Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340

Gorąco polecam OSK ELITE - siła spokoju ,opanowanie, wiedza, bezstresowa ,miła atmosfera (tego mi było trzeba). Dzięki zaangażowaniu i wiedzy OSK ELITE dzisiaj zdałam!
dodano: 2019-03-19 | autor: Grażyna
Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności serdeczne podziękowania dla Pana Artura - byłego egzaminatora PORD i prawdziwego profesjonalisty. Świetne przygotowanie teoretyczne przez Pana Grzegorza. Wszystko robione z humorem i zaangażowaniem co do kursantów. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem, bez większych problemów.
dodano: 2019-03-14 | autor: Kamil K.
Gorąco polecam!Egzamin dzisiaj zdany za pierwszym podejściem:) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i poczucie humoru! Szczególne podziękowania dla P. Grzesia, Artura ! Dzięki Panowie:)
dodano: 2019-02-13 | autor: Małgorzata Długoszek
Chyba jest to pierwsza wystawiona przeze mnie opinia w internecie, ale czułbym się nie w porządku gdybym nie napisał kilku słów. Zacznę od Pana Artura gdyż to mu udało się zbudować tak świetny zespół. Jest to osoba w pełni profesjonalna, a przy tym bardzo skromna i życzliwa, z którą można wszystko załatwić. Na wykładach prowadzonych przez Pana Grzegorza nie ma miejsca na nudę, a wiedza sama zostaje w głowie. Jeśli chodzi o instruktorów to widać, że są to ludzie, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Miałem okazję jeździć z Panem Patrykiem (którego przy okazji gorąco pozdrawiam), który to wykazał się dużym profesjonalizmem i cierpliwością. Od pierwszych minut potrafił stworzyć atmosferę, przy której zapomina się o stresie,a jednocześnie nie umykał mu żaden szczegół, na który warto zwrócić uwagę podczas jazdy.rnZatem kończąc zdecydowanie polecam OSK Elite gdyż jest to szkoła kompletna, która w pełni przygotuje do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi.
dodano: 2019-01-16 | autor: Wojt
Polecam serdecznie OSK Elite! Jazdy z Panią Moniką to godziny intensywnej nauki, ale nie brakuje przy tym luźnej atmosfery, smiechów i plotek ! Cudowna, charyzmatyczna osiba. Zajęcia teoretyczne (weekendowe) także prowadzone z dbaniem o każdy szczegół. Prawko zdałam za 2 razem, ale z bardzi dobrym przygotowaniem- jedyne w czym nie pomogą instruktorzy to stres. rnDziękuję za przygotowanie, jakie chciałby dostać niejeden kursant ! :)
dodano: 2019-01-15 | autor: Sandra Tokarska
Cudowni profesjonaliści, tylko dzięki nim, zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem :). Patryk to najlepszy instruktor: niewyczerpane pokłady cierpliwości,profesjonalizm,zaangażowanie i umiejętność przekazania wiedzy. Polecam z całego serca.
dodano: 2019-01-13 | autor: Agnieszka Mikutel
Bardzo polecam! Dziś zdałam egzamin państwowy za 1 razem! Dziekuje za wszystkie cenne rady Pana Grzegorza i Pana Patryka.rnPełen profesjonalizm całego zespołu! Najlepsza szkoła jazdy!
dodano: 2019-01-08 | autor: Aleksandra Koczewska
Prawko zdane za pierwszym razem choć nie byłem łatwym przypadkiem. Solidna szkoła godna polecenia.
dodano: 2018-12-29 | autor: Marek Ciszka
Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Trafiłam tu z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona. Mili instruktorzy i właściciel. Kurs wart swej ceny.
dodano: 2018-12-28 | autor: Dorota Szulc
Profesjonalne wykłady i szkolenie z pierwszej pomocy z panią ratownik z pogotowia, profesjonalne jazdy. Czuć serce i zaangażowanie w podejściu do kursanta na każdym etapie szkolenia.
dodano: 2018-11-25 | autor: Magdalena
Co tu dużo pisać - pełen profesjonalizm ! Prawko mimo niepełnosprawności zdane za pierwszym razem :) Jesteście wspaniali - kocham Was.
dodano: 2018-11-11 | autor: Beata
Najlepsza szkoła jazdy:) W szczególności dziękuję p . Grzegorzowi za zaangażowanie, super atmosferę i dodanie wiary w siebie:) Wybór Osk Elite był decyzją trafioną w 100%.Polecam wszystkim niezdecydowanym:)
dodano: 2018-10-10 | autor: Monika Block
Świetna szkoła, świetni instruktorzy i świetna atmosfera!Tylko tak mogę opisać naukę w OSK Elite. Dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi nie trzeb bać się egzaminu w PORD :) Ja zdałam za drugim razem, a swój sukces zawdzięczam w dużej mierze Agnieszce - najlepszej instruktorce pod słońcem!
dodano: 2018-10-04 | autor: Anna Knuth
Polecam!!! Rzetelne i profesjonalne podejście...zaangażowanie i pomoc...wiedza przekazywana w przyjaznej i miłej atmosferze...i duuuużo cierpliwości i wiary w kursantów :) dziękuję i naprawdę polecam :)
dodano: 2018-09-20 | autor: Ania
Wspaniały ośrodek i wspaniali ludzie z ogromnym sercem. Przyszłam na kurs prawa jazdy za namową również niepełnosprawnej koleżanki, która robiła kurs w osk elite i zdała za 1 razem. Nie wierzyłam , że mogę i dam radę. Pan Artur przekonał mnie podczas bardzo ciepłej rozmowy telefonicznej i tak się zaczęło :) Dziś jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy. Dziękuję za ogromne serce i wkład włożony w moje prawo jazdy, które mimo niepełnosprawności jest moją przepustką do niezależności. Dziękuję.
dodano: 2018-09-19 | autor: Kasia M.
Gorąco polecam! Dzisiaj zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem)) Dziękuję panu Grzegorzowi za przekazaną wiedzę oraz panu Arturowi za zaangażowanie i cierpliwość.
dodano: 2018-09-03 | autor: Olga Zaitseva
Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, który zdałem za 1 razem.
dodano: 2018-08-14 | autor: Łukasz Nowak
Mega szkoła z mega cierpliwymi i uczciwymi instruktorami ! Zdane za pierwszym razem .
dodano: 2018-08-08 | autor: Tomasz Borszyszkowski
Profesjonalne podejście, duże zaangażowanie i cierpliwość - tak można krótko podsumować instruktorów OSK Elite. Zajęcia teoretyczne prowadzone głosem lektora przez Pana Grzegorza bardzo przypadły mi do gustu - niezwykły talent do jasnego i przystępnego przedstawienia zasad obowiązujących na drodze. Jeździłam u Czesi i tej decyzji nie żałuję. Świetny instruktor z ogromnym doświadczeniem, który w bardzo krótkim czasie jest w stanie zdiagnozować problemy jakie ma kursant i swoim profesjonalnym podejściem potrafi nauczyć jeździć. Za co jestem bardzo wdzięczna :) Jeździłam również z Arturem, Darkiem i Patrykiem i również bardzo mi pomogli. Potrafią w spokojny i opanowany sposób przekazać bardzo cenną wiedzę z zakresu prowadzenia samochodu i zachowania zimnej krwi na drodze. Polecam mocno i z czystym sumieniem!
dodano: 2018-06-29 | autor: Sara
Szkołę wybrałam z polecenia znajomych i wiecie co ? Mieli rację ! Wykłady prowadzone w lekki i profesjonalny sposób - pan Grzegorz to mistrz ceremonii. Jazdy z Beatką na automacie bardzo rzeczowe i efektywne. Prawko zdane za pierwszym razem a jestem osobą niepełnosprawną.
dodano: 2018-06-25 | autor: Dorota Pac
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka