Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

W Elite najlepsza atmosfera :) Instruktorzy pełna profeska :) Zero zarzutów do pracy jak i nauki - są bezapelacyjnie najlepsi! Każdemu z moich znajomych, którzy wybierają się na kurs polecam z czystym sumieniem ELITE!! NAJLEPSI ZE WSZYSTKICH :)
dodano: 2014-06-11 | autor: Mina
Początkowo miałam obawy przed zapisem na kurs prawa jazdy - czy podołam itp... Wszystko nabrało tempa gdy wybrałam najlepszy ośrodek - Elite polecony zresztą przez najbliższych przyjaciół. Najpierw mega humorystyczne i sympatyczne wykłady na których nie można się nudzić - z panem Grzegorzem a następnie jazdy z panią Czesią zwieńczone egzaminem wewnętrznym z panem Arturem. Mega ekipa mega fajnych ludzi, którzy widać wykonują swą pracę z zaangażowaniem i pasją podpartą najwyższymi z możliwych na rynku kwalifikacjami i uprawnieniami również instruktora techniki jazdy i egzaminatora państwowego. Wielki szacunek ! P.S. Po profesjonalnym szkoleniu nie mogło być chyba inaczej - egzamin państwowy zarówno teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem :) :) :)
dodano: 2014-06-03 | autor: Agnes
Polecam serdecznie szkołe OSK Elite i instruktora Artura Olszewskiego oraz Krystiana Matlaka, instruktorzy naprawde z wielkim potencjalem, spokojni i wszystko co potrzeba - zawsze dają potrzebne i dobre rady, zawsze podpowiedzą i potrafią naprawde bardzo dobrze nauczyc :)
dodano: 2014-05-31 | autor: Grzegorz Lewkowicz
Polecam instruktora Krystiana Matlaka, wspaniałe podejście, potrafi wszystko jasno wytłumaczyć i zrobi to tak, że jest miło i śmiesznie, doskonale wie co to spokój i cierpliwość, polecam również ogólnie szkołę OSK Elite i zapraszam wszystkich chętnych do skorzystania z usług jakie oferuje ta szkoła jazdy.
dodano: 2014-05-28 | autor: Tomasz Pruszkowski
Mega profesjonalnie uczciwie i sympatycznie ! Wykłady z Panem Grzesiem bardzo wesołe i merytoryczne jednocześnie. Jazdy na automatycznej skrzynie biegów z Panem Arturem równiez na wesoło ale dokładnie i zrozumiale wszystko wytłumaczone - ma człowiek ogromna wiedzę i chętnie sie nia dzieli za co wielki szacunek ! Egzamin zdany dziś za pierwszym podejściem - teoria i praktyka :) Można - można ! Wszyscy moi znajomi, którzy robili kurs w Elite również zdali za pierwszym podejściem - polecam !
dodano: 2014-05-08 | autor: Emil
Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców ELITE, Instruktor Artur Olszewski przygotowywał mnie do egzaminu państwowego perfekcyjnie, przed rozpoczęciem kursu nie potrafiłem odpalić auta, zostałęm profesjonalnie przygotowany do jazdy jak i teorii, co skutkowała zdaniem praktyki za pierwszym podejściem, wszystko zawdzięczam Panu Arturowi który wkłąda w to całe swoje serce. Dla przykłądu moge podać moich kolegów którzy rozpoczeli kursy w innych OSK i jak narazie tylko ja już zdałem prawo jazdy i czekam na odbiór(mimo że zaczeliśmy robić prawo jazdy w tym samym czasie) a oni ciągle siedzą w tych ośrodkach i nie mogą z nich wyjść.. Fakty mówią same za siebie OSK ELITE jest najlepszym w mieście jak nie całem trójmieście !! Zachęcam do wpółpracy z ośrodkiem, wspaniała atmosfera, cudowni ludzie, i zadbane samochody, tak powinno być wszędzie a nie tylko tutaj. Jeszcze raz Dziękuje Artur nie wiem jak bym przez to wszystko przeszedł bez Twojej cierpliwości i czasu który włożyłeś w przygotowanie mnie do egzaminu pozdrawiam serdecznie! :)
dodano: 2014-04-01 | autor: Paweł Nowakowski
Bardzo polecam! Kolejna kategoria zdobyta po szkoleniu w Elite. Szkolenia przeprowadzane bardzo profesjonalnie w miłej atmosferze. Polecam szczególnie Artura, świetny instruktor!rnJeszcze raz dziękuję za świetne przygotowanie : )
dodano: 2014-03-12 | autor: Łukasz K.
Mila atmosfera, super instruktorzy dzieki ktorym zdalem za pierwszym razem!!!
dodano: 2014-03-05 | autor: Piotrek G.
Chciałam serdecznie podziękować Panu Arturowi Olszewskiemu za dodatkowe godziny jazdy, na których bardzo profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu i pozwolił uwierzyćw siebie i dzięki Niemu na drugi dzień zdałam egzamin:) Bożena.
dodano: 2014-02-26 | autor: BOŻENA KAMIŃSKA
DZIĘKI PANI CZESI ZAMOŚCIŃSKIEJ ZDAŁAM EGZAMIN BEZBŁĘDNIE. JEST W STU PROCENTACH PROFESJONALISTKĄ, BARDZO SYMPATYCZNA , JAZDA Z NIĄ TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. POLECAM GORĄCO, NATALIA:)
dodano: 2014-02-26 | autor: NATALIA KAMIŃSKA
Nic dodać,nic ująć.Szkoła jazdy do której naprawdę warto się zapisać.Nauka u nich to sama przyjemność.Wszystkie godz.wykładów i jazdy prowadzone są profesjonalnie i naprawde w sympatycznej atmosweże.Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kandytom!!!
dodano: 2014-02-23 | autor: Dorota
Wielkie wyrazy uznania za pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Szukając szkoły jazdy w Gdańsku sugerowałam się opiniami znajomych, którzy polecili mi własnie OSK Elite (większość z nich zdała za pierwszym razem). Trochę z niedowierzaniem we własne umiejętności zapisałam się na kurs i wiecie co już po pierwszych zajęciach wiedziałam ,że to był najlepszy wybór... Wykłady prowadzone w nowoczesnej sali z wykorzystaniem najnowszych technik multimedialnych przez bardzo doświadczonego i spokojnego wykładowcę, który dokładnie tłumaczy przepisy i zasady ruchu drogowego.Zajęcia praktyczne zawsze bezstresowo , punktualnie i profesjonalnie - co ważne na nowych Toyotkach Yaris 3 identycznych jak na egzaminie. Instruktorzy w Elite to pasjonaci i profesjonaliści co ważne posiadają nie tylko podstawowe uprawnienia instruktora nauki jazdy ale i instruktora doskonalenia techniki jazdy i ministerialne egzaminatora dzięki czemu nauka pod ich skrzydłami musi być efektywna i taka jest ! Egzamin państwowy zdawały ze mną również 2 osoby z mojego kursu i wiecie co ? Wszyscy zdaliśmy zarówno teorię i praktykę w pierwszym podejściu więc to nie przypadek ! Panie Arturze serdecznie dziękuję !
dodano: 2014-02-02 | autor: Malwina Szredejko
REWELACJA!Zdecydowanie NUMER 1 w całym Gdańsku. Polecam wszystkim. :)Kurs robiłam w innej szkółce na terenie Gdańska. Niestety poległam na egzaminie państwowym. Kierując się dobrymi opiniami tej szkółki, postanowiłam dokupić sobie kilka godzin jazdy, aby mieć styczność z innym instruktorem niż wcześniej. Teraz już wiem, że to był dobry wybór, bo dzisiaj wyszłam z PORDu z wynikiem pozytywnym. :)Artur- świetny instruktor, który nigdy nie pracuje, bo przecież : Jeśli robisz to co lubisz, nigdy nie będziesz musiał pracować... Gołym okiem widać pasję w tej osobie. Idealne nastawienie do osoby uczącej się, świetne rady, które myślę, że zostaną w pamięci już na zawsze. Poza fachowym podejściem do lekcji, wysoka empatia- wyczucie tego co myślę i czuję. Podczas tych kilku godzin z wyżej wymienionym instruktorem zauważyłam swoje błędy, a także po słowach otuchy poczułam się pewniejsza i zrozumiałam, że jestem w stanie zaliczyć egzamin państwowy. Takich instruktorów powinno się spotykać w każdej szkółce. :)Podsumowując jestem bardzo zadowolona i z całą pewnością ELITE mogę polecić wszystkim! Jeszcze raz dziękuję za wszystko, do zobaczenia na drodze! :)
dodano: 2014-01-15 | autor: Natalia
Chcę podziękować Pani Zamościńskiej. Dziękuję za cierpliwość, profesjonalizm i przyjazną atmosferę w trakcie zajęć. Gdybym od razu trafł na takiego instruktora pewnie dawno byłbym po egzaminie. Wszystkim niezdecydowanym szczerze polecam!
dodano: 2013-12-11 | autor: Patryk
Do Pana Artura trafiłam po kursie w innej szkole, niepewna swoich możliwości za kółkiem, po jednym niezdanym egzaminie. Zaledwie po kilku godzinach jazd zaczęłam dostrzegać własne błędy, skupiać się na tym co robię, a przede wszystkim nie panikować. Za drugim podejściem już udało mi się zdać egzamin, w czym widzę olbrzymią zasługę p. Artura. Instruktor godny polecenia, cierpliwy i wesoły. Zwraca uwagę na szczegóły, których innym instruktorom nie udało się u mnie zauważyć, chodzi mi głównie o technikę jazdy. Pod jego czujnym okiem można pozbyć się złych nawyków. A jako były egzaminator, zna pułapki jakimi moglibyśmy zostać zaskoczeni na egzaminie. Jest to przede wszystkim profesjonalista. Polecam p. Artura, widać że lubi to, co robi, pomaga uwierzyć w siebie a jazdy z nim to czysta przyjemność. Żałuję że nie zrobiłam u niego całego kursu, pewnie teraz byłabym mistrzem kierownicy ;) Polecam wszystkim OSK Elite i p. Artura tym bardziej ,że często poza zajęciami działa bezinteresownie poświęcając swój czas dla przyszłych kierowców zwiększając tym samym poziom bezpieczeństwa.
dodano: 2013-11-29 | autor: Ania W.
Rewelacyjne podejście instrutora do kursanta,jazdy odbywają się w bardzo miłej i fachowej atmosferze. Jazda z Arturem to przyjemne z pożytecznym, nie tylko bardzo dużo można się nauczyć, ale też spędzić czas w miłym towarzystwie. Prawdziwa Elita instruktorów i wykładowców. Bardzo gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom OSK ELITE!!!
dodano: 2013-11-25 | autor: Marcin Stala
Bardzo dziękuję Arturowi oraz p. Michałowi za naukę tego co w moim przekonaniu było niewykonalne. Kurs przeprowadzony mega profesjonalnie. Wykłady bardzo utkwiły mi w pamięci i nie mam problemu z zasadami ruchu drogowego. Jazda po ciężkich zmaganiach z przełamaniem strachu i zdobyciu odpowiedniej pewności i wiary w siebie dały moim zdaniem rewelacyjny efekt. Testy zdane za pierwszym podejściem, jazda za drugim, za pierwszym wyjechałam na miasto,ale niestety zawaliłam takim głupstwem, że na forum się nie przyznam heheh Arturze jestem pełna podziwu temu jak potrafisz ze spokojem i pełnym zaangażowaniem doskonale nauczyć technik jazdy. Michale, Panu udało się przekonać mnie do tego,że nie powinnam być perfekcjonistką i odpuścić, dopiero jak to zrobiłam jazda stała się dla mnie przyjemnością. Arturze plac opanowałam do perfekcji dzięki Tobie bez strachu poruszam się po drogach...ach tam długo by się rozpisywać. Same pozytywy, polecam każdemu. Przemiła i spokojna atmosfera, dodam,że idąc na kurs słabe miałam pojęcie co do czego w aucie służy hah pozdrawiam Was serdecznie i życzę nieskończonej liczby kursantów i dalszych sukcesów.
dodano: 2013-11-07 | autor: Kamila Taciak
Bardzo dziękuję za mile spędzony czas i rewelacyjne efekty nauki.Dzięki Panu Arturowi Olszewskiemu zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Pan Artur prowadzi szkolenie w przemiłej i bezstresowej atmosferze ale jest jednocześnie bardzo wymagający co daje wymierne korzyści na egzaminie państwowym.
dodano: 2013-10-29 | autor: Jarek Mańkowski
Wielkie DZIĘKUJĘ za profesjonalną naukę a przede wszystkim za cierpliwość Artura, który miał jej dla mnie czasami aż za dużo :) Cenne rady i wskazówki napewno się przydadzą. PROFESJONALIZM w pełnej krasie :) Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
dodano: 2013-09-16 | autor: Kasia Malik
Prawdziwie Elitarna szkoła – profesjonalizm, 100% zaangażowania oraz indywidualne podejście do kursanta sprawiają, że nie stajesz się tylko częścią statystyk. Tutaj naprawdę można nauczyć się jeździć. Bardzo serdecznie chciałabym podziękować Arturowi za każdy wspólnie przejechany km. Jesteś prawdziwym pasjonatem i miło było się od Ciebie uczyć! Gorąco wszystkim polecam.
dodano: 2013-08-26 | autor: Magda M.
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść