Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364

Zdałem za pierwszym i zdecydowanie polecam Pana Artura ! Świetna atmosfera i wyjątkowo uczciwe szkolenie.
dodano: 2013-05-22 | autor: Adam
Zdałam za pierwszym razem. Polecam OSK Elite i instruktora P.Artura z którym miałam przyjemność się uczyć jeździć.Bardzo dziękuję za przekazanie wiedzy.
dodano: 2013-05-21 | autor: Ala
Serdeczne podziękowania dla pana Artura, który przygotował mnie do egzaminu państwowego rewelacyjnie. Miła atmosfera,cierpliwość i zaangażowanie w szkolenie,. Wszystkim niedzecydowanym przyszłym kierowcom polecam szkołę jazdy ELITe. POLECAM! ; ))
dodano: 2013-04-03 | autor: Dorota
Bez wątpienia polecam wszystkim osk Elite :-) Jakiś czas temu rozpoczęłam kurs w innej konkurencyjnej szkole jednak po niezdanych egzaminach nie miałam motywacji na dalsze kontynuowanie nauki do momentu aż trafiłam z polecenia znajomych do Pana Artura Olszewskiego. Teraz wiem ,że przystępując do egzaminu po pełnym kursie w innej szkole moje przygotowanie,wiedza były zerowe w porównaniu z tym czego nauczyłam się podczas jazd u Pana Artura o czym świadczy egzamin zdany za pierwszym razem.Pełen profesjonalizm ,spokój ,opanowanie instruktora ,że jazdy z nim były czystą przyjemnością bez nerwów i stresu. Dzięki Panu Arturowi nie tylko byłam profesjonalnie przygotowana do egzaminu ,ale również egzamin odbył się bez absolutnie żadnego stresu. Bardzo ,bardzo dziękuję za to ,że jestem w gronie kierowców, za niebywałą wiedzę, cierpliwość ,miłą atmosferę ,świetny kontakt i profesjonalne podejście .Jeżeli ktoś chce na prawdę nauczyć się jazdy ,być dobrze przygotowanym zarówno do egzaminu jak i do dalszej jazdy już jako samodzielny kierowca w 100% polecam.
dodano: 2013-03-30 | autor: Eliza Kropidłowska
Kurs odbyłem w innym ośrodku. jednak egzamin państwowy trzykrotnie dawał wynik negatywny więc stwierdziłem że coś jest nie tak... Postanowiłem więc wykupić u pana Artura 5h jazdy dodatkowej. I wiecie co ? nie zawiodłem się ! następny czwarty egzamin w końcu wypadł pozytywnie ! DZIĘKUJĘ I POLECAM STOKROTNIE !
dodano: 2013-03-29 | autor: Marek P.
Nie mogłam lepiej wybrać ani szkoły ani instruktora. Począwszy od przesympatycznej i bezproblemowej obsługi w biurze, poprzez bardzo rzetelnie przeprowadzone wykłady, a kończąc na naprawdę solidnym przygotowaniu praktycznym w trakcie jazd - absolutnie niczego bym nie zmieniła! Panie Arturze, dziękuję za spokój, wiarę we mnie i wszystkie bezcenne wskazówki. Jeżeli będę dobrym kierowcą, a wiem, że tak właśnie będzie:) to tylko dzięki Panu. Pomógł mi Pan pokonać stres związany najpierw z jazdami a potem z egzaminem, nauczył wszystkiego co umiem i wpoił dobre nawyki, które zaprocentują bezpieczeństwem moim i moich przyszłych pasażerów - BEZCENNE! Życzę wszystkiego dobrego a tym, którzy jeszcze się wahają z wyborem z całego serca polecam ELITE !
dodano: 2013-03-21 | autor: Marcelina
Do tej chwili do mnie to nie dociera - zdałem egzamin i wkrótce odbiorę wymarzone prawko ! Dziękuję za profesjonalne przygotowanie panu Arturowi, który zawsze służył pomocą i dobrym słowem. Pan Artur niemal zawsze potrafił poświecić swój prywatny czas (po jazdach) aby wyjaśnić moje wątpliwości dotyczące skrzyżowań. Prawda jest tak ,że dysponowałem ograniczonym budżetem i nie byłem w stanie dokładnie poznać tras egzaminacyjnych podczas jazdy tym bardziej dziękuję za poświęcony ponad normę czas. Nigdy tego nie zapomnę !
dodano: 2013-03-07 | autor: Karol
Niemożliwe stało się możliwe:)rnrnCiągle jestem w szoku, że się udało !! a to dzięki Arturowi, który nie tylko doskonale potrafi nauczyć, ale zachęcić do jazdy najardziej przerażonych niedowiarków (czego przykładem jestem ja:) Teraz nie mogę doczekać się kiedy będę mogła wyjechać na ulicę i pozmieniać biegi... Serdecznie polecam z uwagi na 100% efektywność zajęć (plac manewrowy w centrum Gdańska, zajęcia zawsze kończą się i zaczynają punktualnie), skuteczne poprawianie błędów i oczywiście niezapomniane próbne egzaminy trasami egzaminacyjnymi;) Po takim kursie egzamin nie jest juz taki straszny.rnJeszcze raz wielkie DZIEKI
dodano: 2013-02-12 | autor: Kasia Berg
O maj gosh, wlasnie zdalam, do tej pory jestem w szoku :D Po jazdach z Arturem z poszlam i nie uwierzycie ale udało się ! Arturku dziekuje Ci za wspaniale przygotowanie i super wesoly klimat w czasie jazd ;) no i za to ze zmienilam zdanie na temat swoich umiejetnosci i juz nie moge sie doczekac kiedy odbiore prawko :D Jestes nie tylko super instruktorem, ale rowniez extra kolega i wymarzonym rozmowca, z ktorym mozna o wszystkim pogadac ( nawet o komarach ;) ) i ktory cierpliwie wyslucha babskiego narzekania hahaha :)
dodano: 2013-01-28 | autor: Ewcia Stempowska
Zdałam zdałam dziś egzamin na prawko ! Bardzo dziękuję za wzorcowe przygotowanie do egzaminu. Potwierdzam wcześniejsze opinie - Pan Artur jest po prostu the best !
dodano: 2013-01-08 | autor: Kamila Majchrowska
Chciałam jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować za tak wspaniałą naukę. Dzięki Elite zdałam za drugim razem, a nie spodziewałam się gdyż początki były bardzo trudne. Ze strony OSK Elite można liczyć na pełen profesjonalizm, dosadne przekazanie wiedzy a w trudnych chwilach dobrą radę :) Szkoda że od razu nie udało się trafić na tą szkołę :) Pozdrawiam
dodano: 2013-01-05 | autor: Sandra
W dniu dzisiejszym podchodziłam do egzaminu na prawo jazdy (pierwszy raz). Zarówno teoria i praktyka zdana bezbłędnie :) Z całego serca polecam OSK Elite ale przede wszystkim panią instruktor Czesławę Zamościńską! To dzięki niej mój sylwester będzie wspaniały. Jest najlepsza, a jej wiedza i doświadczenie są godne podziwu. Kobiety górą !!!!! :)
dodano: 2012-12-31 | autor: Magdalena Patersonn
Ze względu na zmieniające się przepisy postanowiłam po długiej przerwie podejść jeszcze raz do egzaminu. Ponieważ kurs podstawowy odbywałam w szkole do której miałam najbliżej (niestety jedyna zaleta) tym razem postanowiłam poszukać najlepszej szkoły i najlepszego nauczyciela. Skorzystałam z rady koleżanki i wybór padł na Elite , jak się później okazało moja przełożona również korzystała z ich usług i była zachwycona. Pan Artur to fantastyczny człowiek i pasjonat - posiada niebywałą wiedzę i doświadczenie i chyba wszystkie możliwe uprawnienia od instruktora nauki jazdy poprzez instruktora doskonalenia techniki jazdy, sędziego sportów samochodowych a na egzaminatorze kończąc :) Pasja, uprawnienia i doświadczenie w połączeniu z umiejętnością przekazywania wiedzy to jak widać doskonały przepis na zaliczenie egzaminu państwowego ! Dziękuję :)
dodano: 2012-12-09 | autor: Magda Owczarek
Bardzo się cieszę że wybierając Ośrodek Szkolenia Kierowców postawiłem na profesjonalizm i jakość! wspólnie z OSK Elite zrobiłem prawo jazdy dwóch kategorii: B1 i B, niesamowity jest fakt ze cała kadra instruktorów którą serdecznie pozdrawiam ma tak doskonałe podejście i potrafi każdego człowieka wprowadzić w świat miejskiej "dżungli" w nie nerwowej i miłej atmosferze pełnej poczucia humoru + profesjonalnie przygotować kursanta do egzaminu i co więcej, instruktorzy podzielili się ze mną cennymi radami w taki sposób,że zapamiętam je do końca życia. Serdecznie dziękuję za współpracę i polecam każdemu!
dodano: 2012-12-04 | autor: Michał Kowalski
Najlepsza szkoła nie tylko w Trójmieście ale i chyba w całej Polsce!!! POLECAM !!! Wcześniej byłam w innej szkole jazdy, kilka razy podchodziłam do egzaminu, nie mogłam zdać, już chciałam zrezygnować, ale na szczęście trafiłam na OSK Elite i p. Artura Olszewskiego i po zaledwie kilku godzinach wykupionych jako dodatkowe ZDAŁAM! Artur jest genialnym instruktorem – zawsze pełen profesjonalizm i zawsze miła atmosfera. Szczerze POLECAM wszystkim!
dodano: 2012-11-30 | autor: Lidka Mularczak
Zdałam, zdałam, zdałam ! I to za pierwszym podejściem ! Jestem ON (osobą niepełnosprawną) i miałam pewne obawy ale dlaczego mam być ograniczona w życiu ? Pan Artur to wspaniały człowiek, który otworzył przede mną uroki świata do tej pory niedostępne dla mnie. Nigdy tego nie zapomnę - polecam !
dodano: 2012-11-29 | autor: Kasia Adamowicz
Najlepszy ośrodek na pomorzu ! Wiem co piszę bo niestety zanim tu trafiłam błąkałam się po pseudo ośrodkach niemal w całym województwie :( Za namową przyjaciół trafiłam w ręce Pana Artura Olszewskiego, który to zaledwie w kilka godzin nauczył mnie tego czego nie mogli lub nie chcieli zrobić poprzedni instruktorzy z innych szkół jazdy. Pan Artur zna i co najważniejsze uwielbia swą pracę i ma wyjątkowe efekty - choćby w mojej osobie jako kierowcy :)Wielkie dziękuję !!!
dodano: 2012-11-23 | autor: Gosia
Serdecznie dziekuje za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.
dodano: 2012-11-22 | autor: Natalia
Jestem świeżo po zdanym egzaminie na kategorię B. Dzięki ciężkiej pracy Pana Pawła zdałam za pierwszym razem ;) Gorąco polecam wszystkim Pana Pawła, świetny instruktor a przede wszystkim wspaniały człowiek. Raz jeszcze dziękuję ;) Gorąco polecam ;)
dodano: 2012-11-06 | autor: Magda Zielińska
OSK ELITE najlepsza szkoła. Zdecydowanie polecam. Zdałam, dzięki profesjonalnej nauce za co bardzo dziękuje . ;) Pozdrawiam.
dodano: 2012-10-23 | autor: Patrycja Pawłowska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] , wpisów: 364


podaj: imię
e-mail
strona
treść