Przygotuj się do egzaminu...

Naszym priorytetem jest wzorowe przygotowanie Państwa do egzaminu jak i bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym w każdych warunkach... Dlatego też w naszych szeregach znajdują się tylko instruktorzy z powołania o najwyższych kwalifikacjach i wieloletnim doświadczeniu, a także były egzaminator prawa jazdy co gwarantuje najlepsze przygotowanie do egzaminu !!!

Z myślą o naszych Klientach...

Zajęcia zawsze prowadzone są w przyjacielskiej atmosferze, a każdy kandydat na kierowcę jest traktowany indywidualnie... Lokalizacja (biuro, plac manewrowy, miejsca spotkań) zostały tak dobrane aby znajdowały się jak najbliżej tras egzaminacyjnych, na których będą Państwo zdawać egzamin państwowy, a bez znajomości których praktycznie nie ma szans na jego zaliczenie....
nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk
nauka jazdy gdańsk osk elite
nauka jazdy gdańskOpinie
Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka.
Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłącznie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.
(do tej pory dodano 329 opinii o naszym ośrodku)



Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku i okolicy. Przyjazna ludzka atmosfera i zaangażowanie, którego brak gdzie indziej. Do OSK Elite trafiłam po licznych niepowodzeniach w innych szkołach nastawionych głównie na zysk. Marzenie spełnione i prawko jest ! Dziękuję x 10000
dodano: 2020-01-22 01:46:08
autor: Ewa Nowicka 40+
www:

Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, porady do teraz wykorzystuję w trudnych sytuacjach na drodze.
dodano: 2020-01-11 01:20:32
autor: Oskar Winiecki
www:

Bardzo polecam instruktora Patryka który jest zabawny, sympatyczny, który zadba o to żeby czuć się swobodnie za kierownica, a przede wszystkim doskonale przygotuje kursanta do egzaminu.
dodano: 2019-12-21 18:51:19
autor: Kacper Nowakowski
www:

Serdecznie polecam instruktora Pana Patryka. Dzięki niemu zdany egzamin państwowy za pierwszym razem ! Jest bardzo zaangażowany podczas jazdy, pomaga niwelować błędy (których u mnie było sporo), młody, z dużym zapałem do pracy. Polecam tu i moim znajomym. Najlepsza szkoła i instruktor na jakiego trafiłam.
dodano: 2019-11-14 10:25:24
autor: Roksana
www:

Dobry ośrodek - godny zaufania. Miła obsługa i instruktorzy, którym zależy aby nauczyć cię jeździć. Efekt zaskakuje nawet mnie - zdałam dziś egzamin. Pan Artur to człowiek o wielkim sercu, zawsze gotowy do pomocy i wsparcia. Dziękuję.
dodano: 2019-10-15 14:15:12
autor: Ewa Mazioł
www:

Bardzo fajni ludzie , którym zaufałam . Widać ,że kochają swoją pracę i robią ją na szóstkę z plusem. Szczególne podziękowania dla szefa Pana Artura Olszewskiego. Polecam.
dodano: 2019-08-17 15:46:22
autor: Magda Ostrowska
www:

Elite to szkoła pełna profesjonalistów którym naprawdę zależy aby dobrze nauczać . Egzamin zdałam za pierwszym razem bo tak wspaniale przygotowała mnie przesympatyczna Pani Czesława , która wysoko stawia poprzeczkę . Dziękuje również Panu Arturowi i Grzegorzowi.
dodano: 2019-06-28 08:40:25
autor: Emilia
www:

W elite nie ma rzeczy niemożliwych - skoro nauczyli mnie to nauczą każdego ! Widziałem na kursie kursanta bez rąk i szczerze nie wierzyłem , że to możliwe dopóki zobaczyłem relację w telewizji TVN. Wielki szacun Panie Arturze ! To dało mi wielkiego kopa i moc za co pragnę podziękować temu kursantowi i wam. Robicie mega robotę i dajecie wiarę. Dziękuję.
dodano: 2019-05-08 15:50:12
autor: Marek Kowalski
www:

Witam z całego serca mogę polecić panią Beatę wspaniała instruktorka ciepła ,spokojna 100 procent profesjonalizmu :-) . Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a cały kurs był super przygodą i przyjemnością jeszcze raz Polecam. P.S. Dziękuję Panu Artur Olszewski za prowadzenie szkoły sercem i doboru kadry.
dodano: 2019-04-03 11:20:42
autor: Magdalena Sieradzka
www:

Gorąco polecam OSK ELITE - siła spokoju ,opanowanie, wiedza, bezstresowa ,miła atmosfera (tego mi było trzeba). Dzięki zaangażowaniu i wiedzy OSK ELITE dzisiaj zdałam!
dodano: 2019-03-19 10:37:58
autor: Grażyna
www:

Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności serdeczne podziękowania dla Pana Artura - byłego egzaminatora PORD i prawdziwego profesjonalisty. Świetne przygotowanie teoretyczne przez Pana Grzegorza. Wszystko robione z humorem i zaangażowaniem co do kursantów. Egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem, bez większych problemów.
dodano: 2019-03-14 10:13:30
autor: Kamil K.
www:

Gorąco polecam!Egzamin dzisiaj zdany za pierwszym podejściem:) Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy i poczucie humoru! Szczególne podziękowania dla P. Grzesia, Artura ! Dzięki Panowie:)
dodano: 2019-02-13 09:41:23
autor: Małgorzata Długoszek
www:

Chyba jest to pierwsza wystawiona przeze mnie opinia w internecie, ale czułbym się nie w porządku gdybym nie napisał kilku słów. Zacznę od Pana Artura gdyż to mu udało się zbudować tak świetny zespół. Jest to osoba w pełni profesjonalna, a przy tym bardzo skromna i życzliwa, z którą można wszystko załatwić. Na wykładach prowadzonych przez Pana Grzegorza nie ma miejsca na nudę, a wiedza sama zostaje w głowie. Jeśli chodzi o instruktorów to widać, że są to ludzie, którzy znają się na rzeczy i lubią to co robią. Miałem okazję jeździć z Panem Patrykiem (którego przy okazji gorąco pozdrawiam), który to wykazał się dużym profesjonalizmem i cierpliwością. Od pierwszych minut potrafił stworzyć atmosferę, przy której zapomina się o stresie,a jednocześnie nie umykał mu żaden szczegół, na który warto zwrócić uwagę podczas jazdy.rnZatem kończąc zdecydowanie polecam OSK Elite gdyż jest to szkoła kompletna, która w pełni przygotuje do egzaminu. Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi.
dodano: 2019-01-16 16:36:33
autor: Wojt
www:

Polecam serdecznie OSK Elite! Jazdy z Panią Moniką to godziny intensywnej nauki, ale nie brakuje przy tym luźnej atmosfery, smiechów i plotek ! Cudowna, charyzmatyczna osiba. Zajęcia teoretyczne (weekendowe) także prowadzone z dbaniem o każdy szczegół. Prawko zdałam za 2 razem, ale z bardzi dobrym przygotowaniem- jedyne w czym nie pomogą instruktorzy to stres. rnDziękuję za przygotowanie, jakie chciałby dostać niejeden kursant ! :)
dodano: 2019-01-15 23:25:13
autor: Sandra Tokarska
www:

Cudowni profesjonaliści, tylko dzięki nim, zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem :). Patryk to najlepszy instruktor: niewyczerpane pokłady cierpliwości,profesjonalizm,zaangażowanie i umiejętność przekazania wiedzy. Polecam z całego serca.
dodano: 2019-01-13 02:55:04
autor: Agnieszka Mikutel
www:

Bardzo polecam! Dziś zdałam egzamin państwowy za 1 razem! Dziekuje za wszystkie cenne rady Pana Grzegorza i Pana Patryka.rnPełen profesjonalizm całego zespołu! Najlepsza szkoła jazdy!
dodano: 2019-01-08 05:36:00
autor: Aleksandra Koczewska
www:

Prawko zdane za pierwszym razem choć nie byłem łatwym przypadkiem. Solidna szkoła godna polecenia.
dodano: 2018-12-29 15:57:27
autor: Marek Ciszka
www:

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Trafiłam tu z polecenia znajomych i jestem bardzo zadowolona. Mili instruktorzy i właściciel. Kurs wart swej ceny.
dodano: 2018-12-28 15:44:25
autor: Dorota Szulc
www:

Profesjonalne wykłady i szkolenie z pierwszej pomocy z panią ratownik z pogotowia, profesjonalne jazdy. Czuć serce i zaangażowanie w podejściu do kursanta na każdym etapie szkolenia.
dodano: 2018-11-25 17:01:43
autor: Magdalena
www:

Co tu dużo pisać - pełen profesjonalizm ! Prawko mimo niepełnosprawności zdane za pierwszym razem :) Jesteście wspaniali - kocham Was.
dodano: 2018-11-11 16:45:22
autor: Beata
www:

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] , wpisów: 329


podaj: imię i nazwisko
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka
 



nauka jazdy gdańskWspółpraca





















lechia gdańsk

niepełnosprawni












Nauka Jazdy Gdańsk