Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 356

Wspaniali ludzie z sercem i pasją. Robią mega robotę . Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem. Polecam , polecam i jaszcze raz polecam.
dodano: 2021-07-16 | autor: Patrycja Siwek
Mega szkoła i najlepsi instruktorzy oraz co ważne instruktorki z wielkimi umiejętnościami i wielkim sercem. Bo kto zrozumie kobietę lepiej jak kobieta ? Prawko zdane za pierwszym razem . Polecam gdzie i jak tylko mogę !
dodano: 2021-07-02 | autor: Karolina Medyk
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku i okolicach. Próbowałam kilkukrotnie, ale to właśnie w OSK ELITE znalazłam to czego szukałam - swoje sacrum . Zacznę od super kontaktu z właścicielem Arturem Olszewskim, poprzez wspaniałego wykładowcę Grzegorza Paulewicza (rewelacyjne wykłady), a kończąc na mojej najwspanialszej i najcudowniejszej instruktorce pod słońcem - Czesławie Zamościńskiej. Pani Czesława posiada również uprawnienia egzaminatora prawa jazdy i swego czasu sprawowała zaszczytne stanowisko w-ce dyrektora WORD. Kobieta z pasją i ogromem wiedzy. Nigdy nie zapomnę każdej chwili spędzonej za kółkiem jako adept. Polecam z całego kaszubskiego serducha.
dodano: 2021-05-17 | autor: Ewelina Narloch
Kurs + dodatkowe godziny w innej szkole jazdy = egzamin niezdany. 2 lata przerwy. 5 godzin jazd z instruktorem z OSK Elite = Zdane za 1. Polecam!
dodano: 2021-04-28 | autor: Łukasz Lebionko
Szkoła jazdy Elite swiadczy usługi na najwyższym poziomie. Z pełną odpowiedzialnoscią polecam ją każdemu, a szczególnie naukę na nowej Toyota Yaris 2021 z automatyczna skrzynia biegów...również tym, ktorzy nie wierzą w swoje mozliwosci, mają mnostwo obaw, a moze nawet czują lęk przed podjeciem decyzji , tak, jak było to w moim przypadku...Wszystkie wątpliwosci i stres ustepują natychmiast po spotkaniu z instruktorami ze szkoly Elite...Panie Arturze Olszewski - wielki szacunek za stworzenie tak fantastyczej Szkoły Jazdy. Ogromne podziekowania dla Pana Grzegorza Paulewicza za wyjątkowo profesjonalnie prowadzone zajecia teoretyczne. Dzieki Panu najtrudniejsze skrzyzowania są jak przysłowiowa bułka z masłem. Nauka jazdy zawsze wydawala mi sie umiejętnoscią nie do zdobycia.... Instruktor zajęć praktycznych - pan Grzegorz Lewkowicz juz na pierwszym spotkaniu przekonał mnie, jak bardzo sie mylę. Nigdy nie krytykował, ani nie oceniał negatywnie...za to cierpliwie tłumaczył i dodawał wiary w siebie. Wizytowką Pana Grzegorza jest profesjonalizm, rzetelnosc , kultura osobista i wspaniałe poczucie humoru, ktore rozładowuje najwiekszy stres ! Jemu naprawde zalezało na tym, zeby nauczyc mnie jeździc!....czasem mialam wrazenie, ze zalezy mu bardziej niz mnie....i udało sie! OSK ELITE dokonał cudu! 😃 Dziekuje!
dodano: 2021-04-16 | autor: Marzena
Polecam ten ośrodek. Możesz być pewien że po nauce w tej szkole egzamin zdasz na 100 % za pierwszym razem, przygotowanie do egzaminu wewnętrznego jak i w PORD-zie na najwyższym poziomie . Kadra przekazuje Ci całą swoją wiedzę i poświęca Ci całą swoją uwagę. Polecam OSK-ELITE każdemu.
dodano: 2021-03-16 | autor: Mateusz Zamojski
Polecam Szkołę Jazdy Elite, a szczególnie mojego instruktora. Merytoryczny, zawsze spokojny, potrafiący świetnie przekazać wiedzę. Więcej takich instruktorów!
dodano: 2021-03-09 | autor: Grzegorz Daszewski
Bardzo, bardzo polecam ! Fantastyczna szkoła i ludzie pełni serca i zapału . Egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Artur Olszewski - właściciel szkoły to Człowiek z zasadami ! Szacunek.
dodano: 2021-02-16 | autor: Elżbieta Kwasiborska
Polecam z całego serca !
dodano: 2021-01-26 | autor: Zdzisława
Polecam wszystkim zastanawiającym się szkołę Elite i pana Grzegorza jako instruktora. :) Praktyka jak i teoria zdane za pierwszym podejściem. Elite była mi polecana przez znajomą i był to strzał w 10. Pan Grzegorz jest niezwykle cierpliwym instruktorem z poczuciem humoru, a do tego profesjonalistą. Jazdy z nim były czystą przyjemnością. Uczy przede wszystkim tego, jak dobrze jeździć w różnych sytuacjach, a nie tylko jak zdać egzamin. :)
dodano: 2021-01-14 | autor: Maja Matuszewska
Po dwóch latach przerwy, kursie w innym ośrodku, dwóch egzaminach z negatywnym wynikiem wkoncu zebrałam siły i postanowiłam spróbować raz jeszcze... Sugerując się opiniami wybrałam OSK Elite i to był strzał w dziesiątkę! Juz po pierwszych lekcjach czulam się pewniej i zaczęłam widzieć światełko w tunelu. Dziś miałam egzamin i dzięki Panu Grzegorzowi Lewkowiczowi udało się! Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność:) Pełen profesjonalizm,luźna atmosfera, dużo cennych porad, cierpliwość i zaangażowanie. Chyba nie mogłam trafić lepiej. Ukłon należy się również w stronę właściciela OSK Elite. Bardzo dobrze zorganizowany, pomocny. Brawo!!!! Wszystko na najwyższym poziomie. Najlepsza szkoła (i instruktor ;)) w trójmieście! Raz Jeszcze dziękuję za cierpliwość, zaangazowanie i profesjonalne podejście. Polecam każdemu!!!
dodano: 2021-01-13 | autor: Ewelina
Jestem zachwycona, bo egzamin zdałam za 1 razem i to bez problemu. Dzięki OSK ELITE za dobre przygotowanie. Dawno nie spotkałam ludzi, którzy lubią to co robią i na prawdę są w tym dobrzy. Nauka z Panią Czesławą to była bardzo fajna przygoda.Po pierwszych kilku przejeżdżonych godzinach stres zszedł i mogłam skupić się na wskazówkach od Pani Czesławy. Podpowiadała na co zwracać uwagę, a co najważniejsze szlifowała ze mną to w czym nie czułam się za dobrze . Ogólnie bardzo dobra szkoła jazdy. Ja jestem zadowolona i życzę samych sukcesów z ELITE dla przyszłych kierowców.
dodano: 2021-01-07 | autor: Ewelina Liszka
Najlepsza szkoła jazdy, w której jeździłam i głównie to zasługa świetnych instruktorów. Po dwóch nieudanych przygodach z innymi szkołami nauki jazdy w Gdańsku po 7 latach wróciłam do tematu i z sukcesem za pierwszym razem. Wielkie dzięki :)
dodano: 2020-12-23 | autor: AdBo
Po 2 latach chciałam wznowić kurs kat. B i padło na OSK Elite. Poprzednie OSK zniechęciło mnie do jazdy autem i całego przedsięwzięcia jakim jest uzyskanie prawa jazdy.rnrnMiałam ogromne szczęście i na jazdy trafiłam do Patryka, który jest cierpliwym i sympatycznym instruktorem, z profesjonalnym podejściem. Nauczył mnie o co w tym wszystkim chodzi (a to nie lada wyczyn, bo dość szybko się stresuję) i już wiem która strona to prawa, a ktora lewa ;)rnrnMiałam również okazję kilka razy jeździć z Grzegorzem Lewkowiczem, ktorego podejście do kursanta i merytoryczne przygotowanie do egzaminu okazalo sie bardzo pomocne :)rnrnNajwiększym i bardzo pozytywnym czynnikiem w OSK Elite jest postawa instruktora wobec kursanta. Wyrozumiałość i cierpliwość to kluczowe elementy, ktorych tak brakowało mi w innym ośordku.rnrnZdałam i niedługo będę jeźdić - i kurczę, fajnie bo myślalam, że to nie dla mnie. Dziekuje za pomoc :)
dodano: 2020-12-15 | autor: Martyna Smolarek
Profesjonalizm !!! Do szkoły OSK ELITE trafiłem za polecanym mi instruktorem Panem Arturem Olszewskim. To była wygrana na loterii. Miałem bardzo długa przerwę za kierownicą, bo ostatnie lata spędziłem za granicą i szczerze bałem się wsiadać za kółko. Pan Artur to sympatyczny i cierpliwy człowiek, do tego ma poczucie humoru i czasami jak się stresowałem na rozluźnienie opowiadał żarty. Pomógł mi uwierzyć w siebie. Jest najlepszym fachowcem w swoistej branży. Dzięki niemu śmigam teraz bez większych problemów, a długie trasy nie są dla mnie kłopotem. Od serca polecam !!!
dodano: 2020-12-15 | autor: Paweł Jaskólski
Jestem bardzo zadowolony z kursu na prawo jazdy kat. B w OSK Elite. Instruktorzy (miałem jazdy z dwoma różnymi) bardzo dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Znają wszystkie "pułapki" na trasach egzaminacyjnych i dobrze wychwytują słabe strony kursantów, dzięki czemu wiadomo nad czym trzeba więcej popracować. Techniki prowadzenia samochodu tłumaczone są w sposób prosty i intuicyjny, bez zbędnych dodatków. Bardzo polecam, po ostatnich jazdach czułem się dobrze przygotowany, dzięki czemu egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.
dodano: 2020-11-24 | autor: Adrian
Polecam instruktorów.Bardzo dobrze tłumaczą i wprowadzają przyjemną atmosferę podczas jazdy. Odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku.
dodano: 2020-10-24 | autor: Anna
Polecam Ośrodek ELITE, fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do kursanta. Szczególne podziękowania dla instruktora prowadzącego, który posiada dużą wiedzę i tę wiedzę potrafi umiejętnie przekazać. Podziękowania dla Pana Artura, który bardzo mocno angażuję się w szkolenia młodych kierowców i posiada wielkie serce. Polecam ten Ośrodek tym, którzy chcą zdać "egzamin na prawo jazdy", najlepsza szkoła i najlepsi "Instruktorzy" :0).
dodano: 2020-10-21 | autor: Barbara
Bardzo dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy. Polecam!
dodano: 2020-09-26 | autor: Michał
OSK Elite. Nazwa adekwatna do nauki kursantów! Kurs odbyty w fantastycznej atmosferze. Wykłady, a raczej Warsztaty, które były ciekawe, oraz pomocne. Nie jest to zwykłe słuchanie, notowanie, oraz oglądanie. A komunikacja między Panem Grzegorzem i kursantami. Super podejście. A co do zajęć praktycznych… Miałem przyjemność odbywać praktykę z Moniką. Osobą, która jest bardzo spokojna, opanowana, pomocna. Posiada bardzo dużą wiedzę, która jest pomocna do bezpiecznego poruszania się po drogach! 😊 Każda jazda odbyła się spokojnie, w wesołej atmosferze. Na każde moje pytanie została udzielona odpowiedź. Mimo początkowych błędów, które robiłem, to pod koniec dnia było mówione jakie były błędy i co należy poprawić. I na następnych jazdach te błędy zostają szlifowane, by przerodziły się w prostą czynność. Niesamowite przeżycie. Żałuję, że to koniec. Ale cóż. Teraz tylko zdać egzamin praktyczny, na który jestem przygotowany. Panie Arturze… Gratuluję zespołu i serca włożonego w to co Pan stworzył. 😊
dodano: 2020-06-20 | autor: Wizu
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 356


podaj: imię
e-mail
strona
treść