec.serdecznie dziekuje i polecam ELITE kazdemu przyszlemu kierowcy!!!!!
dodano: 2009-07-21 | autor: Sebastian
Serdeczne podziekowanie dla szkoly ELITE za rzetelne przygotowanie do egzaminu i wspaniały poziom nauczania.pozdrawiam i SERDECZNIE POLECAM TEN OSRODEK !!!
dodano: 2009-07-17 | autor: Sebastian
Wczoraj ZDAŁEM!!! I jak sam egzaminator powiedział,że zostałem profesjonalnie przygotowany i nawet chcąć się doczepić to nie ma do czego... DZIĘKI Panu Pawłowi, który powiedzial mi o najmniejszych szczegółach na jakie należy zwracać uwagę podczas jazdy... I to zaprocentowało!! POLECAM wszystkim tym, którzy chcą zdać "prawko" i to bezstresowo ponieważ zostaną profesjonalnie przygotowani przez naprawdę bardzo dobrych FACHOWCÓW!!! Pozdrawiam Pana Pawła i Artura...
dodano: 2009-07-07 | autor: Piotr
NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!! UCZĄ PROFESJONALIŚCI GDZIE MOTTEM JEST KLIENT NASZ PAN!!! POZDRAWIAM PANA ARTURA DZIĘKI KTÓREMU PO 3 DODATKOWYCH GODZINACH ZDAŁEM EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! POPRZEDNI INSTRUKTOR JEŹDZIŁ PO WRZESZCZU ZE MNĄ A NIE TRASY EGZAMINACYJNE!!!! CO MNIE BARDZO BOLI!!! PANIE ARTURZE DZIĘKUJĘ I OBIECUJE ZE WSZYSTKICH MOICH ZNAJOMYCH BEDĘ ODSYŁAŁ DO PANA!!! rnrnPOZDRAWIAM I PROSZE OCZEKIWAC MOICH ZNAJOMYCH BO BEDZIE ICH TROSZKE;)
dodano: 2009-07-05 | autor: Maciej
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść