Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336

OSK Elite to szkoła na najwyższym poziomie. Bardzo miło wspominam kurs prawa jazdy. Atmosfera i podejście do kursanta super, kurs przeprowadzony bezstresowo. Wykłady prowadzone są w sposób rzetelny, wszystko dokładnie jest tłumaczone. Cały zespół to pełen profesjonalizm, wszyscy instruktorzy bardzo się starają i robią wszystko, żeby jak najlepiej przygotować kursantów do egzaminu państwowego. Polecam ten ośrodek w 100 %. Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin mimo, że sama nie wierzyłam w swoje umiejętności.
dodano: 2020-04-14 | autor: Zdzisława
Super szkoła ze wspaniałymi ludźmi pełnymi szczerych chęci. Począwszy od obsługi biura poprzez wykładowców a kończąc na instruktorach nauki praktycznej. Nie sposób wspomnieć o właścicielu , który zawsze wspiera i jest gotowy do pomocy udzielając fachowych rad i wskazówek. Biorąc pod uwagę całokształt jestem bardzo zadowolona z kursu w Elite. Dziękuję za wiedze i okazane serce.
dodano: 2020-03-16 | autor: Katarzyna Lidke
OSK Elite jest profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym dla przyszłych kierowców. Gdybym jeszcze raz mogła wybrać szkołę nauki jazdy bez wątpienia wybrałabym właśnie OSK Elite. Kiedy zaczęły się u mnie problemy ze zdaniem egzaminu praktycznego na kat. B znajomy od razu polecił mi najlepszego profesjonalnego instruktora pana Grzegorza, który pomógł mi skorygować moje błędy oraz złe nawyki podczas kierowania pojazdem. Już po kilku godzinach jazd czułam się pewniej i nawet najtrudniejsze skrzyżowania przestała sprawiać mi problem. Dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy, za co jeszcze raz serdecznie chciałam podziękować i żałuję że od razu nie wybrałam tego ośrodka szkoleniowego. Gorąco polecam!!
dodano: 2020-03-03 | autor: Gosia W.
Zdany egzamin na prawo jazdy! i to za pierwszym podejściem! a wszystko dzięki Arturowi! Mimo że jeździłam z Arturem tylko parę godzin (dodatkowych), to i tak bardzo dużo to dało! Dzięki Arturowi byłam przygotowana na wszystko! Cierpliwie wszystko wytłumaczył, pokazał i opowiedział. Wszystko co mówił było na temat;) Opanowany, spokojny, cierpliwy, miły, z dużym doświadczeniem i podejściem psychologa. Posiada dużoo wiedzy i potrafi ją w skuteczny sposób przekazać! Powalające poczucie humoru pomaga w utrzymywaniu miłej atmosfery w samochodzie;) Autko w stanie idealnym!sama przyjemność do niego wsiadać. Dziękuję Ci bardzo Arturze!!! podbudowałeś mnie i pozwoliłeś uwierzyć w siebie!!! życzę dużo szęścia i powodzenia!!! Jeśli chcecie zdać egzamin- to pomoże w tym tylko ARTUR!!!
dodano: 2020-02-27 | autor: Alicja Kowalska
Z całego serca polecam! Korzystałam co prawda tylko z dziesięciu godzin jazd dodatkowych, ale już to wystarczy, żebym mogła śmiało powiedzieć, że jest to szkoła godna polecenia (kurs odbywałam niestety w innej szkole, która była zwyczajną klapą). W OSK Elite bezproblemowy i sprawny kontakt z właścicielem. Instruktor z jaką miałam okazję odbyć jazdy - Agnieszka - to ZŁOTA kobieta. Dała mi tyle pozytywnej energii, cennych uwag i porad, że dzięki Niej poczułam się na prawdę pewnie i przede wszystkim dobrze za kierownicą. Po prawie rocznej przerwie od pierwszego nieudanego podejścia do egzaminu praktycznego. Wiem, że w dużej mierze to dzięki Agnieszce udało mi się sprawnie zdać dziś egzamin - za drugim razem. Przygotowała mnie do jazdy pod każdym względem, nie uczyła na pamięć tras egzaminacyjnych jak to niestety miałam w szkole której odbyłam kurs. Nauczyła mnie jeździć i radzić sobie w różnych sytuacjach dnia codziennego. Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy OSK Elite jest szkołą do której warto iść to z całego serca polecam. - nie zastanawiaj się człowieku! na pewno nie pożałujesz! szczególnie jak jazd z agnieszką zasmakujesz! :-)
dodano: 2020-02-26 | autor: Marta Sanocka
Polecam instruktora Artura Olszewskiego. Dzień po zdaniu egzaminu praktycznego, emocje zeszły... Godzina dziesięć jazdy i próby usadzenia... dałam rade - zdane za pierwszym podejściem, praktyka i teoria :] Panie instruktorze należą się podziękowania ;) To nie wygrana na loterii. Dzięki zaangażowaniu i pasji udało się nauczyć i przygotować ... i mnie do egzaminu. Poza merytoryką i przygotowaniem technicznym,garść rad na drogę - bezcenna :)) A wszystko to w koleżeńskiej atmosferze i opanowaniu godnym podziwu. Tak jak ja przyszłam z polecenia do OSK ELITE, tak również sama polecam instruktora Artura Olszewskiego, z którym miałam przyjemność jeździć. Arturze, super meeega uczucie zdać za pierwszym razem :] uskrzydla lepiej niż Red Bull. Przez najbliższe dni to ja będę miała problem z trafieniem, kluczem do zamka ;)
dodano: 2020-02-26 | autor: Milena Grajkowska
Instruktorzy przez wielkie "I", a szczególnie ta na "A"rnMyślicie,że kobiety nie mogą być dobrymi kierowcami? Nie poznaliscie Agnieszki! Która jest najlepszym instruktorem i nauczycielem. Nie licz na to, że nauczy Cię zdać egzamin... Ona nauczy Cię jeździć, a egzamin? Bedziesz przygotowany w najlepszy możliwy sposób!!! Nie mylcie tych pojęć. Zdać to jedno, ale rozumieć to co dzieje się na drodze i jak technicznie się poruszać w ruchu, to drugie i to większe wyzwanie. Sama po kilku latach i po pierwszym nieudanym kursie że szkoły, która chwaliła się nr. 1 w zdawalnosci, trafiłam na to czego szukałam wlasnie tutaj. Żałuję że tak późno. Pewnie miałabym prawo jazdy wcześniej. Ale nie o dokument chodzi, ale o to, że wyruszając w droge i siadając za kierownicę czuję się pewnie! Sama się przekonałam i uwierzyłam w to, że "baby" za kierownicą są świetne! Ogromne podziękowania dla Agnieszki! Jesteś najlepsza!
dodano: 2020-02-25 | autor: Elżbieta Halecka

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku i okolicy. Przyjazna ludzka atmosfera i zaangażowanie, którego brak gdzie indziej. Do OSK Elite trafiłam po licznych niepowodzeniach w innych szkołach nastawionych głównie na zysk. Marzenie spełnione i prawko jest ! Dziękuję x 10000

dodano: 2020-01-22 | autor: Ewa Nowicka 40++
Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, porady do teraz wykorzystuję w trudnych sytuacjach na drodze.
dodano: 2020-01-11 | autor: Oskar Winiecki
Bardzo polecam instruktora Patryka który jest zabawny, sympatyczny, który zadba o to żeby czuć się swobodnie za kierownica, a przede wszystkim doskonale przygotuje kursanta do egzaminu.
dodano: 2019-12-21 | autor: Kacper Nowakowski
Serdecznie polecam instruktora Pana Patryka. Dzięki niemu zdany egzamin państwowy za pierwszym razem ! Jest bardzo zaangażowany podczas jazdy, pomaga niwelować błędy (których u mnie było sporo), młody, z dużym zapałem do pracy. Polecam tu i moim znajomym. Najlepsza szkoła i instruktor na jakiego trafiłam.
dodano: 2019-11-14 | autor: Roksana
Dobry ośrodek - godny zaufania. Miła obsługa i instruktorzy, którym zależy aby nauczyć cię jeździć. Efekt zaskakuje nawet mnie - zdałam dziś egzamin. Pan Artur to człowiek o wielkim sercu, zawsze gotowy do pomocy i wsparcia. Dziękuję.
dodano: 2019-10-15 | autor: Ewa Mazioł
Bardzo fajni ludzie , którym zaufałam . Widać ,że kochają swoją pracę i robią ją na szóstkę z plusem. Szczególne podziękowania dla szefa Pana Artura Olszewskiego. Polecam.
dodano: 2019-08-17 | autor: Magda Ostrowska
Elite to szkoła pełna profesjonalistów którym naprawdę zależy aby dobrze nauczać . Egzamin zdałam za pierwszym razem bo tak wspaniale przygotowała mnie przesympatyczna Pani Czesława , która wysoko stawia poprzeczkę . Dziękuje również Panu Arturowi i Grzegorzowi.
dodano: 2019-06-28 | autor: Emilia
W elite nie ma rzeczy niemożliwych - skoro nauczyli mnie to nauczą każdego ! Widziałem na kursie kursanta bez rąk i szczerze nie wierzyłem , że to możliwe dopóki zobaczyłem relację w telewizji TVN. Wielki szacun Panie Arturze ! To dało mi wielkiego kopa i moc za co pragnę podziękować temu kursantowi i wam. Robicie mega robotę i dajecie wiarę. Dziękuję.
dodano: 2019-05-08 | autor: Marek Kowalski
Witam z całego serca mogę polecić panią Beatę wspaniała instruktorka ciepła ,spokojna 100 procent profesjonalizmu :-) . Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a cały kurs był super przygodą i przyjemnością jeszcze raz Polecam. P.S. Dziękuję Panu Artur Olszewski za prowadzenie szkoły sercem i doboru kadry.
dodano: 2019-04-03 | autor: Magdalena Sieradzka
Gorąco polecam OSK ELITE - siła spokoju ,opanowanie, wiedza, bezstresowa ,miła atmosfera (tego mi było trzeba). Dzięki zaangażowaniu i wiedzy OSK ELITE dzisiaj zdałam!
dodano: 2019-03-19 | autor: Grażyna
Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności serdeczne podziękowania dla Pana Artura - byłego egzaminatora PORD i prawdziwego profesjonalisty. Świetne przygotowanie teoretyczne przez Pana Grzegorza. Wszystko robione z humorem i zaangażowaniem co do kursantów. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem, bez większych problemów.
dodano: 2019-03-14 | autor: Kamil K.
Gorąco polecam!Egzamin dzisiaj zdany za pierwszym podejściem:) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i poczucie humoru! Szczególne podziękowania dla P. Grzesia, Artura ! Dzięki Panowie:)
dodano: 2019-02-13 | autor: Małgorzata Długoszek
Chyba jest to pierwsza wystawiona przeze mnie opinia w internecie, ale czułbym się nie w porządku gdybym nie napisał kilku słów. Zacznę od Pana Artura gdyż to mu udało się zbudować tak świetny zespół. Jest to osoba w pełni profesjonalna, a przy tym bardzo skromna i życzliwa, z którą można wszystko załatwić. Na wykładach prowadzonych przez Pana Grzegorza nie ma miejsca na nudę, a wiedza sama zostaje w głowie. Jeśli chodzi o instruktorów to widać, że są to ludzie, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Miałem okazję jeździć z Panem Patrykiem (którego przy okazji gorąco pozdrawiam), który to wykazał się dużym profesjonalizmem i cierpliwością. Od pierwszych minut potrafił stworzyć atmosferę, przy której zapomina się o stresie,a jednocześnie nie umykał mu żaden szczegół, na który warto zwrócić uwagę podczas jazdy.rnZatem kończąc zdecydowanie polecam OSK Elite gdyż jest to szkoła kompletna, która w pełni przygotuje do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi.
dodano: 2019-01-16 | autor: Wojt
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 336


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka