Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

Bardzo, bardzo polecam ! Fantastyczna szkoła i ludzie pełni serca i zapału . Egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2021-02-16 | autor: Elżbieta Kwasiborska
Polecam z całego serca !
dodano: 2021-01-26 | autor: Zdzisława
Polecam wszystkim zastanawiającym się szkołę Elite i pana Grzegorza jako instruktora. :) Praktyka jak i teoria zdane za pierwszym podejściem. Elite była mi polecana przez znajomą i był to strzał w 10. Pan Grzegorz jest niezwykle cierpliwym instruktorem z poczuciem humoru, a do tego profesjonalistą. Jazdy z nim były czystą przyjemnością. Uczy przede wszystkim tego, jak dobrze jeździć w różnych sytuacjach, a nie tylko jak zdać egzamin. :)
dodano: 2021-01-14 | autor: Maja Matuszewska
Po dwóch latach przerwy, kursie w innym ośrodku, dwóch egzaminach z negatywnym wynikiem wkoncu zebrałam siły i postanowiłam spróbować raz jeszcze... Sugerując się opiniami wybrałam OSK Elite i to był strzał w dziesiątkę! Juz po pierwszych lekcjach czulam się pewniej i zaczęłam widzieć światełko w tunelu. Dziś miałam egzamin i dzięki Panu Grzegorzowi Lewkowiczowi udało się! Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność:) Pełen profesjonalizm,luźna atmosfera, dużo cennych porad, cierpliwość i zaangażowanie. Chyba nie mogłam trafić lepiej. Ukłon należy się również w stronę właściciela OSK Elite. Bardzo dobrze zorganizowany, pomocny. Brawo!!!! Wszystko na najwyższym poziomie. Najlepsza szkoła (i instruktor ;)) w trójmieście! Raz Jeszcze dziękuję za cierpliwość, zaangazowanie i profesjonalne podejście. Polecam każdemu!!!
dodano: 2021-01-13 | autor: Ewelina
Jestem zachwycona, bo egzamin zdałam za 1 razem i to bez problemu. Dzięki OSK ELITE za dobre przygotowanie. Dawno nie spotkałam ludzi, którzy lubią to co robią i na prawdę są w tym dobrzy. Nauka z Panią Czesławą to była bardzo fajna przygoda.Po pierwszych kilku przejeżdżonych godzinach stres zszedł i mogłam skupić się na wskazówkach od Pani Czesławy. Podpowiadała na co zwracać uwagę, a co najważniejsze szlifowała ze mną to w czym nie czułam się za dobrze . Ogólnie bardzo dobra szkoła jazdy. Ja jestem zadowolona i życzę samych sukcesów z ELITE dla przyszłych kierowców.
dodano: 2021-01-07 | autor: Ewelina Liszka
Najlepsza szkoła jazdy, w której jeździłam i głównie to zasługa świetnego instruktora Pana Patryka. Po dwóch nieudanych przygodach z innymi szkołami nauki jazdy w Gdańsku po 7 latach wróciłam do tematu i z sukcesem za pierwszym razem. Pan Patryk to pełen profesjonalizm ze świetnym podejściem do kursanta, nie ma dla niego przypadków beznadziejnych. Jazdy są bardzo dobrze zaplanowane i Pan Patryk zawsze wyłapie niedociągnięcia kursanta i odnotuje co warto poćwiczyć. Będę polecać z Panem Patrykuem na czele :) Wielkie dzięki :)
dodano: 2020-12-23 | autor: AdBo
Po 2 latach chciałam wznowić kurs kat. B i padło na OSK Elite. Poprzednie OSK zniechęciło mnie do jazdy autem i całego przedsięwzięcia jakim jest uzyskanie prawa jazdy.rnrnMiałam ogromne szczęście i na jazdy trafiłam do Patryka, który jest cierpliwym i sympatycznym instruktorem, z profesjonalnym podejściem. Nauczył mnie o co w tym wszystkim chodzi (a to nie lada wyczyn, bo dość szybko się stresuję) i już wiem która strona to prawa, a ktora lewa ;)rnrnMiałam również okazję kilka razy jeździć z Grzegorzem Lewkowiczem, ktorego podejście do kursanta i merytoryczne przygotowanie do egzaminu okazalo sie bardzo pomocne :)rnrnNajwiększym i bardzo pozytywnym czynnikiem w OSK Elite jest postawa instruktora wobec kursanta. Wyrozumiałość i cierpliwość to kluczowe elementy, ktorych tak brakowało mi w innym ośordku.rnrnZdałam i niedługo będę jeźdić - i kurczę, fajnie bo myślalam, że to nie dla mnie. Dziekuje za pomoc :)
dodano: 2020-12-15 | autor: Martyna Smolarek
Profesjonalizm !!! Do szkoły OSK ELITE trafiłem za polecanym mi instruktorem Panem Arturem Olszewskim. To była wygrana na loterii. Miałem bardzo długa przerwę za kierownicą, bo ostatnie lata spędziłem za granicą i szczerze bałem się wsiadać za kółko. Pan Artur to sympatyczny i cierpliwy człowiek, do tego ma poczucie humoru i czasami jak się stresowałem na rozluźnienie opowiadał żarty. Pomógł mi uwierzyć w siebie. Jest najlepszym fachowcem w swoistej branży. Dzięki niemu śmigam teraz bez większych problemów, a długie trasy nie są dla mnie kłopotem. Od serca polecam !!!
dodano: 2020-12-15 | autor: Paweł Jaskólski
Jestem bardzo zadowolony z kursu na prawo jazdy kat. B w OSK Elite. Instruktorzy (miałem jazdy z dwoma różnymi) bardzo dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Znają wszystkie "pułapki" na trasach egzaminacyjnych i dobrze wychwytują słabe strony kursantów, dzięki czemu wiadomo nad czym trzeba więcej popracować. Techniki prowadzenia samochodu tłumaczone są w sposób prosty i intuicyjny, bez zbędnych dodatków. Bardzo polecam, po ostatnich jazdach czułem się dobrze przygotowany, dzięki czemu egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.
dodano: 2020-11-24 | autor: Adrian
Polecam instruktora jazdy P.Patryka.Bardzo dobrze tłumaczy,wprowadza przyjemną atmosferę podczas jazdy.Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.
dodano: 2020-10-24 | autor: Anna
Polecam Ośrodek ELITE, fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do kursanta. Szczególne podziękowania dla instruktora prowadzącego, który posiada dużą wiedzę i tę wiedzę potrafi umiejętnie przekazać. Podziękowania dla Pana Artura, który bardzo mocno angażuję się w szkolenia młodych kierowców i posiada wielkie serce. Polecam ten Ośrodek tym, którzy chcą zdać "egzamin na prawo jazdy", najlepsza szkoła i najlepsi "Instruktorzy" :0).
dodano: 2020-10-21 | autor: Barbara
Bardzo dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy. Polecam!
dodano: 2020-09-26 | autor: Michał
OSK Elite. Nazwa adekwatna do nauki kursantów! Kurs odbyty w fantastycznej atmosferze. Wykłady, a raczej Warsztaty, które były ciekawe, oraz pomocne. Nie jest to zwykłe słuchanie, notowanie, oraz oglądanie. A komunikacja między Panem Grzegorzem i kursantami. Super podejście. A co do zajęć praktycznych… Miałem przyjemność odbywać praktykę z Moniką. Osobą, która jest bardzo spokojna, opanowana, pomocna. Posiada bardzo dużą wiedzę, która jest pomocna do bezpiecznego poruszania się po drogach! 😊 Każda jazda odbyła się spokojnie, w wesołej atmosferze. Na każde moje pytanie została udzielona odpowiedź. Mimo początkowych błędów, które robiłem, to pod koniec dnia było mówione jakie były błędy i co należy poprawić. I na następnych jazdach te błędy zostają szlifowane, by przerodziły się w prostą czynność. Niesamowite przeżycie. Żałuję, że to koniec. Ale cóż. Teraz tylko zdać egzamin praktyczny, na który jestem przygotowany. Panie Arturze… Gratuluję zespołu i serca włożonego w to co Pan stworzył. 😊
dodano: 2020-06-20 | autor: Wizu
OSK Elite to szkoła na najwyższym poziomie. Bardzo miło wspominam kurs prawa jazdy. Atmosfera i podejście do kursanta super, kurs przeprowadzony bezstresowo. Wykłady prowadzone są w sposób rzetelny, wszystko dokładnie jest tłumaczone. Cały zespół to pełen profesjonalizm, wszyscy instruktorzy bardzo się starają i robią wszystko, żeby jak najlepiej przygotować kursantów do egzaminu państwowego. Polecam ten ośrodek w 100 %. Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin mimo, że sama nie wierzyłam w swoje umiejętności.
dodano: 2020-04-14 | autor: Zdzisława
Super szkoła ze wspaniałymi ludźmi pełnymi szczerych chęci. Począwszy od obsługi biura poprzez wykładowców a kończąc na instruktorach nauki praktycznej. Nie sposób wspomnieć o właścicielu , który zawsze wspiera i jest gotowy do pomocy udzielając fachowych rad i wskazówek. Biorąc pod uwagę całokształt jestem bardzo zadowolona z kursu w Elite. Dziękuję za wiedze i okazane serce.
dodano: 2020-03-16 | autor: Katarzyna Lidke
OSK Elite jest profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym dla przyszłych kierowców. Gdybym jeszcze raz mogła wybrać szkołę nauki jazdy bez wątpienia wybrałabym właśnie OSK Elite. Kiedy zaczęły się u mnie problemy ze zdaniem egzaminu praktycznego na kat. B znajomy od razu polecił mi najlepszego profesjonalnego instruktora pana Grzegorza, który pomógł mi skorygować moje błędy oraz złe nawyki podczas kierowania pojazdem. Już po kilku godzinach jazd czułam się pewniej i nawet najtrudniejsze skrzyżowania przestała sprawiać mi problem. Dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy, za co jeszcze raz serdecznie chciałam podziękować i żałuję że od razu nie wybrałam tego ośrodka szkoleniowego. Gorąco polecam!!
dodano: 2020-03-03 | autor: Gosia W.
Zdany egzamin na prawo jazdy! i to za pierwszym podejściem! a wszystko dzięki Arturowi! Mimo że jeździłam z Arturem tylko parę godzin (dodatkowych), to i tak bardzo dużo to dało! Dzięki Arturowi byłam przygotowana na wszystko! Cierpliwie wszystko wytłumaczył, pokazał i opowiedział. Wszystko co mówił było na temat;) Opanowany, spokojny, cierpliwy, miły, z dużym doświadczeniem i podejściem psychologa. Posiada dużoo wiedzy i potrafi ją w skuteczny sposób przekazać! Powalające poczucie humoru pomaga w utrzymywaniu miłej atmosfery w samochodzie;) Autko w stanie idealnym!sama przyjemność do niego wsiadać. Dziękuję Ci bardzo Arturze!!! podbudowałeś mnie i pozwoliłeś uwierzyć w siebie!!! życzę dużo szęścia i powodzenia!!! Jeśli chcecie zdać egzamin- to pomoże w tym tylko ARTUR!!!
dodano: 2020-02-27 | autor: Alicja Kowalska
Z całego serca polecam! Korzystałam co prawda tylko z dziesięciu godzin jazd dodatkowych, ale już to wystarczy, żebym mogła śmiało powiedzieć, że jest to szkoła godna polecenia (kurs odbywałam niestety w innej szkole, która była zwyczajną klapą). W OSK Elite bezproblemowy i sprawny kontakt z właścicielem. Instruktor z jaką miałam okazję odbyć jazdy - Agnieszka - to ZŁOTA kobieta. Dała mi tyle pozytywnej energii, cennych uwag i porad, że dzięki Niej poczułam się na prawdę pewnie i przede wszystkim dobrze za kierownicą. Po prawie rocznej przerwie od pierwszego nieudanego podejścia do egzaminu praktycznego. Wiem, że w dużej mierze to dzięki Agnieszce udało mi się sprawnie zdać dziś egzamin - za drugim razem. Przygotowała mnie do jazdy pod każdym względem, nie uczyła na pamięć tras egzaminacyjnych jak to niestety miałam w szkole której odbyłam kurs. Nauczyła mnie jeździć i radzić sobie w różnych sytuacjach dnia codziennego. Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy OSK Elite jest szkołą do której warto iść to z całego serca polecam. - nie zastanawiaj się człowieku! na pewno nie pożałujesz! szczególnie jak jazd z agnieszką zasmakujesz! :-)
dodano: 2020-02-26 | autor: Marta Sanocka
Polecam instruktora Artura Olszewskiego. Dzień po zdaniu egzaminu praktycznego, emocje zeszły... Godzina dziesięć jazdy i próby usadzenia... dałam rade - zdane za pierwszym podejściem, praktyka i teoria :] Panie instruktorze należą się podziękowania ;) To nie wygrana na loterii. Dzięki zaangażowaniu i pasji udało się nauczyć i przygotować ... i mnie do egzaminu. Poza merytoryką i przygotowaniem technicznym,garść rad na drogę - bezcenna :)) A wszystko to w koleżeńskiej atmosferze i opanowaniu godnym podziwu. Tak jak ja przyszłam z polecenia do OSK ELITE, tak również sama polecam instruktora Artura Olszewskiego, z którym miałam przyjemność jeździć. Arturze, super meeega uczucie zdać za pierwszym razem :] uskrzydla lepiej niż Red Bull. Przez najbliższe dni to ja będę miała problem z trafieniem, kluczem do zamka ;)
dodano: 2020-02-26 | autor: Milena Grajkowska
Instruktorzy przez wielkie "I", a szczególnie ta na "A"rnMyślicie,że kobiety nie mogą być dobrymi kierowcami? Nie poznaliscie Agnieszki! Która jest najlepszym instruktorem i nauczycielem. Nie licz na to, że nauczy Cię zdać egzamin... Ona nauczy Cię jeździć, a egzamin? Bedziesz przygotowany w najlepszy możliwy sposób!!! Nie mylcie tych pojęć. Zdać to jedno, ale rozumieć to co dzieje się na drodze i jak technicznie się poruszać w ruchu, to drugie i to większe wyzwanie. Sama po kilku latach i po pierwszym nieudanym kursie że szkoły, która chwaliła się nr. 1 w zdawalnosci, trafiłam na to czego szukałam wlasnie tutaj. Żałuję że tak późno. Pewnie miałabym prawo jazdy wcześniej. Ale nie o dokument chodzi, ale o to, że wyruszając w droge i siadając za kierownicę czuję się pewnie! Sama się przekonałam i uwierzyłam w to, że "baby" za kierownicą są świetne! Ogromne podziękowania dla Agnieszki! Jesteś najlepsza!
dodano: 2020-02-25 | autor: Elżbieta Halecka
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść