Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339

Witam, jeśli ktoś chce się zapisać do OSK Elite to naprawdę polecam w szczególności instruktora Artura, chciałabym serdecznie podziękować Arturowi za to ze za I razem w Gdańsku, zdałam prawo jazdy po doszkoleniu przeprowadzonym przez tak profesjonalnego instruktora ! Nie pominął żadnego błędu wskazując jednocześnie najlepsze metody zachowania na drodze, nie szczędząc czasu i słów. To instruktor jakich mało... z 60 minut zrobiło się 80 bo musieliśmy wyjaśnić jeszcze jedno skrzyżowanie, na którym nigdy nie byłam.Najwyższy szacunek !
dodano: 2011-11-24 | autor: Karolina
OSK ELITE to naprawdę najlepsza szkoła jazdy! Miałam jazdy w różych szkołach, ale w żadnej nie nauczyłam się tyle co w Elite z Panem Arturem (i to w kilka godzin). Wyjątkowo szczery i uczciwy człowiek. Egzamin zdany i mogę ze spokojem wszystkim polecić tę szkołę jazdy. Po prostu rewelacja!
dodano: 2011-10-13 | autor: Ewa
Kochani, właśnie wróciłam z egzaminu na kat A oczywiście zakończonego wynikiem POZYTYWNYM za PIERWSZYM razem :D rnPolecam wszystkim serdecznie osk-elite i nie robiłabym tego gdybym nie była przekonana o najwyższym poziomie tego ośrodka :) rnPana Artura znam od 5 lat i to jest dowód na profesjonalizm i przyjacielskie podejście do kursantów :) rnSzczególne podziękowania dla Pawła, który przygotował mnie w części praktycznej oraz Michała za część teoretyczną :) rnDziękuję Wam Panowie z całego serca i doceniam Waszą pracę :) rnDziękuję Artur, że założyłeś osk-elite :) rnTylko najlepsi osiągają najlepsze wyniki :) Dobra robota Panowie ! rnPozdrawiam :*
dodano: 2011-10-12 | autor: Aleksandra Kaim
Polecam pana Artura - zdałam zaledwie po kilku godzinach dodatkowych, w czasie których dowiedziałam się o wiele więcej niż w innym ośrodku po całym kursie i kilkudziesięciu godzinach dodatkowych...Pan Artur to prawdziwy profesjonalista !
dodano: 2011-10-11 | autor: Dorota Pałac
Gorące PODZIĘKOWANIA dla OSK ELITE, dzięki któremu zdałam za I razem egzamin na motorek. Prawdziwy profesjonalny ośrodek w każdym calu a przy tym przeuroczy instruktor (jak wszyscy tu). Wszystkim którzy chcą uczyć sie w miłej atmosferze oraz pragną zdać egzamin - polecam szkołę ELITE !
dodano: 2011-08-29 | autor: Magdalena Niemczyk
Polecam.!! Najlepsza szkoła przyszłych kierowców.! :) Właśnie dzisiaj (18.08.2011) zdałam egzamin za pierwszym razem.! :) Bardzo dziękuje za cierpliwość, opanowanie i profesjonalizm :):) Będe miło wspominać ten kurs :) DZIĘKUJE.!! :):):)
dodano: 2011-08-18 | autor: Magda Tomaszewska
POLECAM BARDZO ! W SZCZEGÓLNOŚCI JAZDY DODATKOWE Z KIEROWNIKIEM OŚRODKA PANEM ARTUREM OLSZEWSKIM ! ZALEDWIE PO KILKU GODZINACH NAUCZYŁAM SIĘ O WIELE WIĘCEJ NIŻ W INNYM OŚRODKU DZIĘKI CZEMU ZDAŁAM UPRAGNIONY EGZAMIN.PAN ARTUR TO PRAWDZIWY FACHOWIEC I PRAWDZIWY PROFESJONALISTA !
dodano: 2011-08-09 | autor: Ewa Kusiak
Zdałem za I razem. Dzięki za zaangażowanie!!! Polecam wszystkim tę szkołę jazdy OSK-ELITE!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 2011-07-07 | autor: Wojciech Narożny
Potwierdzam i polecam Pana Artura - w szczególności jako osoba niepełnosprawna. To prawdziwy cudotwórca !
dodano: 2011-06-26 | autor: Danuta Pająk
ARTUR TO PRAWDZIWY PROFESJONALISTA I PASJONAT - WYNIK ? ZDAŁAM ZA 1 RAZEM BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU ! POLECAM WSZYSTKIM !
dodano: 2011-06-03 | autor: Ela Margulska
Ja polecam instruktora Michał Błoch :)super instruktor jak i również ośrodek ekstra !
dodano: 2011-05-28 | autor: patrycja rudzka
Polecam wszystkim ze szczerego serca pana Artura ! Uczynił ze mnie prawdziwego kierowcę ...
dodano: 2011-05-27 | autor: Edyta Zaleś
Pan Artur to cudotwórca - zdałam za 1 razem a uważam się za wyjątkowo ciężki przypadek... Dlatego bardzo serdecznie dziękuję i szczerze polecam !
dodano: 2011-05-20 | autor: Ewa Moszejko
Wszystko potwierdzam. Zdałam za pierwszym razem po kilku jazdach z Arturem. Polecam!
dodano: 2011-05-12 | autor: Martusia Zalewska
Jeżdziłem co prawda tylko godzinę przed egzaminem (kurs robiłem gdzie indziej), ale już na podstawie tego krótkiego czasu widać, że Artur to prawdziwy profesjonalista. Kurs przeprowadzony bez zbędnego gadania o byle czym, każdy manewr szczegółowo omówiony (nawet gdy był przeze mnie wykonany prawidłowo otrzymywałem informacje, że było dobrze i żeby pamiętać o tym i o tym, bo to naczęstsze błędy itp.). Wykupiona godzina zamieniła się w 70 minut - widać było, że instruktor chce mi przekazać jak najwięcej w krótkim czasie, a nie czmychnąć po następnego klienta po 50 minutach (niestety nie udało mi się umówić na więcej lekcji, Artur jest rozchwytywany na wszystkie strony i w sumie się temu nie dziwię; a ja trochę za późno zadzwoniłem...). Co do przekazu merytorycznego, dowiedziałem się o paru rzeczach, których nie wiedziałem po kursie, a na których mógłbym się naciąć na egzaminie. Jeśli chodzi o praktykę, odwiedziliśmy parę podchwytliwych miejsc, które podobno upodobali sobie egzaminatorzy. Atmosfera bardzo wyluzowana i przyjemna, a instruktor opanowany. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tej dodatkowej godziny. Tym bardziej, że właśnie zdałem egzamin praktyczny w PORD. :-)
dodano: 2011-04-01 | autor: Eryk Kiedrowicz
Profesjonalne podejście i duże doświadczenie instruktorów ułatwia przyswajanie wiedzy i nabywanie umiejętności. Wszystko w miłej atmosferze. Instruktor p.Michał potrafi naprawdę dobrze przygotować nie tylko do egzaminu ale też do przyszłej przygody z motoryzacją. Dziękuję!
dodano: 2011-04-01 | autor: Dawid Zawadewicz
Polska Reprezentacja ma króla Artura Boruca w bramce zaś My w Trójmieście mamy króla Artura - Profesjonalnego pod każdym względem instruktora nauki jazdy !!!! Wcześniej pracował jako egzaminator w PORD dzięki czemu wie jak SKUTECZNIE przygotować do egzaminu !!! Po jazdach z innymi instruktorami oraz kilku niezdanych egzaminach na prawko wykupiłem 6 godzin jazdy z Arturem i efekt jest oczywiście taki, iż wczoraj po bezbłędnej jeździe ZDAŁEM EGZAMIN !!! Kto chce się nauczyć bardzo dobrze oraz bezpiecznie jeździć a przede wszystkim zdać egzamin zapraszam do tego Pana ponieważ ma człowiek ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać a co najważniejsze niesłychanie skuteczny !!! POLECAM WSZYSTKIM !!!! P.S. Artur Wielkie Dzięki, Serdecznie Pozdrawiam
dodano: 2011-03-28 | autor: Maciej Szulc
Jeszcze to do mnie nie dociera, ale dziś zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Dziękuję, Pawle, za Twoją cierpliwość, wiedzę i zaangażowanie!:)
dodano: 2011-03-28 | autor: Agata Mróz
Jestem bardzo zadowolony z kursu w OSK ELITE. Egzamin na kategorie A i B zdany za pierwszym razem. Polecam Pawła Szczepaniaka jako Nauczyciela, pełne zaangażowanie, kultura, wysokie poczucie humoru, nie wkurza się nawet jak kursant "nieładnie potraktuje" jego autko, ważniejsze jest, żeby się nauczył jeżdzić. Ogólnie całość (teoria + jazdy) będę wspominał bardzo miło. Polecam!!!
dodano: 2011-03-02 | autor: Waldek Gołdyn
Polecam wszystkim ! Jazdy dodatkowe z Panem Arturem Olszewskim zaowocowały zdanym egzaminem. Niestety kurs podstawowy robiłam w innym ośrodku :( Pan Artur nauczył mnie w kilka godzin o wiele więcej niz nauczyłam się na całym kursie w innym ośrodku... Nigdy nie wierzyłam, że zdam prawo jazdy a tu taka niespodzianka :) Jak widać profesjonalny i rzetelny instruktor to podstawa za co serdecznie dziękuję.
dodano: 2011-02-26 | autor: Katarzyna Orechwo
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 339


podaj: imię
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka