Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336

Co za ulga ! Po tylu latach czajenia sie a pozniej probowania nareszcie zostac kierowca. A to dzieki wspanialej instruktorce, Pani Beacie oraz Wlascicielowi szkoły Panu Arturowi, dla ktorych kursant nie jest kolejnym klientem, z ktorego nalezy wyciagnac jak najwiecej kasy (co mozna czesto odczuc w innych szkolach jazdy). Ogromna empatia i zaangazowanie obojga. Dziekuje:)
dodano: 2018-03-15 | autor: Viola
Jakiś czas temu uzyskałam na egzaminie wynik pozytywny na automat. No cóż :D wydawać mogło by się prawko uzyskane i sprawa zakończona, ale tak nie było. Tak mają prawko od września w grudniu postanowiłam tylko ze względów ekonomicznych dorobić na manuala. A dzięki Agnieszce polubiłam a raczej pokochałam jazdę autem a przedewszystkim również poprawiłam styl jazdy. Widać, że Agnieszka nie tylko lubi ale wręcz kocha to co robi a ty samym potrafi sprawić aby jazda samochodem stała się częścią nas samych. rnArtur dziękuję również tobie, ponieważ potrafisz zachęcić do podjęcia wyzwania jazdy na manualu mając już prwo jazdy na automat.
dodano: 2018-03-15 | autor: Honorata
Zdecydowanie polecam. Świetna szkoła jazdy. Dziękuję Agnieszce za przyjemną i bezstresową naukę, szybko uczy nie tylko jak zdać ale jak bezpiecznie jeździć.
dodano: 2018-01-22 | autor: Diana Filip
Zdecydowanie polecam ! Nawet z diabła potrafią zrobić potulnego baranka �� Jazdy z Agnieszką to czysta przyjemność, fajna atmosfera, pełen profesjonalizm i przede wszystkim dobra osoba na właściwym miejscu. Widać, że lubi to co robi i zaraża jazdą � Jazdy dodatkowe z Arturem jeszcze bardziej dodają motywacji i wiary we wszystko. Mnóstwo cennych rad, które z pewnością przydadzą się na egzaminie. Jeśli wdroży się je w 'życie' gwarantuje, że egzamin będzie pozytywny :) bardzo polecam i za wszystko dziękuję
dodano: 2018-01-10 | autor: Mała Sobieszewo
Bardzo polecam. Po kursie w innej szkole za namową znajomych , którzy polecali pana Artura Olszewskiego jako wyjątkowego instruktora z ogromem doświadczeń trafiłam do Niego na jazdy dodatkowe. W zaledwie 4 godziny pan Artur Olszewski pokazał mi wszystkie trasy egzaminacyjne i rzeczy , na które powinnam zwracać uwagę na egzaminie. w końcu sam jako były egzaminator PORD zna je najlepiej. Nauka zaowocowała wynikiem pozytywnym na egzaminie państwowym i to tuz przed samymi świętami :) :) :) Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, pasję i zaangażowanie. Nie dziwi mnie również fakt , że to właśnie taki człowiek jak pan jest szefem i właścicielem szkoły OSK ELITE. Polecam !
dodano: 2017-12-25 | autor: Magda
Polecam! Teoria z Panem Grzegorzem, przekazana w świetny sposób- chęć bycia na każdych wykładach, starannie, z humorem, szczerym uśmiechem... Pan Grzegorz przekazuje swoją wiedzę w 100%! Jazdy z Moniką � super ! Aż dziwnie jeździ się bez niej... ;) można poplotkować ale jak trzeba to wcisnie hamulec i spojrzy na kursanta groźną miną przekazując ze spokojem jaki popełnił błąd. Świetna instruktorka która wspiera Cię w każdej sekundzie i czeka na Twój wynik egzaminu jakby conajmniej sama go zdawała! Jeździłam też z Panem Grzegorzem - SUPER ! Indywidualne podejście do kursanta, stoicki spokój i super atmosfera gwarantowana ;) W tym ośrodku pracują sami wspaniali ludzie, zawsze polecam i będę polecać OSK ELITE ;)
dodano: 2017-12-14 | autor: Oliwia
Zdecydowanie polecam OSK ELITE,rnZajęcia teoretyczne z P. Grzegorzem były fantastyczne, dużo można z nich wynieść są prowadzone z humorem co czyni je bardzo przyjemnymi. Jazdy również odbywałem z Panem Grzegorzem od razu wiedziałem, że będzie fajnie i dużo wyniosę, nie myliłem się profesjonalizm i wiedza jaką posiada Pan Grzesiek jest ogromna dzięki niej udało mi się zdać egzamin teorytyczny jak i praktyczny. Jazdy dodatkowe przed samym egzaminem odbyłem z Panem Patrykiem, który dodał mi jeszcze większej pewności siebie. rnPolecam wszystkim i pozdrawiam całą ekipę Elite.
dodano: 2017-12-14 | autor: Paweł Ciarka
Chciałam bardzo podziękować szkole OSK Elite!!!!! Najbardziej jednak dziękuję P.Arturowi który został moim instruktorem podczas dodatkowych jazd.Panie Arturze nauka i jazda z. Panem była czystą przyjemnością.!!! Dziękuje za wiele cennych i ciekawych uwag dotyczących jazdy , za cierpliwość i fajną atmosferę, za motywacje i wiarę w siebie!!! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko zasługa P.Artura. Miałam wielkie szczęście, że to właśnie on mnie uczył i przygotował do egzaminu czego nie potrafiła zrobić instruktorka z innej szkoły!!!!!Serdecznie polecam i pozdrawiam.Ola
dodano: 2017-11-30 | autor: Ola
Po nauce jazdy w innej szkole nie czułem się na siłach i wykupiłem w OSK ELITE jazdy i solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego.
dodano: 2017-11-05 | autor: Jacek W.
Wczoraj zdałam egzamin praktykę !! Za 2 razem, myślałam że będzie to niekończąca się opowieść, ale udało się :) Uważałam, że należę do przypadków beznadziejnych,ale pan Artur Olszewski to cudotwórca. Bardzo wyrozumiały, spokojny, nie krytykuje i wspaniale motywuje. Dodatkowo na jazdach człowiek się nie stresuje i może być sobą:) Wykłady z panem Grzegorzem bardzo fajne i dużo zostaje w głowie-teorię zdałam za 1 razem. Bardzo polecam szkołę OSK ELITE ! - nawet mi trochę żal, że ta przygoda się skończyła, do zobaczenia gdzieś na ulicach Gdańska:)
dodano: 2017-10-10 | autor: Marlena Mikielska
Nie będę powielać tego co jest już napisane w różnych postach czy komentarzach :) Dodam tylko tyle iż Kurs na prawo jazdy zaczełam mając nogę w gipsie - tak w gipsie , no wtedy wybierając OSK kierowałam się ofertą jaką mieli. No cóż w trakcie nauki jazdy nauczyłam się jednego. A mianowicie , że można mieć kwalifikacje jako instruktor ale z czasem być wypalonym zawodowo a wtedy podejście do pracy również się zmnienia bo jest wykonywana z tzw przymusu. Efekty wtedy są takie , że większa ilość kursantów uzyskuje wynik negatywny. Tak i ja miałam prędzej takowego instruktora w ośrodku Michał, który moim zdaniem był wypalony zawodowo. W rezultacie czego miałam nie zaliczone kilka egzaminów. Ale dla mnie to była lekcja w trakcie której nauczyłam się , że nie warto kożystać z usług takiej osoby czy OSK. Tak znalazłam Art Olszewski i ELITE - moja decyzja o OSK Elite była pokierowana poprzez analizę rozmowy telefonicznej i nie żałuję jej. Podziękowania również dla Pani Beaty ! Dziękuję za wysokiej klasy profesjonalizm dzięki któremu po godzinach jazdy u Was zdałam egzamin za pierwszym razem. 
dodano: 2017-10-07 | autor: Honorata Szyca
Dzięki panu Arturowi egzamin w PORD to była tylko formalność. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku
dodano: 2017-09-29 | autor: Jacek Dampc
Nieprawdopodobni :)rnMówi się brak słów... paradoksalnie tych słów mam aż nadto. Cudowne podejście i pełen profesjonalizm. Od początku :) przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam około 6 lat temu. Przerwałam.Problemem stał się nie o pokonania strach przed cofaniem. Zdecydowałam się podjąć po tych kilku latach kolejną próbę.Ośrodek wybrałam bo był najbliżej ;) Jakież było pozytywne zaskoczenie po pierwszych wykładach. Pan Grzegorz-wspaniały. Jazdy z Agnieszką.Przełamała mój strach profesjonalnym podejściem i opanowaniem.Egzamin wewnętrzny z Panem Arturem i kontakt z Kia.Byłam zestresowana bo jazdy Toyotą. Zdecydowałam,że egzamin odbędę jednak na Rio.Dodatkowe godziny z Panem Arturem i jego cenne uwagi zaskutkowały pozytywnym wynikiem dzisiejszego egzaminu. Rodzicom tego sukcesu Agnieszce i Arturowi dziękuję z całego serca i będę polecać wszystkim. Do zobaczenia na drodze. Życzę dalszych sukcesów.
dodano: 2017-09-20 | autor: Monika
Po 17 latach zarzuconego prawo jazdy postanowiłam powtórnie spróbować swoich sił. Szkołę znalazłam w internecie i to był strzał w dziesiątkę. Jeździłam na toyocie z Agnieszką Brycką - b.fajna instruktorka oraz na kia z Arturem Olszewski - również b.dobry w celu poznania różnic w autach. POLECAM NA 100% - dobrze tłumaczą, jazdy w spokojnej, miłej atmosferze. Jeśli nie wiecie jaką szkołę wybrać to właśnie tą.
dodano: 2017-09-17 | autor: EWA
Mega zajebista szkoła i instruktorzy ! Prawko ogarnięte za pierwszym razem w mega krótkim czasie. Polecam i dzięki :)))))))
dodano: 2017-09-06 | autor: Marcin Zielas
Polecam OSK ELITE.Dzięki temu ośrodkowi egzamin zdałem bez jakichkolwiek problemów.
dodano: 2017-09-02 | autor: Sławek
Super wykłady, super jazdy. Wszystko naprawdę w fajnej atmosferze. Będę wspominać i polecać ! Egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2017-07-25 | autor: Dorota Nogacka
Polecam szkołę przede wszystkim za wspaniałych i cierpliwych nauczycieli. Szczególne dzięki dla Grzesia i Czesi, mieli ze mną sporo pracy. Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam szkołę!!!
dodano: 2017-06-29 | autor: Joanna Kukuła
Szkoła full wypas ! polecam.
dodano: 2017-06-15 | autor: Iwona Chęć
Pan Artur to specjalista od spraw beznadziejnych. Trafiłam pod jego skrzydła po kilku niezdanych egzaminach i 2 kursach w innych szkołach. Miałam bardzo niskie mniemanie o sobie a okazało się , że to poprzedni instruktorzy nie przejawiali chęci nauczenia mnie w sposób jasny i prosty a przy tym w normalnej spokojnej atmosferze. Pan Artur skorygował rzeczowo moje błędy i w końcu poczułam a co najważniejsze uwierzyłam , że potrafię i co ważne ! lubię jeździć :) Zdałam w końcu egzamin i śmigam od 2 miesięcy własnym autkiem ! Polecam serdecznie i przepraszam za opóźnienie w wystawieniu oceny.
dodano: 2017-05-15 | autor: Magda Brzezińska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka