Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340

Swoją przygodę z nauką jazdy rozpoczęłam w jednym z gdańskich OSK. Niestety, po wyjeżdżonych 30h zaczęłam z powrotem doceniać uroki pojazdów komunikacji miejskiej, ponieważ przekazana mi nauka praktyczna pozwalała mi zdawać egzamin jedynie na...kartę rowerową;)Dopiero gdy zdecydowałam się na dodatkowe godziny nauki jazdy w OSK ELITE u p. PAWłA SZCZEPANIAKA, uwierzyłam , że jestem w stanie zdać egzamin państwowy na tzw. prawko. rnPAWLE SZCZEPANIAKU! Za Twój profesjonalizm, fachowość, niesamowite podejście pedagogiczne - umiejętność przekazywania wiedzy, cenne rady i wskazówki poczynione w trakcie jazdy, cierpliwość i w końcu za cudowną atmosferę dzięki której z przyjemnością przychodziłam na nauki jazdy pragnę złożyć Ci serdeczne podziękowania.rnNatomiast wszystkim przyszłym kierowcom życzę takich instruktorów jak Paweł Szczepaniak. OSK ELITE to szkoła prawdziwych mistrzów nauki jazdy o czym świadczą statystyki najwyższej zdawalności.Pozdrawiam
dodano: 2010-01-08 | autor: Asia
Witam i potwierdzam w pełni !Dziś zdawałam i zdałam za pierwszym razem swój egzamin państwowy na kategorię B !Do tej pory nie mogę uwierzyć ,ze zdałam w szczególności po przykładzie moich znajomych, którzy męczą się ze zdaniem egzaminu od kilkunastu miesięcy... a wystarczyło wybrać ELITE !!! Dziękuję i pozdrawiam !!!
dodano: 2009-12-28 | autor: Kaśka
Witam serdecznie ! Tak wiele osób się nie może mylić :) Sugerując się powyższymi wpisami rozpoczęłam kurs w OSK ELITE. Nie uważam się za geniusza ani nie mam motoryzacyjnej smykałki a zdałam za pierwszym razem dzięki nadzwyczaj profesjonalnym instruktorom a w szczególności Panu Arturowi. Serdecznie dziękuję za olbrzymi bagaż przekazanej wiedzy i umiejętności, który pozwolił na zdanie egzaminu państwowego z wyróżnieniem.
dodano: 2009-12-10 | autor: Julita
Kategoria B na automatycznej skrzyni równiez za pierwszym razem ! Profesjonalne podejście do szkolenia osób niepełnosprawnych i wyśmienici fachowcy jak Pan Artur !Polecam i pozdrawiam serdecznie !
dodano: 2009-12-06 | autor: Kazik
B1 za pierwszym razem !!! A już się bałem, że będę jakiś inny i będę odstawał od wpisów :))) Jednak nie... uf co za ulga podobnie jak moi poprzednicy zdałem za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam wszystkim i pozdrawiam !
dodano: 2009-11-26 | autor: Kris
Pozdrawiam serdecznie cały zespół, a szczególne słowa mojej sympatii i wdzięczności kieruję do Pana Michała.Dzięki Panu uwierzyłam w siebie!Wprawdzie trwało to "troszkę", ale koniec uwieńczył TO dzieło. Dziekuję za profesjonalne szkolenie, cenne wskazówki i przesympatyczną atmosferę. Zyczę Panu i zespołowi wszystkiego, co dla Państwa najlepsze, pozdrawiam. Sylwia Somogyi
dodano: 2009-11-24 | autor: Sylwia
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Elite, a w szczegolnosci Pawla - solidnego, profesjonalnego i zaangazowanego w swoja prace instruktora. Po takim szkoleniu egzamin panstwowy to formalnosc, do ktorego podchodzi sie pewnie i spokojnie. Efekt? Zdalem na kat. B za pierwszym razem! Bardzo, bardzo dziekuje i polecam !!!
dodano: 2009-11-19 | autor: Artur
Chciałem się pochwalić zdanym za 1 razem egzaminem ale widzę ,że w naszym ośrodku szkolenia to już prawie tradycja... Więc napiszę tylko ,że również zdałem za 1 razem. rnrnPozlecam szczerze wszystkim adeptom nauki jazdy !
dodano: 2009-11-17 | autor: Marek
hurrraaaaaaaaaaa !!!!! Dziś zdałem egzamin panstwowy na kat. B za pierwszym razem ! Zawdzięczam to tylko najlepszym instruktorom z ELITE ! rnrn1000000 % profesjonalizmu ! Pozdrawiam :)
dodano: 2009-11-12 | autor: Julek
Egzamin na B1 również za pierwszym razem :) ale widząc wpisy na forum to żadna nowość haha DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM PANIE ARTURZE !
dodano: 2009-10-25 | autor: Magda
Dziś zdałam kategorię B za pierwszym razem !rnrnDziękuje za wzorowe przygotowanie całej ekipie Elite :) rnrnPozdrawiam serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!!!
dodano: 2009-10-23 | autor: Elwira
Pan Artur to wyjątkowy instruktor z uprawnieniami egzaminatora dzięki czemu posiada wielką wiedzę merytoryczną którą potrafi przystępnie przekazać. Mogę stwierdzić że w ciągu tych 2 godzin nauczyłem się więcej niż przez 20h kursu w innym ośrodku... Gorąco polecam Superinstruktora Pana Artura !!!
dodano: 2009-10-11 | autor: Irek
Polecam i potwierdzam ! B1 również za pierwszym razem !Pozdrawiam instruktorów i instruktorki z OSK ELITE :)
dodano: 2009-10-09 | autor: Kasia
B1 za pierwszym razem !!! Polecam i pozdrawiam !!!rnrn
dodano: 2009-10-02 | autor: Eryk
Niemożliwe stało się rzeczywistością :) Zdałem dziś za pierwszym razem na B1 !!!! Polecam serdecznie wszystkim Elite - to prawdziwi profesjonaliści !!!! Jeśli B1 to tylko ELITE !!!!
dodano: 2009-10-02 | autor: Staś
Zdałam wczoraj za pierwszym razem - miałam dodać opinię od razu ale świętowałam :))))) A było co świętować bo jak się słyszy wśród znajomych, którzy niestety robili w innym ośrodku niż Elite i zdawali po 6-8 razy to mój zdany egzamin za 1 podejściem to mega sukces, który zawdzięczam prawdziwym instruktorom - profesjonalistom z OSK ELITE.rnrnDziękuję serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2009-09-26 | autor: Julia
Zdałam dziś za pierwszym razem na automacie :) Tak więc serdeczne podziękowania dla p. Artura za dwie godzinki ciężkiej ale konkretnej jazdy, która bardzo przydała się na egzaminie. Jak również dziękuję p. Krzysztofowi za dwie godzinki spokojnej jazdy i przede wszystkim za podbudowanie mnie psychicznie przed egzaminem (dużo pochwał) co tez jest bardzo ważne. Bardzo polecam osk ELITE. Serdecznie pozdrawiam :)
dodano: 2009-09-14 | autor: Aleksandra
R E W E L A C J A !!!!!!! P O L E C A M !!!!
dodano: 2009-09-11 | autor: Dorota
POPIERAM WSZYSTKIE WCZEŚNIEJSZE OPINIE !rnrnDZIŚ ZDAŁEM NA B1 ZA PIERWSZYM RAZEM :)))rnrnPOLECAM !
dodano: 2009-09-08 | autor: Wojtek
Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!!!!rnrnDziś zdałem za 1 razem na B1 - POLECAM GORĄCO !!!!!!!rnrnPOZDRAWIAM SERDECZNIE :)
dodano: 2009-09-02 | autor: Kamil
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka