Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku i okolicy. Przyjazna ludzka atmosfera i zaangażowanie, którego brak gdzie indziej. Do OSK Elite trafiłam po licznych niepowodzeniach w innych szkołach nastawionych głównie na zysk. Marzenie spełnione i prawko jest ! Dziękuję x 10000

dodano: 2020-01-22 | autor: Ewa Nowicka 40++
Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, porady do teraz wykorzystuję w trudnych sytuacjach na drodze.
dodano: 2020-01-11 | autor: Oskar Winiecki
Bardzo polecam instruktora Patryka który jest zabawny, sympatyczny, który zadba o to żeby czuć się swobodnie za kierownica, a przede wszystkim doskonale przygotuje kursanta do egzaminu.
dodano: 2019-12-21 | autor: Kacper Nowakowski
Serdecznie polecam instruktora Pana Patryka. Dzięki niemu zdany egzamin państwowy za pierwszym razem ! Jest bardzo zaangażowany podczas jazdy, pomaga niwelować błędy (których u mnie było sporo), młody, z dużym zapałem do pracy. Polecam tu i moim znajomym. Najlepsza szkoła i instruktor na jakiego trafiłam.
dodano: 2019-11-14 | autor: Roksana
Dobry ośrodek - godny zaufania. Miła obsługa i instruktorzy, którym zależy aby nauczyć cię jeździć. Efekt zaskakuje nawet mnie - zdałam dziś egzamin. Pan Artur to człowiek o wielkim sercu, zawsze gotowy do pomocy i wsparcia. Dziękuję.
dodano: 2019-10-15 | autor: Ewa Mazioł
Bardzo fajni ludzie , którym zaufałam . Widać ,że kochają swoją pracę i robią ją na szóstkę z plusem. Szczególne podziękowania dla szefa Pana Artura Olszewskiego. Polecam.
dodano: 2019-08-17 | autor: Magda Ostrowska
Elite to szkoła pełna profesjonalistów którym naprawdę zależy aby dobrze nauczać . Egzamin zdałam za pierwszym razem bo tak wspaniale przygotowała mnie przesympatyczna Pani Czesława , która wysoko stawia poprzeczkę . Dziękuje również Panu Arturowi i Grzegorzowi.
dodano: 2019-06-28 | autor: Emilia
W elite nie ma rzeczy niemożliwych - skoro nauczyli mnie to nauczą każdego ! Widziałem na kursie kursanta bez rąk i szczerze nie wierzyłem , że to możliwe dopóki zobaczyłem relację w telewizji TVN. Wielki szacun Panie Arturze ! To dało mi wielkiego kopa i moc za co pragnę podziękować temu kursantowi i wam. Robicie mega robotę i dajecie wiarę. Dziękuję.
dodano: 2019-05-08 | autor: Marek Kowalski
Witam z całego serca mogę polecić panią Beatę wspaniała instruktorka ciepła ,spokojna 100 procent profesjonalizmu :-) . Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a cały kurs był super przygodą i przyjemnością jeszcze raz Polecam. P.S. Dziękuję Panu Artur Olszewski za prowadzenie szkoły sercem i doboru kadry.
dodano: 2019-04-03 | autor: Magdalena Sieradzka
Gorąco polecam OSK ELITE - siła spokoju ,opanowanie, wiedza, bezstresowa ,miła atmosfera (tego mi było trzeba). Dzięki zaangażowaniu i wiedzy OSK ELITE dzisiaj zdałam!
dodano: 2019-03-19 | autor: Grażyna
Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności serdeczne podziękowania dla Pana Artura - byłego egzaminatora PORD i prawdziwego profesjonalisty. Świetne przygotowanie teoretyczne przez Pana Grzegorza. Wszystko robione z humorem i zaangażowaniem co do kursantów. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem, bez większych problemów.
dodano: 2019-03-14 | autor: Kamil K.
Gorąco polecam!Egzamin dzisiaj zdany za pierwszym podejściem:) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i poczucie humoru! Szczególne podziękowania dla P. Grzesia, Artura ! Dzięki Panowie:)
dodano: 2019-02-13 | autor: Małgorzata Długoszek
Chyba jest to pierwsza wystawiona przeze mnie opinia w internecie, ale czułbym się nie w porządku gdybym nie napisał kilku słów. Zacznę od Pana Artura gdyż to mu udało się zbudować tak świetny zespół. Jest to osoba w pełni profesjonalna, a przy tym bardzo skromna i życzliwa, z którą można wszystko załatwić. Na wykładach prowadzonych przez Pana Grzegorza nie ma miejsca na nudę, a wiedza sama zostaje w głowie. Jeśli chodzi o instruktorów to widać, że są to ludzie, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Miałem okazję jeździć z Panem Patrykiem (którego przy okazji gorąco pozdrawiam), który to wykazał się dużym profesjonalizmem i cierpliwością. Od pierwszych minut potrafił stworzyć atmosferę, przy której zapomina się o stresie,a jednocześnie nie umykał mu żaden szczegół, na który warto zwrócić uwagę podczas jazdy.rnZatem kończąc zdecydowanie polecam OSK Elite gdyż jest to szkoła kompletna, która w pełni przygotuje do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi.
dodano: 2019-01-16 | autor: Wojt
Polecam serdecznie OSK Elite! Jazdy z Panią Moniką to godziny intensywnej nauki, ale nie brakuje przy tym luźnej atmosfery, smiechów i plotek ! Cudowna, charyzmatyczna osiba. Zajęcia teoretyczne (weekendowe) także prowadzone z dbaniem o każdy szczegół. Prawko zdałam za 2 razem, ale z bardzi dobrym przygotowaniem- jedyne w czym nie pomogą instruktorzy to stres. rnDziękuję za przygotowanie, jakie chciałby dostać niejeden kursant ! :)
dodano: 2019-01-15 | autor: Sandra Tokarska
Cudowni profesjonaliści, tylko dzięki nim, zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem :). Patryk to najlepszy instruktor: niewyczerpane pokłady cierpliwości,profesjonalizm,zaangażowanie i umiejętność przekazania wiedzy. Polecam z całego serca.
dodano: 2019-01-13 | autor: Agnieszka Mikutel
Bardzo polecam! Dziś zdałam egzamin państwowy za 1 razem! Dziekuje za wszystkie cenne rady Pana Grzegorza i Pana Patryka.rnPełen profesjonalizm całego zespołu! Najlepsza szkoła jazdy!
dodano: 2019-01-08 | autor: Aleksandra Koczewska
Prawko zdane za pierwszym razem choć nie byłem łatwym przypadkiem. Solidna szkoła godna polecenia.
dodano: 2018-12-29 | autor: Marek Ciszka
Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Trafiłam tu z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona. Mili instruktorzy i właściciel. Kurs wart swej ceny.
dodano: 2018-12-28 | autor: Dorota Szulc
Profesjonalne wykłady i szkolenie z pierwszej pomocy z panią ratownik z pogotowia, profesjonalne jazdy. Czuć serce i zaangażowanie w podejściu do kursanta na każdym etapie szkolenia.
dodano: 2018-11-25 | autor: Magdalena
Co tu dużo pisać - pełen profesjonalizm ! Prawko mimo niepełnosprawności zdane za pierwszym razem :) Jesteście wspaniali - kocham Was.
dodano: 2018-11-11 | autor: Beata
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść