Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339

Szczerze polecam OSK Elite. Jazda z panem Pawłem Szczepaniakiem to PRAWDZIWA przyjemność. 30 godzin upłynęło na niekończących się rozmowach na tematy wszelakie, od motoryzacji(oczywiście) po kulinaria. Do tego wyśmienicie przygotował mnie do egzaminu, zwracając uwagę na najdrobniejsze nawet szczegóły. Siła spokoju i niewątpliwy talent dydaktyczny pana Pawła sprawiły, że od kilku dni jestem dumnym posiadaczem "prawka" kat. B ;)
dodano: 2011-02-26 | autor: Karol Skowroński
Prawko na A i na B zdane za PIERWSZYM razem ! Ośrodek REWELACJA !!! Wielkie podziękowania ! GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM OSK ELITE :) Pozdrawiam
dodano: 2011-02-16 | autor: Sylwia G.
Egzamin na B1 zdany za I razem i kupione wyjątkowo wypieszczone auto to podwójne radość od OSK ELITE ! POLECAM PO STOKROĆ !
dodano: 2011-02-06 | autor: Marek Małecki
Polecam !!! Egzamin zdany za I razem a to tylko zasługa pana Artura, który mnie wszystkiego nauczył perfekcyjnie :)
dodano: 2011-02-06 | autor: Ewa Felicjańska
Polecam gorąco Elite a w szczególoności pana Artura. Po kilku godzinach dodatkowych z nim nauczyłem się więcej niż na całym kursie w innym ośrodku. Egzamin w PORD zdany oczywiście ! Polecam
dodano: 2011-02-06 | autor: Paweł Tyszer
Witam!Polecam ten osk. Zajecia teoretyczne prowadzone w bardzo milej atmosferze :) nauki jazdy uczyl mnie pawel szczepaniak ktory jest bardzo fajna osoba ale jest na maxa wymagajacy od pierwszej godziny...co jak co ale 31.01.11 zdalem w PORDzie za pierwszym razem wiec co tu wiecej mowic?? polecam goraco!!!! i pozdrawiam pawla :)
dodano: 2011-02-04 | autor: Michał Kędzior
Egzamin zdany za I razem ! Polecam goraco w szczegolnosci instruktora-egzaminatora Artura. Pełen profesjonalizm i anielska cierpliwość !
dodano: 2011-01-10 | autor: Monika Brzuchowska
Serdecznie polecam OSK-ELITE. Kurs jest prowadzony bardzo rzetelnie zarówno w części teoretycznej, jak i praktycznej. Bardzo dziękuję za przygotowanie do jazdy samochodem na miejscu kierowcy!!! Szczególne uznania za cierpliwość, fachowość oraz profesjonalizm, a także za pogodę ducha, która znacznie ułatwia zmagania z przeciwnościami na drodze.Egzaminator najwidoczniej też znał hasło, że kobiecej natury się nie zmieni, bo, jakby nie było, zostałam kierownicą ;)))
dodano: 2010-11-29 | autor: Ola Przelicka
Zdałam dzięki Panu Arturowi za I razem pomimo ,że jestem osobą niepełnosprawną... Kurs robiłam na automacie i polecam serdecznie !!!
dodano: 2010-11-27 | autor: Kamila Oleska
Przed chwilą zdałam prawko na kategorię A za pierwszym razem, przy czym muszę wspomnieć, że nigdy wcześniej nie jeździłam sama jako kierowca !rnA to wszystko zawdzięczam Panu Pawłowi Szczepaniakowi ! Potrafi dotrzeć do każdego człowieka i umiejętnie przekazać to co najcenniejsze. Jest profesjonalistą w każdym calu !rnPanie Pawle, Jest Pan Wielki !!! Dziękuję Panu Baaaardzo ! Wszystkim gorąco polecam, z czystym sumieniem OSK ELITE !!!Pozdrawiam :)
dodano: 2010-11-24 | autor: Sylwia G.
Z dużym opóźnieniem , ale trzeba oddać to co się OSK ELITE należy. 26 lipca zdałam egzamin za pierwszym podejściem .Wykłady teorii na Ujeścisku- w koleżeńskiej atmosferze, nauka jazdy w przyjacielskiej.Dziękuję PAWŁOWI za spokój, humor i cierpliwość. Bardzo gorąco polecam OSK ELITE naprawdę warto. Pozdrawiam serdecznie cały zespół Ola
dodano: 2010-11-17 | autor: Aleksandra Baran
Zdałam ! Zdałam ! Zdałam !rnrnPan Artur to prawdziwy specjalista - zrobił ze mnie kierowcę... a nikt w to nie wierzył...Jednak wiara czyni cuda - czasem wystarczy odnaleść właściwego instruktora o przepraszam INSTRUKTORA (tych z małej litery jest niestety wielu).
dodano: 2010-11-08 | autor: Ewa Mojska
1000000000000 x podziękowania dla Pana Artura - to wybitny fachowiec o najwyższych kwalifikacjach i właśnie dzięki niemu i jego umiejętnościom w przekazywaniu wiedzy zdałam swój wymarzony egzamin na prawo jazdy co wydawało mi się niewykonalne... Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej z pewnością zaoszczędziło by to niepotrzebnych stresów i kilku niezdanych egzaminów do których przygotowywali mnie niedouczeni instruktorzy z innych pseudo szkół nauki jazdy ... POLECAM WSZYSTKIM !!!
dodano: 2010-11-04 | autor: Magdalena Sikorz
Podziękowania dla pana Michała.B za przygotowanie mnie do egzaminu ktory zdałem za pierwszym razem wczoraj!!!!!Lepiej trafić nie mogłem niż do tego osrodka. przygotowanie super!!!!rnPozdrawiam Arnold :)
dodano: 2010-10-28 | autor: Arnold W.
Zdałam dzięki Arturowi 27 lipca, niestety zaczęłam w innej szkole i dopiero jak trafiłam do tej szkoły wszystko poszło gładko i sprawnie. Tylko właśnie najwpanialszemu instruktorowi Atrurowi zdałam. Nauczył mnie wszystkiego od nowa, wytknął mi moje błędy za co jestem mu naprawdę wdzięczna. Zawsze i wszędzie będę poleca tylko tą szkołę. Pracują tam sami profesjonaliści !rnJeszcze raz dziękuję za wszystko :)
dodano: 2010-10-14 | autor: Ania
Witam dziś zdałem swój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Dodam,że jestem osobą niepełnosprawną i nie sądziłem kiedykolwiek, że będę samodzielnie jeździł autem. Nigdy nie zapomnę trudu i motywacji jaką wniósł w moją naukę instruktor - zresztą wyjątkowy i bezinteresowny człowiek jakich dziś już nie ma...rnPanie Arturze nie wiem jak to wyrazić słowami dlatego nie napiszę już nic więcej.
dodano: 2010-09-02 | autor: Zbigniew Hasler
Dziś mija dokładnie rok odkąd zdałam na prawo jazdy kat.B dziękuję !!! POLECAM
dodano: 2010-08-22 | autor: Małgosia
Polecam Elite ze wszystkich sił i wiem co pisze bo mam porównanie !!! Na swoje nieszczęście i niejako własną prośbę z głupoty patrząc tylko na cenę (a każdy wie że co tanie jest do niczego)kurs robiłem u konkurencji z ujeściska - nazwę przemilczę...ale teraz już wiem skąd się bierze różnica w cenie...POLECAM OSK ELITE Z CAŁYCH SIŁ I DZIĘKUJĘ !!!
dodano: 2010-08-21 | autor: Marek Dolny
Zdałam! I to za pierwszym razem! Dzisiaj! Jeszcze w to nie wierzę ! Dziękuje miłemu Panu Egzaminatorowi i PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁEMU INSTRUKTOROWI. Jemu najbardziej DZIĘKUJE za cierpliwość, bo czasami za bardzo marudziłam w czasie jazd :) ale dziękuje, że Pan ze mną wytrzymał :) rnJeszcze wczoraj w czasie dodatkowych jazd nie wierzyłam, że zdam za pierwszym razem a tu niespodzianka, ale to tylko dzięki, świetnej nauce i wspaniałej atmosferze, bo w czasie egzaminu jeszcze na placu noga mi drżała na sprzęgle, ale kiedy już wyjechałam z placu stres minął, a po 20 minutach jazdy na mieście, taka niespodzianka ) Nie wierze :) może za 2 tygodnie uwierzę. WIELKIE DZIĘKI !!!
dodano: 2010-08-19 | autor: Marta
Wczoraj zdałem na prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem. Polecam wszystkim Osk Elite! Wielkie DZIĘKI dla mojego instruktora Pawła Szczepaniaka za cierpliwość i bardzo fachowe przygotowanie. To instruktor którego polecam wszystkim - do skutku tłumaczy wszystko, jest miły i bardzo rzeczowy w tym co robi. Polecam !!!
dodano: 2010-08-19 | autor: Leszek
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka