Przygotuj się do egzaminu...

Naszym priorytetem jest wzorowe przygotowanie Państwa do egzaminu jak i bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym w każdych warunkach... Dlatego też w naszych szeregach znajdują się tylko instruktorzy z powołania o najwyższych kwalifikacjach i wieloletnim doświadczeniu, a także były egzaminator prawa jazdy co gwarantuje najlepsze przygotowanie do egzaminu !!!

Z myślą o naszych Klientach...

Zajęcia zawsze prowadzone są w przyjacielskiej atmosferze, a każdy kandydat na kierowcę jest traktowany indywidualnie... Lokalizacja (biuro, plac manewrowy, miejsca spotkań) zostały tak dobrane aby znajdowały się jak najbliżej tras egzaminacyjnych, na których będą Państwo zdawać egzamin państwowy, a bez znajomości których praktycznie nie ma szans na jego zaliczenie....
nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk
nauka jazdy gdańsk osk elite
nauka jazdy gdańskOpinie
Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka.
Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłącznie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.
(do tej pory dodano 335 opinii o naszym ośrodku)



Super szkoła ze wspaniałymi ludźmi pełnymi szczerych chęci. Począwszy od obsługi biura poprzez wykładowców a kończąc na instruktorach nauki praktycznej. Nie sposób wspomnieć o właścicielu , który zawsze wspiera i jest gotowy do pomocy udzielając fachowych rad i wskazówek. Biorąc pod uwagę całokształt jestem bardzo zadowolona z kursu w Elite. Dziękuję za wiedze i okazane serce.
dodano: 2020-03-16 00:32:48
autor: Katarzyna Lidke
www:

OSK Elite jest profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym dla przyszłych kierowców. Gdybym jeszcze raz mogła wybrać szkołę nauki jazdy bez wątpienia wybrałabym właśnie OSK Elite. Kiedy zaczęły się u mnie problemy ze zdaniem egzaminu praktycznego na kat. B znajomy od razu polecił mi najlepszego profesjonalnego instruktora pana Grzegorza, który pomógł mi skorygować moje błędy oraz złe nawyki podczas kierowania pojazdem. Już po kilku godzinach jazd czułam się pewniej i nawet najtrudniejsze skrzyżowania przestała sprawiać mi problem. Dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy, za co jeszcze raz serdecznie chciałam podziękować i żałuję że od razu nie wybrałam tego ośrodka szkoleniowego. Gorąco polecam!!
dodano: 2020-03-03 23:01:29
autor: Gosia W.
www:

Zdany egzamin na prawo jazdy! i to za pierwszym podejściem! a wszystko dzięki Arturowi! Mimo że jeździłam z Arturem tylko parę godzin (dodatkowych), to i tak bardzo dużo to dało! Dzięki Arturowi byłam przygotowana na wszystko! Cierpliwie wszystko wytłumaczył, pokazał i opowiedział. Wszystko co mówił było na temat;) Opanowany, spokojny, cierpliwy, miły, z dużym doświadczeniem i podejściem psychologa. Posiada dużoo wiedzy i potrafi ją w skuteczny sposób przekazać! Powalające poczucie humoru pomaga w utrzymywaniu miłej atmosfery w samochodzie;) Autko w stanie idealnym!sama przyjemność do niego wsiadać. Dziękuję Ci bardzo Arturze!!! podbudowałeś mnie i pozwoliłeś uwierzyć w siebie!!! życzę dużo szęścia i powodzenia!!! Jeśli chcecie zdać egzamin- to pomoże w tym tylko ARTUR!!!
dodano: 2020-02-27 15:44:00
autor: Alicja Kowalska
www:

Z całego serca polecam! Korzystałam co prawda tylko z dziesięciu godzin jazd dodatkowych, ale już to wystarczy, żebym mogła śmiało powiedzieć, że jest to szkoła godna polecenia (kurs odbywałam niestety w innej szkole, która była zwyczajną klapą). W OSK Elite bezproblemowy i sprawny kontakt z właścicielem. Instruktor z jaką miałam okazję odbyć jazdy - Agnieszka - to ZŁOTA kobieta. Dała mi tyle pozytywnej energii, cennych uwag i porad, że dzięki Niej poczułam się na prawdę pewnie i przede wszystkim dobrze za kierownicą. Po prawie rocznej przerwie od pierwszego nieudanego podejścia do egzaminu praktycznego. Wiem, że w dużej mierze to dzięki Agnieszce udało mi się sprawnie zdać dziś egzamin - za drugim razem. Przygotowała mnie do jazdy pod każdym względem, nie uczyła na pamięć tras egzaminacyjnych jak to niestety miałam w szkole której odbyłam kurs. Nauczyła mnie jeździć i radzić sobie w różnych sytuacjach dnia codziennego. Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy OSK Elite jest szkołą do której warto iść to z całego serca polecam. - nie zastanawiaj się człowieku! na pewno nie pożałujesz! szczególnie jak jazd z agnieszką zasmakujesz! :-)
dodano: 2020-02-26 17:03:45
autor: Marta Sanocka
www:

Polecam instruktora Artura Olszewskiego. Dzień po zdaniu egzaminu praktycznego, emocje zeszły... Godzina dziesięć jazdy i próby usadzenia... dałam rade - zdane za pierwszym podejściem, praktyka i teoria :] Panie instruktorze należą się podziękowania ;) To nie wygrana na loterii. Dzięki zaangażowaniu i pasji udało się nauczyć i przygotować ... i mnie do egzaminu. Poza merytoryką i przygotowaniem technicznym,garść rad na drogę - bezcenna :)) A wszystko to w koleżeńskiej atmosferze i opanowaniu godnym podziwu. Tak jak ja przyszłam z polecenia do OSK ELITE, tak również sama polecam instruktora Artura Olszewskiego, z którym miałam przyjemność jeździć. Arturze, super meeega uczucie zdać za pierwszym razem :] uskrzydla lepiej niż Red Bull. Przez najbliższe dni to ja będę miała problem z trafieniem, kluczem do zamka ;)
dodano: 2020-02-26 00:19:08
autor: Milena Grajkowska
www:

Instruktorzy przez wielkie "I", a szczególnie ta na "A"rnMyślicie,że kobiety nie mogą być dobrymi kierowcami? Nie poznaliscie Agnieszki! Która jest najlepszym instruktorem i nauczycielem. Nie licz na to, że nauczy Cię zdać egzamin... Ona nauczy Cię jeździć, a egzamin? Bedziesz przygotowany w najlepszy możliwy sposób!!! Nie mylcie tych pojęć. Zdać to jedno, ale rozumieć to co dzieje się na drodze i jak technicznie się poruszać w ruchu, to drugie i to większe wyzwanie. Sama po kilku latach i po pierwszym nieudanym kursie że szkoły, która chwaliła się nr. 1 w zdawalnosci, trafiłam na to czego szukałam wlasnie tutaj. Żałuję że tak późno. Pewnie miałabym prawo jazdy wcześniej. Ale nie o dokument chodzi, ale o to, że wyruszając w droge i siadając za kierownicę czuję się pewnie! Sama się przekonałam i uwierzyłam w to, że "baby" za kierownicą są świetne! Ogromne podziękowania dla Agnieszki! Jesteś najlepsza!
dodano: 2020-02-25 22:51:01
autor: Elżbieta Halecka
www:

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku i okolicy. Przyjazna ludzka atmosfera i zaangażowanie, którego brak gdzie indziej. Do OSK Elite trafiłam po licznych niepowodzeniach w innych szkołach nastawionych głównie na zysk. Marzenie spełnione i prawko jest ! Dziękuję x 10000
dodano: 2020-01-22 01:46:08
autor: Ewa Nowicka 40+
www:

Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, porady do teraz wykorzystuję w trudnych sytuacjach na drodze.
dodano: 2020-01-11 01:20:32
autor: Oskar Winiecki
www:

Bardzo polecam instruktora Patryka który jest zabawny, sympatyczny, który zadba o to żeby czuć się swobodnie za kierownica, a przede wszystkim doskonale przygotuje kursanta do egzaminu.
dodano: 2019-12-21 18:51:19
autor: Kacper Nowakowski
www:

Serdecznie polecam instruktora Pana Patryka. Dzięki niemu zdany egzamin państwowy za pierwszym razem ! Jest bardzo zaangażowany podczas jazdy, pomaga niwelować błędy (których u mnie było sporo), młody, z dużym zapałem do pracy. Polecam tu i moim znajomym. Najlepsza szkoła i instruktor na jakiego trafiłam.
dodano: 2019-11-14 10:25:24
autor: Roksana
www:

Dobry ośrodek - godny zaufania. Miła obsługa i instruktorzy, którym zależy aby nauczyć cię jeździć. Efekt zaskakuje nawet mnie - zdałam dziś egzamin. Pan Artur to człowiek o wielkim sercu, zawsze gotowy do pomocy i wsparcia. Dziękuję.
dodano: 2019-10-15 14:15:12
autor: Ewa Mazioł
www:

Bardzo fajni ludzie , którym zaufałam . Widać ,że kochają swoją pracę i robią ją na szóstkę z plusem. Szczególne podziękowania dla szefa Pana Artura Olszewskiego. Polecam.
dodano: 2019-08-17 15:46:22
autor: Magda Ostrowska
www:

Elite to szkoła pełna profesjonalistów którym naprawdę zależy aby dobrze nauczać . Egzamin zdałam za pierwszym razem bo tak wspaniale przygotowała mnie przesympatyczna Pani Czesława , która wysoko stawia poprzeczkę . Dziękuje również Panu Arturowi i Grzegorzowi.
dodano: 2019-06-28 08:40:25
autor: Emilia
www:

W elite nie ma rzeczy niemożliwych - skoro nauczyli mnie to nauczą każdego ! Widziałem na kursie kursanta bez rąk i szczerze nie wierzyłem , że to możliwe dopóki zobaczyłem relację w telewizji TVN. Wielki szacun Panie Arturze ! To dało mi wielkiego kopa i moc za co pragnę podziękować temu kursantowi i wam. Robicie mega robotę i dajecie wiarę. Dziękuję.
dodano: 2019-05-08 15:50:12
autor: Marek Kowalski
www:

Witam z całego serca mogę polecić panią Beatę wspaniała instruktorka ciepła ,spokojna 100 procent profesjonalizmu :-) . Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a cały kurs był super przygodą i przyjemnością jeszcze raz Polecam. P.S. Dziękuję Panu Artur Olszewski za prowadzenie szkoły sercem i doboru kadry.
dodano: 2019-04-03 11:20:42
autor: Magdalena Sieradzka
www:

Gorąco polecam OSK ELITE - siła spokoju ,opanowanie, wiedza, bezstresowa ,miła atmosfera (tego mi było trzeba). Dzięki zaangażowaniu i wiedzy OSK ELITE dzisiaj zdałam!
dodano: 2019-03-19 10:37:58
autor: Grażyna
www:

Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności serdeczne podziękowania dla Pana Artura - byłego egzaminatora PORD i prawdziwego profesjonalisty. Świetne przygotowanie teoretyczne przez Pana Grzegorza. Wszystko robione z humorem i zaangażowaniem co do kursantów. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem, bez większych problemów.
dodano: 2019-03-14 10:13:30
autor: Kamil K.
www:

Gorąco polecam!Egzamin dzisiaj zdany za pierwszym podejściem:) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i poczucie humoru! Szczególne podziękowania dla P. Grzesia, Artura ! Dzięki Panowie:)
dodano: 2019-02-13 09:41:23
autor: Małgorzata Długoszek
www:

Chyba jest to pierwsza wystawiona przeze mnie opinia w internecie, ale czułbym się nie w porządku gdybym nie napisał kilku słów. Zacznę od Pana Artura gdyż to mu udało się zbudować tak świetny zespół. Jest to osoba w pełni profesjonalna, a przy tym bardzo skromna i życzliwa, z którą można wszystko załatwić. Na wykładach prowadzonych przez Pana Grzegorza nie ma miejsca na nudę, a wiedza sama zostaje w głowie. Jeśli chodzi o instruktorów to widać, że są to ludzie, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Miałem okazję jeździć z Panem Patrykiem (którego przy okazji gorąco pozdrawiam), który to wykazał się dużym profesjonalizmem i cierpliwością. Od pierwszych minut potrafił stworzyć atmosferę, przy której zapomina się o stresie,a jednocześnie nie umykał mu żaden szczegół, na który warto zwrócić uwagę podczas jazdy.rnZatem kończąc zdecydowanie polecam OSK Elite gdyż jest to szkoła kompletna, która w pełni przygotuje do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi.
dodano: 2019-01-16 16:36:33
autor: Wojt
www:

Polecam serdecznie OSK Elite! Jazdy z Panią Moniką to godziny intensywnej nauki, ale nie brakuje przy tym luźnej atmosfery, smiechów i plotek ! Cudowna, charyzmatyczna osiba. Zajęcia teoretyczne (weekendowe) także prowadzone z dbaniem o każdy szczegół. Prawko zdałam za 2 razem, ale z bardzi dobrym przygotowaniem- jedyne w czym nie pomogą instruktorzy to stres. rnDziękuję za przygotowanie, jakie chciałby dostać niejeden kursant ! :)
dodano: 2019-01-15 23:25:13
autor: Sandra Tokarska
www:

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 335


podaj: imię i nazwisko
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka
 



nauka jazdy gdańskWspółpraca





















lechia gdańsk

niepełnosprawni












Nauka Jazdy Gdańsk