Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349

NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH I WSZYTKO W TEMACIE !
dodano: 2012-02-13 | autor: Malina Kulików
Polecam OSK ELITE i dziękuję całej ekipie, a zwłaszcza Panu Pawłowi Szczepaniakowi mojemu Instruktorowi za fachowość, cenne wskazówki i miłą atmosferę podczas zajęć praktycznych. rnPoparciem mojej rekomendacji jest egzamin zakończony pozytywnym wynikiem za pierwszym razem :-).rnPozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów edukacyjnych!
dodano: 2012-02-09 | autor: Małgorzata Mróz
Polecam gorąco wspaniałych Instruktorów ! Trzymajcie Panowie nadal tak wysoki poziom i klasę !Dalszych sukcesów życzę :)
dodano: 2012-02-07 | autor: Ewa Klimowicz
Drodzy Państwo mamy w Trójmieście wspaniałego instruktora - Artura - profesjonalnego pod każdym względem instruktora nauki jazdy !!! Po jazdach z innymi instruktorami oraz kilku niezdanych egzaminach na prawko wykupiłam kilka godzin jazdy z Arturem i efekt jest taki, iż wczoraj po bezbłędnej jeździe ZDAŁAM EGZAMIN !!! Kto chce się nauczyć bardzo dobrze oraz bezpiecznie jeździć a przede wszystkim zdać egzamin zapraszam do tego Pana ponieważ ma człowiek ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać a co najważniejsze niesłychanie skuteczny i nadzwyczaj uczciwy !!! POLECAM WSZYSTKIM !!!! P.S. Artur Wielkie Dzięki, Serdecznie Pozdrawiam
dodano: 2012-01-31 | autor: Natalia Ptasznik
Wszystkim niedzecydowanym przyszłym kierowcom polecam szkołę jazdy ELITE, a przede wszytskim Panią instruktor Czesławę Zamościńską !!! Pani Czesia to wyjątkowy instruktor zaangażowany w swoją pracę, oaza spokoju, a przede wszytskim osoba o niesamowitej wiedzy i doświadczeniu, której cenne wskazówki okazały się niezbędne na egzaminie. Pani Czesiu, serdecznie dziękuje za wszytskie rady, cierpliwość i zaangażowanie w szkolenie, a przede wszytskim za afmosferę, która panowała podczas jazd :) Mimo wszystko będzie mi tych spotkań brakowało :) dziękuję i do zobaczenia na drodze!! :)
dodano: 2012-01-31 | autor: Karolina Litwinowicz
Świetna szkoła jazdy!!! Polecam serdecznie ! :)Sama dowiedziałam się o tej szkole od znajomych i NIE ŻAŁUJE :) bo zdałam za pierwszym razem !Cieszę się przeogromnie. . Kurs w szkole Elite był dla mnie samą przyjemnością! Jak chcecie zapisać się na prawo jazdy to tylko ELITE :))!!!!
dodano: 2012-01-11 | autor: Justyna Nadolska
Wielkie dzięki! Egzamin zdałam za 1 razem. Ogromnie się cieszę,że wybrałam OSK Elite. Na kursy teoretyczne prowadzone przez Michała Błocha idzie się z przyjemnością. Jazdy miałam również z Michałem i powiem, że to prawdziwy profesjonalista. Człowiek stworzony do szkolenia przyszłych kierowców. Michał jest sympatyczny, wesoły, wymagający ale to dobrze:D.Posiada talent dzielenia się swoim ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Widać,że zależy mu na doskonaleniu umiejętności swoich kursantów oraz wzorowym przygotowaniu ich do egzaminu i do jazdy już jako kierowcy. Namówiłam paru znajomych na kursy w tej szkole i mam nadzieję, że będą zadowoleni tak samo jak ja. Będę miło wspominać ten ośrodek i na pewno polecać go wszystkim tym, którzy chcą naprawdę zdać egzamin. A przede wszystkim umieć jeździć.Przepraszam za błędy, które popełniałam i dziękuję za ogrom wiedzy i umiejętności jaki dostałam. Jednym słowem Michał Błoch to prawdziwa ostoja spokoju. Pozdrawiam serdecznie i wszystkim przyszłym kursantom polecam wybranie tej szkoły bo warto:D
dodano: 2012-01-04 | autor: Ewelina Sailer
Najlepsza szkoła pod słońcem:) Z czystym sumieniem polecam !!! Jednym słowem bosko:)
dodano: 2011-12-29 | autor: beata jakubowska
Chciałabym baaaardzoooo podziękować całej ekipie OSK ELITE i życzyć szczęśliwego Nowego Roku!!!rnNapewno będę polecała tą szkołę znajomym, ponieważ moim zdaniem jest najlepsza a mam porównanie bo kilka lat temu kończyłam kurs w innej szkole. Zarówno wykłady jak i jazdy były prowadzone profesjonalnie a jednoczesnie na luzie bez zbędnych stresów i napięć. Najbardziej chciałabym podziękować mojemu instruktorowi, którym był Paweł Szczepaniak za to jakim jest wspaniałym instruktorem i cudownym, pełnym ciepła i zrozumienia człowiekiem :)Przy nim człowiek zapomina o stresie związanym z jazdą za co bardzo bardzo dziękuję :)
dodano: 2011-12-29 | autor: Anna Skierka
Przesyłam całemu Zespołowi OSK ELITErnżyczenia spokojnych, rodzinnych, pięknych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku !(uczyłam się jeździć autem u pana Artura Olszewskiego - niezwykłego instruktora, którego bardzo często wspominam z ogromną wdzięcznością )
dodano: 2011-12-23 | autor: Małgorzata F.
Witam, jeśli ktoś chce się zapisać do OSK Elite to naprawdę polecam w szczególności instruktora Artura, chciałabym serdecznie podziękować Arturowi za to ze za I razem w Gdańsku, zdałam prawo jazdy po doszkoleniu przeprowadzonym przez tak profesjonalnego instruktora ! Nie pominął żadnego błędu wskazując jednocześnie najlepsze metody zachowania na drodze, nie szczędząc czasu i słów. To instruktor jakich mało... z 60 minut zrobiło się 80 bo musieliśmy wyjaśnić jeszcze jedno skrzyżowanie, na którym nigdy nie byłam.Najwyższy szacunek !
dodano: 2011-11-24 | autor: Karolina
OSK ELITE to naprawdę najlepsza szkoła jazdy! Miałam jazdy w różych szkołach, ale w żadnej nie nauczyłam się tyle co w Elite z Panem Arturem (i to w kilka godzin). Wyjątkowo szczery i uczciwy człowiek. Egzamin zdany i mogę ze spokojem wszystkim polecić tę szkołę jazdy. Po prostu rewelacja!
dodano: 2011-10-13 | autor: Ewa
Kochani, właśnie wróciłam z egzaminu na kat A oczywiście zakończonego wynikiem POZYTYWNYM za PIERWSZYM razem :D rnPolecam wszystkim serdecznie osk-elite i nie robiłabym tego gdybym nie była przekonana o najwyższym poziomie tego ośrodka :) rnPana Artura znam od 5 lat i to jest dowód na profesjonalizm i przyjacielskie podejście do kursantów :) rnSzczególne podziękowania dla Pawła, który przygotował mnie w części praktycznej oraz Michała za część teoretyczną :) rnDziękuję Wam Panowie z całego serca i doceniam Waszą pracę :) rnDziękuję Artur, że założyłeś osk-elite :) rnTylko najlepsi osiągają najlepsze wyniki :) Dobra robota Panowie ! rnPozdrawiam :*
dodano: 2011-10-12 | autor: Aleksandra Kaim
Polecam pana Artura - zdałam zaledwie po kilku godzinach dodatkowych, w czasie których dowiedziałam się o wiele więcej niż w innym ośrodku po całym kursie i kilkudziesięciu godzinach dodatkowych...Pan Artur to prawdziwy profesjonalista !
dodano: 2011-10-11 | autor: Dorota Pałac
Gorące PODZIĘKOWANIA dla OSK ELITE, dzięki któremu zdałam za I razem egzamin na motorek. Prawdziwy profesjonalny ośrodek w każdym calu a przy tym przeuroczy instruktor (jak wszyscy tu). Wszystkim którzy chcą uczyć sie w miłej atmosferze oraz pragną zdać egzamin - polecam szkołę ELITE !
dodano: 2011-08-29 | autor: Magdalena Niemczyk
Polecam.!! Najlepsza szkoła przyszłych kierowców.! :) Właśnie dzisiaj (18.08.2011) zdałam egzamin za pierwszym razem.! :) Bardzo dziękuje za cierpliwość, opanowanie i profesjonalizm :):) Będe miło wspominać ten kurs :) DZIĘKUJE.!! :):):)
dodano: 2011-08-18 | autor: Magda Tomaszewska
POLECAM BARDZO ! W SZCZEGÓLNOŚCI JAZDY DODATKOWE Z KIEROWNIKIEM OŚRODKA PANEM ARTUREM OLSZEWSKIM ! ZALEDWIE PO KILKU GODZINACH NAUCZYŁAM SIĘ O WIELE WIĘCEJ NIŻ W INNYM OŚRODKU DZIĘKI CZEMU ZDAŁAM UPRAGNIONY EGZAMIN.PAN ARTUR TO PRAWDZIWY FACHOWIEC I PRAWDZIWY PROFESJONALISTA !
dodano: 2011-08-09 | autor: Ewa Kusiak
Zdałem za I razem. Dzięki za zaangażowanie!!! Polecam wszystkim tę szkołę jazdy OSK-ELITE!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2011-07-07 | autor: Wojciech Narożny
Potwierdzam i polecam Pana Artura - w szczególności jako osoba niepełnosprawna. To prawdziwy cudotwórca !
dodano: 2011-06-26 | autor: Danuta Pająk
ARTUR TO PRAWDZIWY PROFESJONALISTA I PASJONAT - WYNIK ? ZDAŁAM ZA 1 RAZEM BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU ! POLECAM WSZYSTKIM !
dodano: 2011-06-03 | autor: Ela Margulska
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 349


podaj: imię
e-mail
strona
treść