Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340

Co prawda miałam tylko kilka godzin z panem Arturem, ale bardzo dużo dały mi. Zwrócił mi uwagę na moje błędy. Teraz mogę cieszyć się prawem jazdy w kieszeni. Kiedyś twierdziłam, że potrzebuje kierowcy teraz czuje się jak ryba w wodzie za kierownicą. Dziękuje jeszcze raz i wszystkiego dobrego dla wszystkich z osk elite:)
dodano: 2012-06-17 | autor: Natalia Domańska
Jeszcze raz strasznie dziękuję za pozytywne klimaty na nauce i nastawienie mnie na to, że się uda ! I się udało! Jupi! (myślę, że to przez to, że chcieliśmy pomóc temu kotu ;-) Podziękowania dla Artura !
dodano: 2012-06-14 | autor: Karola
Świetna szkoła. Wróciłam do prawa jazdy po 10 latach przerwy i wcześniej niezdanym egzaminie. Zdecydowałam się na automat. Nauka w tej szkole była przyjemnością, wykłady prowadzone w taki sposób, ze wszystko od razu wchodziło do głowy. Jazda bezstresowa. Wszystko to spowodowało, że zdałam za pierwszym razem. Dziękuję Karol i Artur. You are the best. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu dotrzeć i podziękować osobiście
dodano: 2012-06-13 | autor: Magda
Szczerzę mogę polecić OSK-ELITE i instruktora P. Artura Olszewskiego. 2 godziny jazdy zakupione jako dodatkowe owocowały w pozytywny wynik egzaminu. :) P. Artur pokazał mi kilka tras egzaminacyjnych i na szczęście niemal identyczna trasa trafiła mi się na egzaminie. Wiedziałam na co zwracać uwagę itp. Zaletą jest to, iż instruktor nie tylko zwraca uwagę na popełniane błędy podczas jazdy, ale mówi co robi się dobrze i j/w na co należy zwracać uwagę. Szkołę polecił mi już kolejny znaojmy, który takimi samymi argumentami namówił mnie, by wykupić godziny dodatkowe w tej szkole. Polecam :)Dominika
dodano: 2012-04-25 | autor: Dominika
Zdecydowanie polecam tę szkołę! Zdałam, dzięki profesjonalnej nauce Pana Artura, za co ogromnie dziękuję :D uspokoił mnie i na egzaminie nie czułam się zdenerwowana, pewnie i świadomie wykonywałam wszystkie polecenia egzaminatora. Nauka z Panem Arturem to czysta przyjemność. Teraz czekam na odbiór prawa jazdy. Serdecznie pozdrawiam całą szkołę ELITE :)
dodano: 2012-04-24 | autor: Kasia
Polecam wszystkim kursy w OSK Elite,bardzo profesjonalne podejście do kursanta, zarówno na wykładach teorytycznych jak i na kursie jazdy.Polecam pana Arka, jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy.(Zdałem prawo jazdy jako osoba niepełnosprawna i bardzo się cieszę). Dziękuję za zachęcenie do skorzystania z tego ośrodka szkoleniowego.Wielkie dzięki!!!Pozdrawiam
dodano: 2012-04-21 | autor: Marcin
Bardzo dziękuje panu ARKOWI !! Super wykładowca !! :) Zdałam za pierwszym razem i to w trudnych warunkach:) Cały kurs upłynął bardzo szybko, w genialnej atmosferze:) KAŻDY Z NIM NAUCZY SIĘ JEŹDZIĆ!!:) Będę miło wspominać ten kurs:) Dziękuje:)
dodano: 2012-04-17 | autor: Małgorzata
Szczerze Polecam, miałem przyjemność jeździć z Panem Pawłem, to dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam
dodano: 2012-03-26 | autor: Łukasz Stachowski
ZDAŁAM!! ;DDrnBardzo dziękuję Panu Arturowi i całemu zespołowi osk Elite :))rnMiła atmosfera, pełen profesjonalizm i ogrom doświadczenia ze strony instruktora. Lepiej trafić nie można :D Osobiście bardzo cieszę się, że trafiłam do Was i żałuję tylko, że tak późno. Szczerze polecam wszystkim!!
dodano: 2012-03-23 | autor: Karolina Pruszak
Polecam Pana Pawła !
dodano: 2012-03-21 | autor: Kasia
OSK Elite to jest to! ;) Klasa, profesjonalizm, perfekcja, precyzja. Pan Artur Olszewski to doskonały instruktor i pasjonat tematu. Poznałem inne szkoły, miałem lekcje z innymi instuktorami. Miałem dać sobie spokój, ale trafiłam na pana Artura. Po paru lekcjach z nim zdałem i wszystkim szczerze polecam tego instruktora.
dodano: 2012-03-09 | autor: Kacper
NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH I WSZYTKO W TEMACIE !
dodano: 2012-02-13 | autor: Malina Kulików
Polecam OSK ELITE i dziękuję całej ekipie, a zwłaszcza Panu Pawłowi Szczepaniakowi mojemu Instruktorowi za fachowość, cenne wskazówki i miłą atmosferę podczas zajęć praktycznych. rnPoparciem mojej rekomendacji jest egzamin zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym razem :-).rnPozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów edukacyjnych!
dodano: 2012-02-09 | autor: Małgorzata Mróz
Polecam gorąco wspaniałych Instruktorów ! Trzymajcie Panowie nadal tak wysoki poziom i klasę !Dalszych sukcesów życzę :)
dodano: 2012-02-07 | autor: Ewa Klimowicz
Drodzy Państwo mamy w Trójmieście wspaniałego instruktora - Artura - profesjonalnego pod każdym względem instruktora nauki jazdy !!! Po jazdach z innymi instruktorami oraz kilku niezdanych egzaminach na prawko wykupiłam kilka godzin jazdy z Arturem i efekt jest taki, iż wczoraj po bezbłędnej jeździe ZDAŁAM EGZAMIN !!! Kto chce się nauczyć bardzo dobrze oraz bezpiecznie jeździć a przede wszystkim zdać egzamin zapraszam do tego Pana ponieważ ma człowiek ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać a co najważniejsze niesłychanie skuteczny i nadzwyczaj uczciwy !!! POLECAM WSZYSTKIM !!!! P.S. Artur Wielkie Dzięki, Serdecznie Pozdrawiam
dodano: 2012-01-31 | autor: Natalia Ptasznik
Wszystkim niedzecydowanym przyszłym kierowcom polecam szkołę jazdy ELITE, a przede wszytskim Panią instruktor Czesławę Zamościńską !!! Pani Czesia to wyjątkowy instruktor zaangażowany w swoją pracę, oaza spokoju, a przede wszytskim osoba o niesamowitej wiedzy i doświadczeniu, której cenne wskazówki okazały się niezbędne na egzaminie. Pani Czesiu, serdecznie dziękuje za wszytskie rady, cierpliwość i zaangażowanie w szkolenie, a przede wszytskim za afmosferę, która panowała podczas jazd :) Mimo wszystko będzie mi tych spotkań brakowało :) dziękuję i do zobaczenia na drodze!! :)
dodano: 2012-01-31 | autor: Karolina Litwinowicz
Świetna szkoła jazdy!!! Polecam serdecznie ! :)Sama dowiedziałam się o tej szkole od znajomych i NIE ŻAŁUJE :) bo zdałam za pierwszym razem !Cieszę się przeogromnie. . Kurs w szkole Elite był dla mnie samą przyjemnością! Jak chcecie zapisać się na prawo jazdy to tylko ELITE :))!!!!
dodano: 2012-01-11 | autor: Justyna Nadolska
Wielkie dzięki! Egzamin zdałam za 1 razem. Ogromnie się cieszę,że wybrałam OSK Elite. Na kursy teoretyczne prowadzone przez Michała Błocha idzie się z przyjemnością. Jazdy miałam również z Michałem i powiem, że to prawdziwy profesjonalista. Człowiek stworzony do szkolenia przyszłych kierowców. Michał jest sympatyczny, wesoły, wymagający ale to dobrze:D.Posiada talent dzielenia się swoim ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Widać,że zależy mu na doskonaleniu umiejętności swoich kursantów oraz wzorowym przygotowaniu ich do egzaminu i do jazdy już jako kierowcy. Namówiłam paru znajomych na kursy w tej szkole i mam nadzieję, że będą zadowoleni tak samo jak ja. Będę miło wspominać ten ośrodek i na pewno polecać go wszystkim tym, którzy chcą naprawdę zdać egzamin. A przede wszystkim umieć jeździć.Przepraszam za błędy, które popełniałam i dziękuję za ogrom wiedzy i umiejętności jaki dostałam. Jednym słowem Michał Błoch to prawdziwa ostoja spokoju. Pozdrawiam serdecznie i wszystkim przyszłym kursantom polecam wybranie tej szkoły bo warto:D
dodano: 2012-01-04 | autor: Ewelina Sailer
Najlepsza szkoła pod słońcem:) Z czystym sumieniem polecam !!! Jednym słowem bosko:)
dodano: 2011-12-29 | autor: beata jakubowska
Chciałabym baaaardzoooo podziękować całej ekipie OSK ELITE i życzyć szczęśliwego Nowego Roku!!!rnNapewno będę polecała tą szkołę znajomym, ponieważ moim zdaniem jest najlepsza a mam porównanie bo kilka lat temu kończyłam kurs w innej szkole. Zarówno wykłady jak i jazdy były prowadzone profesjonalnie a jednoczesnie na luzie bez zbędnych stresów i napięć. Najbardziej chciałabym podziękować mojemu instruktorowi, którym był Paweł Szczepaniak za to jakim jest wspaniałym instruktorem i cudownym, pełnym ciepła i zrozumienia człowiekiem :)Przy nim człowiek zapomina o stresie związanym z jazdą za co bardzo bardzo dziękuję :)
dodano: 2011-12-29 | autor: Anna Skierka
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 340


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka