Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Polecam serdecznie ! Wielkie superlatywy i wielcy fachowcy moja córka zdała dziś za pierwszym razem ! Wybierając Elite dokonaliśmy najlepszego wyboru. Dziękujemy i pozdrawiamy Małeccy.
dodano: 2010-02-17 | autor: Marta Małecka
Pan Artur jest już chyba ikoną trójmiejskiego świata instruktorów prawa jazdy. Jego tchnące spokojem oblicze, kojący tembr głosu, pełen ojcowskiego zrozumienia spojrzenie czynią każdą jazdę niezapomnianym,nirwanistycznym przeżyciem. Oby więcej takich egzaminatorów, jak Pan Artur !
dodano: 2010-02-13 | autor: Katarzyna Bąk
Dzieki mojej przyjeciółce Marysi (która jak niżej pisze zdała za pierwszym razem) miałam zaszczyt poznać Pana Artura. Dzieki kursowi doszkalającemu - niestety cały kurs robiłam w innym miejscu ;( Instruktor rewelacyjny. Zna wszystkie trasy egzaminacyjne i zwyczaje egzaminatorów (dziwne aby nie znał skoro sam pracował jako egzaminator) a co najważniejsze tłumaczy tak że każdy zrozumie i się nauczy. Powinien mieć swój pomnik koło PORD, który każdemu egzaminowanemu będzie pomagał w tych trudnych chwilach przed egzaminem. Pozdrawiam serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!
dodano: 2010-02-07 | autor: Doris
ZDAŁEM !!!ELITE to profesjonalna szkoła jazdy w której pracują zaje..... instruktorzy. Jazdy z panem Pawłem pozytywnie nastawionym dla kazdego to sama przyjemność. wyłumaczy zasady przebiegu egzaminu, wyłapie wszystkie błędy i przećwiczy to z tobą aż do skutku. Polecam gorąco !
dodano: 2010-02-04 | autor: Daniel
REWELACJA - POLECAM !!! EGZAMIN ZDANY ZA ! PODEJŚCIEM ! PRAWDZIWI PROFESJONALIŚCI !
dodano: 2010-01-26 | autor: Wiktor Dąbrowski
Wczoraj zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Kurs ukończyłem w innym OSK, ale w dzień egzaminu sugerując się dobrą opinią wykupiłem dwie dodatkowe godziny z panem Pawłem Szczepaniakiem.Profesjonalista w każdym calu, w ciągu tych dwóch godzin nauczyłem się tyle, co w ciągu trzydziestu na kursie w innej szkole.Pan Paweł rewelacyjnie podchodzi do kursanta, popracowaliśmy nad problemami, świetnie tłumaczone błędy, i bardzo cenne porady, bez których nie poradziłbym sobie na egzaminie.Jeszcze raz dziękuje panie Pawle! Rewelacyjny instruktor, polecam!
dodano: 2010-01-26 | autor: Dawid
Zdalem dzis za 1 razem na b1.Serdeczne podziekowanie dla calego grona OSK ELITE.100% przygotowania !!
dodano: 2010-01-15 | autor: Przemek
Arturze ! Dziękuję za wzorowe przygotowanie do egzaminu - dziś zdałam za pierwszym razem egzamin państwowy. Nieprawdą jest ,że egzaminatorzy są źli i oblewają bez powodu czego jestem ,żywym przykładem...Fakt są wymagający ale jak sie jest dobrze przygotowanym to egzamin to pikuś :)Polecam gorąco wszystkim Artura - to prawdziwy profesjonalista i fachowiec !!!!!!!!!!
dodano: 2010-01-14 | autor: Anita
Aaaaaaaaaa!!! zapomniałam dodać, ale to chyba oczywiste, że egzamin zdałam :) Paweł DZIĘKUJĘ
dodano: 2010-01-08 | autor: Asia
Swoją przygodę z nauką jazdy rozpoczęłam w jednym z gdańskich OSK. Niestety, po wyjeżdżonych 30h zaczęłam z powrotem doceniać uroki pojazdów komunikacji miejskiej, ponieważ przekazana mi nauka praktyczna pozwalała mi zdawać egzamin jedynie na...kartę rowerową;)Dopiero gdy zdecydowałam się na dodatkowe godziny nauki jazdy w OSK ELITE u p. PAWłA SZCZEPANIAKA, uwierzyłam , że jestem w stanie zdać egzamin państwowy na tzw. prawko. rnPAWLE SZCZEPANIAKU! Za Twój profesjonalizm, fachowość, niesamowite podejście pedagogiczne - umiejętność przekazywania wiedzy, cenne rady i wskazówki poczynione w trakcie jazdy, cierpliwość i w końcu za cudowną atmosferę dzięki której z przyjemnością przychodziłam na nauki jazdy pragnę złożyć Ci serdeczne podziękowania.rnNatomiast wszystkim przyszłym kierowcom życzę takich instruktorów jak Paweł Szczepaniak. OSK ELITE to szkoła prawdziwych mistrzów nauki jazdy o czym świadczą statystyki najwyższej zdawalności.Pozdrawiam
dodano: 2010-01-08 | autor: Asia
Witam i potwierdzam w pełni !Dziś zdawałam i zdałam za pierwszym razem swój egzamin państwowy na kategorię B !Do tej pory nie mogę uwierzyć ,ze zdałam w szczególności po przykładzie moich znajomych, którzy męczą się ze zdaniem egzaminu od kilkunastu miesięcy... a wystarczyło wybrać ELITE !!! Dziękuję i pozdrawiam !!!
dodano: 2009-12-28 | autor: Kaśka
Witam serdecznie ! Tak wiele osób się nie może mylić :) Sugerując się powyższymi wpisami rozpoczęłam kurs w OSK ELITE. Nie uważam się za geniusza ani nie mam motoryzacyjnej smykałki a zdałam za pierwszym razem dzięki nadzwyczaj profesjonalnym instruktorom a w szczególności Panu Arturowi. Serdecznie dziękuję za olbrzymi bagaż przekazanej wiedzy i umiejętności, który pozwolił na zdanie egzaminu państwowego z wyróżnieniem.
dodano: 2009-12-10 | autor: Julita
Kategoria B na automatycznej skrzyni równiez za pierwszym razem ! Profesjonalne podejście do szkolenia osób niepełnosprawnych i wyśmienici fachowcy jak Pan Artur !Polecam i pozdrawiam serdecznie !
dodano: 2009-12-06 | autor: Kazik
B1 za pierwszym razem !!! A już się bałem, że będę jakiś inny i będę odstawał od wpisów :))) Jednak nie... uf co za ulga podobnie jak moi poprzednicy zdałem za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam wszystkim i pozdrawiam !
dodano: 2009-11-26 | autor: Kris
Pozdrawiam serdecznie cały zespół, a szczególne słowa mojej sympatii i wdzięczności kieruję do Pana Michała.Dzięki Panu uwierzyłam w siebie!Wprawdzie trwało to "troszkę", ale koniec uwieńczył TO dzieło. Dziekuję za profesjonalne szkolenie, cenne wskazówki i przesympatyczną atmosferę. Zyczę Panu i zespołowi wszystkiego, co dla Państwa najlepsze, pozdrawiam. Sylwia Somogyi
dodano: 2009-11-24 | autor: Sylwia
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Elite, a w szczegolnosci Pawla - solidnego, profesjonalnego i zaangazowanego w swoja prace instruktora. Po takim szkoleniu egzamin panstwowy to formalnosc, do ktorego podchodzi sie pewnie i spokojnie. Efekt? Zdalem na kat. B za pierwszym razem! Bardzo, bardzo dziekuje i polecam !!!
dodano: 2009-11-19 | autor: Artur
Chciałem się pochwalić zdanym za 1 razem egzaminem ale widzę ,że w naszym ośrodku szkolenia to już prawie tradycja... Więc napiszę tylko ,że również zdałem za 1 razem. rnrnPozlecam szczerze wszystkim adeptom nauki jazdy !
dodano: 2009-11-17 | autor: Marek
hurrraaaaaaaaaaa !!!!! Dziś zdałem egzamin panstwowy na kat. B za pierwszym razem ! Zawdzięczam to tylko najlepszym instruktorom z ELITE ! rnrn1000000 % profesjonalizmu ! Pozdrawiam :)
dodano: 2009-11-12 | autor: Julek
Egzamin na B1 również za pierwszym razem :) ale widząc wpisy na forum to żadna nowość haha DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM PANIE ARTURZE !
dodano: 2009-10-25 | autor: Magda
Dziś zdałam kategorię B za pierwszym razem !rnrnDziękuje za wzorowe przygotowanie całej ekipie Elite :) rnrnPozdrawiam serdecznie i polecam !!!!!!!!!!!!!
dodano: 2009-10-23 | autor: Elwira
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść